Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Terios / DivineWorld

DivineWorld

Ale na czymś co dużo ludzi gra / a na divineworld licznik pokazuję tylko 300+ a ja chce minimum 1k+ 

Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na: Żeby był Easy/trochę medium / Od hu*a luda bardzo dużo ma być  :) / ładne sety (jak by się dało)
Dodatkowe Info: Proszę o odpowiedź    :)
Nagroda za pomoc: Like  :) / Podziękowanie  :D

Terios odpada bo mi na win 8 64 bit anty virus jest całkowicie off a i tak jak się zainstaluję terios to plik z grą zostaję po 1 sek usuwany przez kompa ;/ więc terios odpada niestety ;/
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale na czymś co dużo ludzi gra / a na divineworld licznik pokazuję tylko 300+ a ja chce minimum 1k+ 

Zależy mi najbardziej na: Żeby był Easy/trochę medium / Od hu*a luda bardzo dużo ma być  :) / ładne sety (jak by się dało)
Dodatkowe Info: Proszę o odpowiedź    :)
Nagroda za pomoc: Like  :) / Podziękowanie  :D

Terios odpada bo mi na win 8 64 bit anty virus jest całkowicie off a i tak jak się zainstaluję terios to plik z grą zostaję po 1 sek usuwany przez kompa ;/ więc terios odpada niestety ;/

Bo wczoraj byla dluuuga przerwa, stad malo osob. Sprawdz dzisiaj popoludnu, bedzie 700-1k, bo tyle sie ciagle utrzymuje :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ale na yt widzialem koles byl w m1 ch1 jinno to bylo nagrane 3 dni temu i bylo tyle ludzi

ale na yt widzialem koles byl w m1 ch1 jinno to bylo nagrane 3 dni temu i bylo tyle ludzi

Teraz online prawie 600 ludzi mało ;p 

Opublikowano

Teraz online prawie 600 ludzi mało ;p 

No przed 10 600 ludzi to nie tak malo, popoludniami do 1k dochodzi, serio. Jesli dla Ciebie to za malo to idz na Teriosa.

Dla mnie ok 1k ludzi to spoko liczba i ciagle mam sie z kim bic czy to o spot czy w m1, wiec mi wystarcza ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Właśnie trzeba mieć się z kim lać :) i więcej ludzi szybciej można sprzedać ity i zarobić :D a co do teriosa chętnie ale sam się usuwa po zainstalowaniu a anty virus całokicie wyłączony (AVG 2015)

Opublikowano

Szukam serwera podobnego do next mt2

Bardzo latwe ulepszanie

bez expa

tylko pvp

osoby niewazne ile

serwer pvp

dedyk

no hamachi

Gralem na Nextmt2-bylem gm i serw padl bo juz nikt nie gral

Hammer mt2-mody

4death-nawet nawet

Opublikowano

Szukam serwera podobnego do next mt2

Bardzo latwe ulepszanie

bez expa

tylko pvp

osoby niewazne ile

serwer pvp

dedyk

no hamachi

Gralem na Nextmt2-bylem gm i serw padl bo juz nikt nie gral

Hammer mt2-mody

4death-nawet nawet

Dzisiaj startuje Tantical, jest to taki serwer 4Fun nastawiony pod PvP. A jak chcesz coś na teraz to zagraj na Karies.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby był Easy/trochę medium / Od hu*a luda bardzo dużo ma być   :) / ładne sety (jak by się dało)

Dodatkowe Info: Proszę o odpowiedź     :)

Nagroda za pomoc: Like   :) / Podziękowanie   :D

DiveWorld też odpada bo ma styl pod xenoxamt2 a nie lubię takich ;p 

Lubię styl bardziej pod ethana.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby był Easy/trochę medium / Od hu*a luda bardzo dużo ma być   :) / ładne sety (jak by się dało)

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

iMetin s2 który startuje w niedziele :)

WQyaZF.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, w miarę szybkim expie, nietrudnym zarobku
Dodatkowe Info: Chcę zacząć od nowa, po dłuższej przerwie, i szukam serwerka na odprężenie po ciężkim dniu, stawiając na pvp :)
Nagroda za pomoc: Oczywiście Like, i 5 :)

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na 6/7 Klasowych ... Mało Ulepszaczy ... serwer Easy ... nawet dobry Exp
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Like ... Pisać PW

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, w miarę szybkim expie, nietrudnym zarobku

Dodatkowe Info: Chcę zacząć od nowa, po dłuższej przerwie, i szukam serwerka na odprężenie po ciężkim dniu, stawiając na pvp :)

Nagroda za pomoc: Oczywiście Like, i 5 :)

Terios / Divine

Ironiczny

LEGACY

Rekrut
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zbrojach Azraela od 40 poziomu / TANICH ZMIANKACH /6/7 bon << nie obowiazkowe

Dodatkowe Info: Hard/Medium

Nagroda za pomoc: do 20zł psc ;0

baner.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zbrojach Azraela od 40 poziomu / TANICH ZMIANKACH /6/7 bon << nie obowiazkowe
Dodatkowe Info: Hard/Medium
Nagroda za pomoc: do 20zł psc ;0

Santeria, badz Lykania ma teraz startowac.. (zbroje azraela i helm sa od 45, na servie ma byc wilkolak)

Ironiczny

LEGACY

Rekrut
Opublikowano

Santeria to za przeproszeniem nie wypał tzw Rework ascariala Lykania obczaje czekam na dalsze propozycje

baner.png

Opublikowano

Santeria to za przeproszeniem nie wypał tzw Rework ascariala Lykania obczaje czekam na dalsze propozycje

Nie Rework ascariala tylko kolejny projekt Azprime, bo to jest calkowicie rozne od Ascariala... :)

Z tego typu ejszcze Vesteris, ale nie wiem czy tam sa azraelki (na 1 odslonie byly, na reworku nie wiem czy ich nie usunieto).

