Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi najbardziej na : Serwerze,który jest podobny do dawnego serwera CamerionMT2.

Serwerze,który plącze,żebym nie musiał martwić się o szybkie jego zamknięcie.

Nie chce wymienienia serwerów Mariner,Laneris,Linares etc chce podobny serwer do CamerionaMT2.

Wynagrodzę oczywiście odpowiedz like.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi najbardziej na : Serwerze,który jest podobny do dawnego serwera CamerionMT2.

Serwerze,który plącze,żebym nie musiał martwić się o szybkie jego zamknięcie.

Nie chce wymienienia serwerów Mariner,Laneris,Linares etc chce podobny serwer do CamerionaMT2.

Wynagrodzę oczywiście odpowiedz like.

Myśle ze Terios przyjdzie ci do gustu :) ogromna ilosc graczy 3k :D w tydzien wbijesz max lvl a w 2 tyg ogarniesz full eq pvp klasa wojenka :)  wiec izi a jesli chodzi o kase to na 190 lvl bedziesz 100kkk w godzine ogarnial powtarzam 100 KKK :D

Opublikowano

Niewiem gdzie grac pomocy!

Zalezy mi najbardziej na: Yoł  po 2 latach przerwy chciałbym popykac na serwie bez Tryliarda nowosci...  szukam serwera typu avalon mt2 ( nie musi byc 6/7 bonow a nawet lepiej jakby nie  bylo) chodzi mi o serwer.... sam niewiem jaki :D. ale musi byc graczy sporoo.

Dodatkowe info:  a najlepiej bylejaki serwer na ,którym jest bardzo dużo wojen gildi bo to jest jednak najwieksza rozrywka...  PS: jest wgl jakis serwer stworzony tylko do wojen gildi?

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:

Dodatkowe Info:Warto grać na pl`u czy raczej nie? A jeśli priv to na jakim byście polecili taki medium ? 

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Niewiem gdzie grac pomocy!

Zalezy mi najbardziej na: Yoł  po 2 latach przerwy chciałbym popykac na serwie bez Tryliarda nowosci...  szukam serwera typu avalon mt2 ( nie musi byc 6/7 bonow a nawet lepiej jakby nie  bylo) chodzi mi o serwer.... sam niewiem jaki :D. ale musi byc graczy sporoo.

Dodatkowe info:  a najlepiej bylejaki serwer na ,którym jest bardzo dużo wojen gildi bo to jest jednak najwieksza rozrywka...  PS: jest wgl jakis serwer stworzony tylko do wojen gildi?

DivineWorld w starym stylu, powinien Ci sie spodobac.

Nie ma raczej takiego servera "tylko do wojen" :)

Ew. Terios - ale tam znowu duzo nowosci, wiec watpie aby przypadl Ci do gustu.

Dodatkowe Info:Warto grać na pl`u czy raczej nie? A jeśli priv to na jakim byście polecili taki medium ? 
Nagroda za pomoc:

Moim zdaniem PL to server pay2win na ktorym nie warto grac, ale wiadomo, sa gusta i gusciki :) Z medium to polecam Santerie albo Vesteris.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
Nagroda za pomoc:

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Serwerze na którym gra dużo graczy 800+, serwer midium/easy, event raz w tyg dużo questów

Dodatkowe Info: Nie chce odpowiedzi typu Invoria, Virtual

Polecam vesteris.pl wyśmienity serwer.

Nagroda za pomoc:

Polecam vesteris.pl. Serwer typu medium/hard. Sporo graczy. Wystartował 26.06.15. Bardzo zaangażowana administracja. Brak bugow. Sam gram,a mi mało który serwer przypada do gustu. Zajrzyj a nie pożałujesz ;)

Zależy mi najbardziej na: Hard, Hard/medium

Dodatkowe Info: zależy mi też na tym by nie było 6/7 grało dużo ludzi dodania i zmianki dropiły z mobów i niebyło ich w sklepie , był np stały event czyli dropily serverowe skrzynie

( nie jest to piorytet) rynek był oparty na ulepszaczach i ku oraz na dodaniach zmiankach i wielu innych rzeczach ~~odpada balmora s2 i s1 oraz Mories

Nargoda za pomoc: dużo Fapek!

Dokładnie jakbyś opisał vesteris.pl. są wszystkie twoje wymogi.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: co jest łatwiejsze w expieniu i gdzie jest więcej graczy?

Dodatkowe Info: Vesteris czy santeria?

Nagroda za pomoc: fapka :D

BTW kiedy wyjdzie tiveria? ktoś coś wie?

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Polecam vesteris.pl wyśmienity serwer.

Polecam vesteris.pl. Serwer typu medium/hard. Sporo graczy. Wystartował 26.06.15. Bardzo zaangażowana administracja. Brak bugow. Sam gram,a mi mało który serwer przypada do gustu. Zajrzyj a nie pożałujesz ;)

Dokładnie jakbyś opisał vesteris.pl. są wszystkie twoje wymogi.

Wszystkim polecasz tego vesterisa mimo, że nie pasuje nawet do wymagań?! @tozak321 pisze, że chce medium/easy to Ty dajesz mu serwer, który jest hardem(muśnięty mediumem). 

@tozak321 pod wymagania to bardziej  Arianea.eu.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: co jest łatwiejsze w expieniu i gdzie jest więcej graczy?

Dodatkowe Info: Vesteris czy santeria?

Nagroda za pomoc: fapka :D

BTW kiedy wyjdzie tiveria? ktoś coś wie?

