Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer typu easy/medium
Dodatkowe Info: Exp średni , skille odrazu na P, Łatwe ulepszanie (EQ bez kłopotu) i żeby Yang był coś warty np 50kk było coś warte i dało się zarabiac na dropie, reszta mnie nie interesuje 

Nagroda za pomoc : Lajk - jak serwer sie spodoba dodatkowo :  kod do HOTS beta (MOBA blizzarda)  ;)

43242342423.jpg]
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowe Info: Exp średni , skille odrazu na P, Łatwe ulepszanie (EQ bez kłopotu) i żeby Yang był coś warty np 50kk było coś warte i dało się zarabiac na dropie, reszta mnie nie interesuje 

Nagroda za pomoc : Lajk - jak serwer sie spodoba dodatkowo :  kod do HOTS beta (MOBA blizzarda)  ;)

Arianea - (Wystartował w piątek i gra dosyć sporo osób) - niby nic ciekawego ale pasuje do opisu. 

Temida - Polecam fajny serwer

@GutexPL :) 

Opublikowano

arianea, diamond

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwerze medium / hard
Dodatkowe Info: Mało zbrojek , nie monotonny drop medali konnych
Nagroda za pomoc: :*

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze medium / hardDodatkowe Info: Mało zbrojek , nie monotonny drop medali konnychNagroda za pomoc: :*

Delemos

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard coś na wznak cradosmt2
Dodatkowe Info: skrzynki serwerowe,zmianki dodania z mobów/metinów,typowy medium.  ;) A i jeszcze jedno bez pierdyliarda bajer.
Nagroda za pomoc: jedna osoba więcej na serwerze.  ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do Pandory, Elite, diamond. Mniej więcej w tych klimatach. 1k luda + bez masy bezsensownych nowości.

Dodadkowe info:brak

Nagroda za pomoc: 10 like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Aby serwer wyglądał jak Metin PL w latach 2008-2010 Dużo ludzi bony maks 5 wszystkie ulepszacze potrzebne bez nowych broni/zbroi/wierzchowców/ Ogarnięta Administracja . Max lvl 99 raty podobne jak na PL. IS ubogi (Chodzi o to aby przez is nie można było sobie wyrobić bardzo silnej postaci.) 
Dodatkowe Info:Zamierzam zacząć grę od zera Priv/Global  (Obojętne)  
Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do Pandory, Elite, diamond. Mniej więcej w tych klimatach. 1k luda + bez masy bezsensownych nowości.

Temida

Zależy mi najbardziej na:Aby serwer wyglądał jak Metin PL w latach 2008-2010 Dużo ludzi bony maks 5 wszystkie ulepszacze potrzebne bez nowych broni/zbroi/wierzchowców/ Ogarnięta Administracja . Max lvl 99 raty podobne jak na PL. IS ubogi (Chodzi o to aby przez is nie można było sobie wyrobić bardzo silnej postaci.) 

Dodatkowe Info:Zamierzam zacząć grę od zera Priv/Global  (Obojętne)  

Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu

Eternal Kingdom

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: skrzynki serwerowe,zmianki dodania z mobów/metinów,typowy medium.  ;) A i jeszcze jedno bez pierdyliarda bajer.

Zobacz Mories

Opublikowano

Virtual

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard coś na wznak cradosmt2Dodatkowe Info: skrzynki serwerowe,zmianki dodania z mobów/metinów,typowy medium.  ;) A i jeszcze jedno bez pierdyliarda bajer.Nagroda za pomoc: jedna osoba więcej na serwerze.  ;)

Delemos

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium / hard

Dodatkowe Info: Mało zbrojek , nie monotonny drop medali konnych

Crados

Opublikowano

Zobacz Mories

Virtual

Delemos

Dzięki za odpowiedź,średnio mi się spodobały te serwery,na dodatek trochę hejtu w okół nich. Is/mało graczy itp. itp...  Ale jeszcze raz dzięki za odpowiedź. ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, w miare duzej ilosci graczy,  
Dodatkowe Info:Ostatnio grałem na Ascarial i Malestia  chcialem zeby byl to podobny serwer.
Nagroda za pomoc:Co tam  chceta ;p

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Online 500+, podobny do PandoraMt2 ale z aktywna administracja
Dodatkowe Info:bony 6/7
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium podchodzącym pod hard
Dodatkowe Info: w miarę osób

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Online 500+, podobny do PandoraMt2 ale z aktywna administracjaDodatkowe Info:bony 6/7Nagroda za pomoc: Like

Arianea

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze medium podchodzącym pod hardDodatkowe Info: w miarę osóbNagroda za pomoc: :*

Mories, Crados (bardziej medium), vesteris, balmora s2

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, w miare duzej ilosci graczy,  Dodatkowe Info:Ostatnio grałem na Ascarial i Malestia  chcialem zeby byl to podobny serwer.Nagroda za pomoc:Co tam  chceta ;p

Helios2, vesteris, santeria, która startuje maj/czerwiec.

tenor.gif

Opublikowano

Komputer vip co ku*a temida ma wspólnego z pandorą? Kolejne przekombinowane g*wno z masą niepotrzebnych nowości. Bezsensowna odpowiedz do nabijania postów.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:dużej liczbie osób, fajnej amtosferrze
Dodatkowe Info: nie wiem czy wrócić na PL i zacząć od nowa czy garć na fajnym privie np Balmora? albo jakiś medium hard? Lepiej grac na bamorze czy już wybrać PL? a może jakiś medium server. Liczy się duża liczba osób i dobrze rozwinięty serv!
Nagroda za pomoc:---

Pasjonat
Opublikowano

Dodatkowe Info: nie wiem czy wrócić na PL i zacząć od nowa czy garć na fajnym privie np Balmora? albo jakiś medium hard? Lepiej grac na bamorze czy już wybrać PL? a może jakiś medium server. Liczy się duża liczba osób i dobrze rozwinięty serv!

Balmora/Thoria, lub z Globali Negros/Samos

A i zagraniczny wom

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Crados

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 900/1000 graczy + / w miarę nowy serwer oraz STABILNY 
Dodatkowe Info: Typowy EASY lub HARD/ MEDIUM
Nagroda za pomoc: Za trafioną podpowiedź 10 lajk :)

d4jlQo.jpg

Opublikowano

­

Easy - Arianea, po 800 online.

Trochę bardziej easy/medium - Temida.

Mories - hard/medium.

tenor.gif

Opublikowano

Crados :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

ie wiem gdzie grać! Pomocy!

OPRÓĆŻ

-Delemos

-Mories

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...