Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imetin s2 dziś startuje A 24 tiveria. Porządne Stare serwery wracają ;)

Też się zastanawiam ale na razie się jaram vesteris super serwer i chyba tam zostanę ;]

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klasyki sorry kolego na ravi zarobiłem 2k pln mialem topowe eq i same 90+. Tak jest  to syf dlaczego? poniewaz taki profesjonalny technik ravi był takim idiotą że nie zablokował ch5 dla testów itd i gracze mieli do niego dostęp mieli gienki czyli smoki latwy exp ustawiali expboty na ch5 itd ponad to było dużo bugów i nikt po 6mieś serwera nikt nie dbał tak bylo z ravia s2 i tak jest z pompamt2 ktora jest off tylko kasa za niedlugo to walnie na balmorze tez byl bug udostepniony dla elity z ktorego korzystalem i tez tam mialem same topowe eq i 90+ lvl. Divine tez klapa przegrane zobacze te 3serwerki ktore podales ;]

tak, wszedzie miales topowe eq i byles prze-super-mega, spoko. Zachowaj to dla siebie. Ciesz sei ze spodobal sie polecony przezemnie server, pozdro.

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color Hmmm... tak mi się zachciało pograć prawie jak na PL ale z lekkim boostem  :) nie tak ostro jak znakomita Tiveria ale za łątwo też żeby nie było. Na bank maja być bony 1-5, mile widziane bony max ale nie koniecznie. Bez 6-7. Max lvl jakieś 100-150 tak żeby mieć przyjemnośc z powolnego expa. Kto z was ostatni raz widział na oczy żabiego generała? Czy elit Ezota?  Tam się siedziało tygodniami  :) Mile widziane kupowanie książek i kamieni - NIE Z DROPA. To samo tyczy się 1-5 czyli W SKLEPIE a nie Z DROPU. Pety i mounty  OBOJĘTNE. Fajne PVP jak na cięższych serwerach gdzie różnica w walce to max 15 a nie 100lvli  :D Wiek serwera bez znaczenia byle bez częstych awarii i ataków. Bronie i zbroje - jakies tam ze 2 czy 3 nowe epiki moga być, zawsze to fajniej wygląda i jak na priva może bije cokolwiek mocniej niż truta  ;) Ale bez przesady... To samo tyczy się ulepszaczy... BEZ TYSIACA NOWYCH i oczywiście zbędnych kryształów serc artefaktów i ch.... wie czego jeszcze. Klasyka w pełni czylio bodzie z perłami ewentualnie cos nowego ale bez przesady. 

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: W zasadzie jak ktoś pamięta Tiverię to coś takiego tylko ciut bardziej rozbudowane. Po przygodzie z PL siedziałem już tylko na priwach i to głównie medium/easy lub 4fun więc innego przykładu serwera hard lub medium/hard nie potrafię podać. Ewentualnie Balmora ale to było jeszcze twardsze id Tiv :D [/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: Yyy a co teraz się daje? Chyba zapytam osobę która najlepiej odpowie i polecę wedle jej kaprysów :) [/b][/color]

Przepraszam ale coś się zrypało i post wygląda tak jak wygląda... Edytowałem bo może w znacznikach coś zrypałem ale nadal nic.. Przepraszam.

Hmm. Jezeli uwazasz TIVERIE za "twardy" server pod wzgledem trudnosci to mistrzu.. graj na easy :P Tiveria to byl medium, hardem moge nazwac WoM2 (gdzie nawet zmianki dropia tylko z high-lvl bossow). Jesli chcesz cos pokroju tiverii - zaczekaj na tiverie. 24 bodajze ma byc jej ponowny start.