Wydaje mi sie, ze vesteris. Ale ogolnie sa bardzo zblizone - wybierz ten, ktory bardziej Ci sie podoba "z zewnatrz" :)

Tiveria - do 10 lipca ma ruszyc strona. Tyle wiadomo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze vesteris. Ale ogolnie sa bardzo zblizone - wybierz ten, ktory bardziej Ci sie podoba "z zewnatrz" :)

Tiveria - do 10 lipca ma ruszyc strona. Tyle wiadomo.

Dzięki ;) a vesteris jest lepszy pod względem expa czy ludzi online? ;p
18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Dzięki ;) a vesteris jest lepszy pod względem expa czy ludzi online? ;p

Znam te servery z mpc i youtube, nie mialem okazji zagrac, choc nie ukrwyam ze tak patrzac to o iwele bardziej podoba mi sie Vesteris, rowniez ze zwzgledu na lepsza administracje. Ludzi chyba tez jest wiecej an vesteris, ale pweien nie jestem. Santeria do server Azprime, do ktorego po ascarialu nie mam zaufania :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:: Sporej ilości graczy (min. 600+), bez 6/7 i żeby serw nie był p2w. Dobrze gdyby był jak najnowszy, żeby nie latały sami fanatycy z max lv. Ilość setów 3-5, max 6.

Dodatkowe Info: Serw może być hard/medium/easy. Sporo nowości i ułatwień gry (powiększone stacki, magazyn, tp, autopoty itp.). Po prezne spodobał mi się Helium2, ale tam juz chyba nikt nie gra ;x

Nagroda za pomoc: Lajky lecom <3

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:: Sporej ilości graczy (min. 600+), bez 6/7 i żeby serw nie był p2w. Dobrze gdyby był jak najnowszy, żeby nie latały sami fanatycy z max lv. Ilość setów 3-5, max 6.Dodatkowe Info: Serw może być hard/medium/easy. Sporo nowości i ułatwień gry (powiększone stacki, magazyn, tp, autopoty itp.). Po prezne spodobał mi się Helium2, ale tam juz chyba nikt nie gra ;xNagroda za pomoc: Lajky lecom <3

Terios lub Agares

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard/medium dosyć spora ilość graczy. Najlepiej serwer bez jakiś przekrętów bez super drogiego is itp.

Dodatkowe Info: Fajnie by było gdyby administracja interesowała się serwerem eventy itp.
Nagroda za pomoc: Like :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard/medium dosyć spora ilość graczy. Najlepiej serwer bez jakiś przekrętów bez super drogiego is itp.

Dodatkowe Info: Fajnie by było gdyby administracja interesowała się serwerem eventy itp.

Nagroda za pomoc: Like :)

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Grałem niestety okradli mnie ;/ coś innego bym prosił.

Masz do wyboru 2 opcje:

a: Terios [3,000  graczy dziennie] administracja interesuje się serwerem, IS tani w kupnie za Yang, serwer postoi długo

b: każdy inny serwer (tygodniowy/miesięczny) [300 graczy dziennie], serwer padnie max po miesiącu

Tyle z mojej strony  ^_^

Opublikowano

Masz do wyboru 2 opcje:

a: Terios [3,000  graczy dziennie] administracja interesuje się serwerem, IS tani w kupnie za Yang, serwer postoi długo

b: każdy inny serwer (tygodniowy/miesięczny) [300 graczy dziennie], serwer padnie max po miesiącu

Tyle z mojej strony  ^_^

Dzięki gram na Teriosie ale przez lagi trochę mnie odpycha.

Opublikowano

Grałem niestety okradli mnie ;/ coś innego bym prosił.

No to Santeria :)

Masz do wyboru 2 opcje:

Tyle z mojej strony  ^_^

Mhm, Terios to jest hard/medium, tak..? :)

I niezle widze Cie zaslepili czy Bog jeden wie co, skoro procz Teriosa kazdy server jest do bani i pada max po miesiacu. Smutni sa ludzie Twego pokroju. Elo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to Santeria :)

Mhm, Terios to jest hard/medium, tak..? :)

I niezle widze Cie zaslepili czy Bog jeden wie co, skoro procz Teriosa kazdy server jest do bani i pada max po miesiacu. Smutni sa ludzie Twego pokroju. Elo.

Terios jest easy, ale @lkjhgfdsa1 napisał, że najbardziej zależy mu aby było sporo graczy i admini się interesowali - jedna odpowiedź Terios 3k graczy dziennie, każdy inny serwer ma po ok. 400 graczy może jest jakiś wyjątek ale nie znam  ;)

Opublikowano

Masz do wyboru 2 opcje:

Tyle z mojej strony  ^_^

Skąd taka pewność, że postoi długo? Skąd tam niby taka duża liczba graczy 3k? Kto tam nagrywa z yt'berów? :)

Opublikowano

Terios jest easy, ale @lkjhgfdsa1 napisał, że najbardziej zależy mu aby było sporo graczy i admini się interesowali - jedna odpowiedź Terios 3k graczy dziennie, każdy inny serwer ma po ok. 400 graczy może jest jakiś wyjątek ale nie znam  ;)

No tak, ale pisal ze chce server hard/medium a nie easy :v Swoja droga - nie masz pewnosci, ze postoi dlugo :)

Inne servery 400 graczy? O Boze. Upadajaca Pandora ma wiecej. Virtual, imetin, Vesteris, Santeria, DivineWorld.. Kilka pierwszych lepszych z brzegu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: DUŻO LUDZI, SERWER EASY
Dodatkowe Info:Byle nie Terios, bo na nim są straszne lagi itd. Arianea też odpada, też podobno ma jakieś problemy.
Nagroda za pomoc: Lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...