Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! 
Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu max lvl'a i przejściu do przyjemnego i wyrównanego PVP
Dodatkowe Info: Coś na czym gra sporo ludzi i jest ogarnięta administracja. SPRAWDZIŁEM: Arianea, Kories. - Odpadają.
Nagroda za pomoc:  Lajk i 5 w profilu :)!

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu max lvl'a i przejściu do przyjemnego i wyrównanego PVP

Dodatkowe Info: Coś na czym gra sporo ludzi i jest ogarnięta administracja. SPRAWDZIŁEM: Arianea, Kories. - Odpadają.

Nagroda za pomoc:  Lajk i 5 w profilu :)!

Z tego co wiem, Ezaria2 była nastawiona na szybki exp bodajże pare h do maxa, potem robienie eq.

Opublikowano

Nagroda za pomoc:  Lajk i 5 w profilu :)! Temida / Elium ?

...................\/...................

Opublikowano

Z tego co wiem, Ezaria2 była nastawiona na szybki exp bodajże pare h do maxa, potem robienie eq.

Grałem, serwer jest tak zbugowany.. Nawet nie da się truty zdobyć. Do 150 trzeba z FMS. Źle się gra a administracja nic z tym nie robi.

Nagroda za pomoc:  Lajk i 5 w profilu :)! Temida / Elium ?

Elium grałem, nie przypadł mi do gustu

Ale Temida sprawdzę :) Dzięki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: [HARD] Dość ciężkim expie, dużej ilości graczy, miłej atmosferze. Chciałbym, żeby to był serwer, na którym aby coś osiągnąć trzeba się napracować.
Dodatkowe Info:Ma być to serwer, który nie padnie po miesiącu. Serwer ma być podobny do starego, dobrego PL'a.
Nagroda za pomoc:Limit like i 5* w profilu.

1389013997-U952019.png

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: porzadny serwer medium, ktory daje gwarancje dlugiej i stabilnej rozgrywki
Dodatkowe Info: srednia ilosc osob online powyzej 300
Nagroda za pomoc: satysfakcja haha

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: porzadny serwer medium, ktory daje gwarancje dlugiej i stabilnej rozgrywki

Dodatkowe Info: srednia ilosc osob online powyzej 300

Nagroda za pomoc: satysfakcja haha

Mories.pl

1389013997-U952019.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:. zagranicznym serwerze easy

Dodatkowe Info: moga byc bronie 75 u npc ale nie musza, aby troche osob gralo by handel byl ogarniety miedzy ludzmi, dungeony mozna robic samemu, vote lub itemki IS w grze. Shiro odpada

Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy/ medium fajny dużo ludzi i do ogarnięcia
Dodatkowe Info: dużo ludzi, sklepów do ogarnięcia nie dawno wystartował ogarnięta administracja :P
Nagroda za pomoc:full like :D

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwer easy/ medium fajny dużo ludzi i do ogarnięciaDodatkowe Info: dużo ludzi, sklepów do ogarnięcia nie dawno wystartował ogarnięta administracja :PNagroda za pomoc:full like :D

Arianea

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwer easy/ medium fajny dużo ludzi i do ogarnięciaDodatkowe Info: dużo ludzi, sklepów do ogarnięcia nie dawno wystartował ogarnięta administracja :PNagroda za pomoc:full like :D

jak najbardziej arianea.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie, jeśli chodzi o eq to easy ale z nutką medium, żeby było ciężej troche niż z expem, ale exp łatwiutki
Dodatkowe Info: W miarę ludzi na serwerze, w miare nowy serwer (choć to nie konieczne)
Nagroda za pomoc: Co tam chcecie. Plusy czy tam lajki.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo osób 900+, sporo sklepów na rynku, nowe mapy, bronie itd.