Z hard/med fajnych to polece Ci Vesteris, z tym ze tam i zmianki i ku dropia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color Hmmm... tak mi się zachciało pograć prawie jak na PL ale z lekkim boostem  :) nie tak ostro jak znakomita Tiveria ale za łątwo też żeby nie było. Na bank maja być bony 1-5, mile widziane bony max ale nie koniecznie. Bez 6-7. Max lvl jakieś 100-150 tak żeby mieć przyjemnośc z powolnego expa. Kto z was ostatni raz widział na oczy żabiego generała? Czy elit Ezota?  Tam się siedziało tygodniami  :) Mile widziane kupowanie książek i kamieni - NIE Z DROPA. To samo tyczy się 1-5 czyli W SKLEPIE a nie Z DROPU. Pety i mounty  OBOJĘTNE. Fajne PVP jak na cięższych serwerach gdzie różnica w walce to max 15 a nie 100lvli  :D Wiek serwera bez znaczenia byle bez częstych awarii i ataków. Bronie i zbroje - jakies tam ze 2 czy 3 nowe epiki moga być, zawsze to fajniej wygląda i jak na priva może bije cokolwiek mocniej niż truta  ;) Ale bez przesady... To samo tyczy się ulepszaczy... BEZ TYSIACA NOWYCH i oczywiście zbędnych kryształów serc artefaktów i ch.... wie czego jeszcze. Klasyka w pełni czylio bodzie z perłami ewentualnie cos nowego ale bez przesady. 

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: W zasadzie jak ktoś pamięta Tiverię to coś takiego tylko ciut bardziej rozbudowane. Po przygodzie z PL siedziałem już tylko na priwach i to głównie medium/easy lub 4fun więc innego przykładu serwera hard lub medium/hard nie potrafię podać. Ewentualnie Balmora ale to było jeszcze twardsze id Tiv :D [/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: Yyy a co teraz się daje? Chyba zapytam osobę która najlepiej odpowie i polecę wedle jej kaprysów :) [/b][/color]

Przepraszam ale coś się zrypało i post wygląda tak jak wygląda... Edytowałem bo może w znacznikach coś zrypałem ale nadal nic.. Przepraszam.

Jak ,,prawie PL z lekkim boostem'' to polecam World of Metin2 :)

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Jakiś ciekawy serwer, na którym gra trochę ludzi teraz oraz, żeby nie można było kupować zbroi i broni w is, które dają nie wiadomo jaką przewagę :O

Dodatkowe Info: Hard/Medium, grałem kiedyś na balmorze wbiłem 99 gdy był jeszcze to max lvl i parę osób go miało i grało się nawet spoko poszukuję czegoś w ten deseń tylko nie, aż na tyle starego i może być troszkę szybszy exp ewentualnie :)

Nagroda za pomoc: Like i wdzięczność dozgonna ! Jeżeli serwer będzie ogarnięty

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jakiś ciekawy serwer, na którym gra trochę ludzi teraz oraz, żeby nie można było kupować zbroi i broni w is, które dają nie wiadomo jaką przewagę :O
Dodatkowe Info: Hard/Medium, grałem kiedyś na balmorze wbiłem 99 gdy był jeszcze to max lvl i parę osób go miało i grało się nawet spoko poszukuję czegoś w ten deseń tylko nie, aż na tyle starego i może być troszkę szybszy exp ewentualnie :)

World of Metin2, bardzo dużo ludzi i sklepów w mieście, codziennie jakieś eventy :)

Opublikowano

WoM - z tym ze to mega hard.

Z latwiejszych vesteris / Santeria / ew Lykania startuje jutro bodajze, tez hard/med z lykanem :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium
Dodatkowe Info: Sporo graczy, administracja interesuje się serwerem
Nagroda za pomoc: Lajki

dddtly.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium /Hard
Dodatkowe Info: nowy serwer +ludziska sporo
Nagroda za pomoc: + dla profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym dobrym serwerze w stylu globala z lat 2k8/2k9. Gdy teraz widze te wszystkie nowe bronie i zbroje nie wiem, ale dla mnie dla kogos kto grał w to bardzo długo wraz ze sporą przerwą jakoś nie przemawia. Serwer ma być w stylu starego aczkolwiek moze byc szybszy exp, drop itp. Bez nowych broni oprócz podstawowych epików czyli tak jak było kiedyś. Z góry dziękuję i czekam na propozycje.