Na innych chyba juz tego nie ma, Lykania startuje 13.07.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukam serwera coś w stylu terios.pl ma być easy/medium lub medium/hard interesują mnie serwery gdzie jest dużo graczy i też żeby nie było 100000 setów zbroi itd... Nie chcę starszych serwerów typu imetin itd ma być coś w stylu terios lub jakiś med/hard który polecacie i są gracze oczywiście tu też nie interesują mnie jakieś syfy typu ravie/balmora

Opublikowano

Szukam serwera coś w stylu terios.pl ma być easy/medium lub medium/hard interesują mnie serwery gdzie jest dużo graczy i też żeby nie było 100000 setów zbroi itd... Nie chcę starszych serwerów typu imetin itd ma być coś w stylu terios lub jakiś med/hard który polecacie i są gracze oczywiście tu też nie interesują mnie jakieś syfy typu ravie/balmora

Ravia i balmora to klasyki a nie syfy, bluznisz synu :)

Masz tak male wymagania ze mozna Ci polecic kazdy server. No ale dobra, z tych co gra wiecej ludzi to hard/med: vesteris, santeria, WoM2

Z Easy DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ravia i balmora to klasyki a nie syfy, bluznisz synu :)

Masz tak male wymagania ze mozna Ci polecic kazdy server. No ale dobra, z tych co gra wiecej ludzi to hard/med: vesteris, santeria, WoM2

Z Easy DivineWorld

Klasyki sorry kolego na ravi zarobiłem 2k pln mialem topowe eq i same 90+. Tak jest  to syf dlaczego? poniewaz taki profesjonalny technik ravi był takim idiotą że nie zablokował ch5 dla testów itd i gracze mieli do niego dostęp mieli gienki czyli smoki latwy exp ustawiali expboty na ch5 itd ponad to było dużo bugów i nikt po 6mieś serwera nikt nie dbał tak bylo z ravia s2 i tak jest z pompamt2 ktora jest off tylko kasa za niedlugo to walnie na balmorze tez byl bug udostepniony dla elity z ktorego korzystalem i tez tam mialem same topowe eq i 90+ lvl. Divine tez klapa przegrane zobacze te 3serwerki ktore podales ;]

Opublikowano

imetin s2 dziś startuje A 24 tiveria. Porządne Stare serwery wracają ;)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Hmmm... tak mi się zachciało pograć prawie jak na PL ale z lekkim boostem   :) nie tak ostro jak znakomita Tiveria ale za łątwo też żeby nie było. Na bank maja być bony 1-5, mile widziane bony max ale nie koniecznie. Bez 6-7. Max lvl jakieś 100-150 tak żeby mieć przyjemnośc z powolnego expa. Kto z was ostatni raz widział na oczy żabiego generała? Czy elit Ezota?  Tam się siedziało tygodniami   :) Mile widziane kupowanie książek i kamieni - NIE Z DROPA. To samo tyczy się 1-5 czyli W SKLEPIE a nie Z DROPU. Pety i mounty  OBOJĘTNE. Fajne PVP jak na cięższych serwerach gdzie różnica w walce to max 15 a nie 100lvli   :D Wiek serwera bez znaczenia byle bez częstych awarii i ataków. Bronie i zbroje - jakies tam ze 2 czy 3 nowe epiki moga być, zawsze to fajniej wygląda i jak na priva może bije cokolwiek mocniej niż truta   ;) Ale bez przesady... To samo tyczy się ulepszaczy... BEZ TYSIACA NOWYCH i oczywiście zbędnych kryształów serc artefaktów i ch.... wie czego jeszcze. Klasyka w pełni czylio bodzie z perłami ewentualnie cos nowego ale bez przesady. 

Dodatkowe Info: W zasadzie jak ktoś pamięta Tiverię to coś takiego tylko ciut bardziej rozbudowane. Po przygodzie z PL siedziałem już tylko na priwach i to głównie medium/easy lub 4fun więc innego przykładu serwera hard lub medium/hard nie potrafię podać. Ewentualnie Balmora ale to było jeszcze twardsze id Tiv :D

Nagroda za pomoc: Yyy a co teraz się daje? Chyba zapytam osobę która najlepiej odpowie i polecę wedle jej kaprysów :)

Przepraszam ale coś się zrypało i post wygląda tak jak wygląda... Edytowałem bo może w znacznikach coś zrypałem ale nadal nic.. Przepraszam.

Dziękuję za poprawę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...