Dodatkowe Info:  Easy/Medium 

Nagroda za pomoc: like

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo osób 900+, sporo sklepów na rynku, nowe mapy, bronie itd.

arianea

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy
Zależy mi najbardziej na: serwer typu medium/easy, max lvl najlepiej 99 (troszeczke wyższy też przeżyje), najważniejsze to old school maksymalnie 2 radzaje broni/zbroi po stalce bez miliona nowości,itemów, ulepszaczy itd.... stary prosty metin... cos typu dawneeego Avalona/Aurory 
Dodatkowe:dość sporo osób, tak by było z kim grać 

Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mogą być bonusy 6/7 klasowe np:( silny wojo 10+ / odp. 10+)... Może ich nie być ale klasy maja być dopasowane do siebie. 240-250lv. MAX , Duża ilość Graczy min. 700+ (OnLine), łatwy dostęp do eq.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa. Szukam serwera podobnego do PandoramMT2( jeśli chodzi o 6/7) , lub jakiegoś 4FuN'a

Nagroda za pomoc: Lajk + (limit)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy

Zależy mi najbardziej na: serwer typu medium/easy, max lvl najlepiej 99 (troszeczke wyższy też przeżyje), najważniejsze to old school maksymalnie 2 radzaje broni/zbroi po stalce bez miliona nowości,itemów, ulepszaczy itd.... stary prosty metin... cos typu dawneeego Avalona/Aurory 

Dodatkowe:dość sporo osób, tak by było z kim grać 

Nagroda za pomoc:Like

rathor.eu wystartuje coś przed wakacjami :) to s2 legendarnej Concordii więc masz oldschool i dobrą ekipę ;)

Zależy mi najbardziej na: [HARD] Dość ciężkim expie, dużej ilości graczy, miłej atmosferze. Chciałbym, żeby to był serwer, na którym aby coś osiągnąć trzeba się napracować.

Dodatkowe Info:Ma być to serwer, który nie padnie po miesiącu. Serwer ma być podobny do starego, dobrego PL'a.

Nagroda za pomoc:Limit like i 5* w profilu.

polecam rathor.eu jest to s2 concordii jedyny problem to to że startuje za miesiąc ale spełnia twoje wymagania ;) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilości ludzi online oraz na szybkim expie i szybkim robieniu EQ.
Dodatkowe Info: Typowy serwer PVP/Easy.
Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu.

Będę po scenie biegać, aż zniosą mnie z niej na noszach !

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać.

Każdy robi błędy, ważne jak będziesz wstawać !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilości ludzi online oraz na nowych rzeczach typu daungeony itp. Serwer medium/easy.
Dodatkowe Info: Typowy serwer do gry na dłuższy czas ;p
Nagroda za pomoc: Lajk +5* w profilu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium
Dodatkowe Info: Co najważniejsze! Musi dać się zarabiać na jakimś cheacie - dropienie na bocie w m1/fishbot czy coś takiego + żeby administracja nie banowała aż tak mega za to. Do tego aby serwer nie świecił pustkami i nie był na maksa stary. 
Nagroda za pomoc: Limit like i 5* :)

W razie pytań piszcie na PW lub gg - na pewno z czasem odpowiem.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium

Dodatkowe Info: Co najważniejsze! Musi dać się zarabiać na jakimś cheacie - dropienie na bocie w m1/fishbot czy coś takiego + żeby administracja nie banowała aż tak mega za to. Do tego aby serwer nie świecił pustkami i nie był na maksa stary. 

Nagroda za pomoc: Limit like i 5* :)

Mories.pl, ale na cheatach za długo nie pograsz ;P

Mories ale to jest med/hard ;p

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

rathor.eu wystartuje coś przed wakacjami :) to s2 legendarnej Concordii więc masz oldschool i dobrą ekipę ;)

polecam rathor.eu jest to s2 concordii jedyny problem to to że startuje za miesiąc ale spełnia twoje wymagania ;)

wszystko fajnie tylko tylko skoro wyjdzie coś jak concordia to wyglada mi to jednak na taki lekki hard ;/ interesuje mnie bardziej cos o ratach 3x wiekszy od PL :) ktoś ma jeszcze jakąś propozycje ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...