Dodatkowe Info: Może być to stary serwer, osob tak w miare zeby sie grac jakos dalo w pt itp. serwer nie musi być polski

Nagroda za pomoc: Lajk

graphic.png

Opublikowano

World of Metin2, bardzo dużo ludzi i sklepów w mieście, codziennie jakieś eventy :)

Bardziej co weekend są regularne eventy na tygodniu nie ma jak na razie nic.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium

Dodatkowe Info: Sporo graczy, administracja interesuje się serwerem

Terios

Zależy mi najbardziej na: Medium /Hard

Dodatkowe Info: nowy serwer +ludziska sporo

Nagroda za pomoc: + dla profilu

Vesteris / Santeria

Zależy mi najbardziej na: Starym dobrym serwerze w stylu globala z lat 2k8/2k9. Gdy teraz widze te wszystkie nowe bronie i zbroje nie wiem, ale dla mnie dla kogos kto grał w to bardzo długo wraz ze sporą przerwą jakoś nie przemawia. Serwer ma być w stylu starego aczkolwiek moze byc szybszy exp, drop itp. Bez nowych broni oprócz podstawowych epików czyli tak jak było kiedyś. Z góry dziękuję i czekam na propozycje.

Dodatkowe Info: Może być to stary serwer, osob tak w miare zeby sie grac jakos dalo w pt itp. serwer nie musi być polski

Nagroda za pomoc: Lajk

WoM2 idealnie pasuje.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nowej postaci oraz dużej ilości osób.  
Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby był to serwer medium.
Nagroda za pomoc: Lajki.

sygnawv.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hmmm... tak mi się zachciało pograć prawie jak na PL ale z lekkim boostem :) nie tak ostro jak znakomita Tiveria ale za łątwo też żeby nie było. Na bank maja być bony 1-5, mile widziane bony max ale nie koniecznie. Bez 6-7. Max lvl jakieś 100-150 tak żeby mieć przyjemnośc z powolnego expa. Kto z was ostatni raz widział na oczy żabiego generała? Czy elit Ezota? Tam się siedziało tygodniami :) Mile widziane kupowanie książek i kamieni - NIE Z DROPA. To samo tyczy się 1-5 czyli W SKLEPIE a nie Z DROPU. Pety i mounty OBOJĘTNE. Fajne PVP jak na cięższych serwerach gdzie różnica w walce to max 15 a nie 100lvli :D Wiek serwera bez znaczenia byle bez częstych awarii i ataków. Bronie i zbroje - jakies tam ze 2 czy 3 nowe epiki moga być, zawsze to fajniej wygląda i jak na priva może bije cokolwiek mocniej niż truta ;) Ale bez przesady... To samo tyczy się ulepszaczy... BEZ TYSIACA NOWYCH i oczywiście zbędnych kryształów serc artefaktów i ch.... wie czego jeszcze. Klasyka w pełni czylio bodzie z perłami ewentualnie cos nowego ale bez przesady.

Dodatkowe Info: W zasadzie jak ktoś pamięta Tiverię to coś takiego tylko ciut bardziej rozbudowane. Po przygodzie z PL siedziałem już tylko na priwach i to głównie medium/easy lub 4fun więc innego przykładu serwera hard lub medium/hard nie potrafię podać. Ewentualnie Balmora ale to było jeszcze twardsze id Tiv :D

Nagroda za pomoc: Yyy a co teraz się daje? Chyba zapytam osobę która najlepiej odpowie i polecę wedle jej kaprysów :)

Vesteris pasuje idealnie.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nowej postaci oraz dużej ilości osób.  

Dodatkowe Info: Najlepiej gdyby był to serwer medium.

Nagroda za pomoc: Lajki.

Bodajze dzis startuje Lykania, tam bedzie nowa postac a server hard/med. Ilosci osob nie da sie przewidziec :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, ładnym wyglądzie zbroi i broni, żeby gra nie znudziła się po miesiącu

Dodatkowe Info: Szukam serwer easy/medium albo medium

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, ładnym wyglądzie zbroi i broni, żeby gra nie znudziła się po miesiącu

Dodatkowe Info: Szukam serwer easy/medium albo medium

Terios / DiwineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ojojoj nie wiem gdzie grac

zalezy mi na: serwer easy, stabilny, max bony (albo nie max ale żeby to jakoś łatwo wchodziło), bs

dodatkowo: 6-7bon do expa, w miare nie za stary serw i żeby trutke itp. jakoś normalnie sie zdobywało a nie że tylko z ripa i do tego szansa 0.01%

Nagroda: w naturze/like

Opublikowano

ojojoj nie wiem gdzie grac

zalezy mi na: serwer easy, stabilny, max bony (albo nie max ale żeby to jakoś łatwo wchodziło), bs

dodatkowo: 6-7bon do expa, w miare nie za stary serw i żeby trutke itp. jakoś normalnie sie zdobywało a nie że tylko z ripa i do tego szansa 0.01%

Nagroda: w naturze/like

DivineWorld (trutka u handlarza, do 75 lvla spokojnie masz tyle kasy by ja kupic, ew od graczy kupisz taniej)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Określiłem swoje wymagania trochę lepiej tym razem :D

Zależy mi najbardziej na: Medium ew. Hard
Dodatkowe Info: Sporo graczy, administracja interesuje się serwerem, Nie ma żadnych bonów 6/7 na klasy, lecz wom2 odpada, może być coś w stylu starej balmory oraz aby serwer nie był zbyt stary - jeżeli istnieje takowy to proszę o podanie nazwy :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Dodatkowe Info: Sporo graczy, administracja interesuje się serwerem, Nie ma żadnych bonów 6/7 na klasy, lecz wom2 odpada, może być coś w stylu starej balmory oraz aby serwer nie był zbyt stary - jeżeli istnieje takowy to proszę o podanie nazwy :)

Agares / Lykania

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy (może być lekko medium, ale raczej zależy mi na easy), max lv nieistotny, data startu serwera - nie więcej niż 2 tygodnie temu, co najważniejsze - WSZELKIE ITEMKI Z IS MUSZA BYĆ DOSTĘPNE W GRZE :) co do ilości ludzi, to tak 400+ ;)
Dodatkowe Info: brak
Nagroda za pomoc: satysfakcja ;)

Opublikowano

Santeria badz Vesteris to takie hard/mediumy gdzie trzeba przeczytac po pare ksiazek, sa stosunkowo nowe, zmianki dropai itd - mysle, ze Ci spasuja.

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy (może być lekko medium, ale raczej zależy mi na easy), max lv nieistotny, data startu serwera - nie więcej niż 2 tygodnie temu, co najważniejsze - WSZELKIE ITEMKI Z IS MUSZA BYĆ DOSTĘPNE W GRZE :) co do ilości ludzi, to tak 400+ ;)

Dodatkowe Info: brak

Nagroda za pomoc: satysfakcja ;)

DiwineWorld, startowal chyba 3 tyg temu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Straszne głupoty piszesz, na początku może i jest ciężko ale da sie sporo zarobić.

1) Kopanie rud 

2) Zrobić 90-92 lvl postaci i iść na Oponki (jeżeli masz dużo czasu rano to troche podropisz kd +7 i inne przedmioty)

Dobrze gada :) Powodzenia :)o.O

,,Hαtєяѕ gσηηα' нαtє ♯ƑυcкƬнєHαtєяѕ."

♯Rєѕρєct fσя tнє ρєσρƖє tнαt αяєη't нαtєяѕ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...