Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: duzo ludu jeden z nowszych
Dodatkowe Info:  serwer ktory nie ma problemow z ddosami
Nagroda za pomoc: LAJKI

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vesteris

Zależy mi najbardziej na:  prostym systemie ulepszyeń i w miare szybkim expie. serwer easy bez tych nowości typu zbieranie roślin run itp.

Dodatkowe Info: Nie podawajcie Terios , virtual i elite.

Nagroda za pomoc: lajk za każdy podany / limit za naprawde fajny serwer. :)

Opublikowano

terios, vesteris

Vesteris

Zależy mi najbardziej na:  prostym systemie ulepszyeń i w miare szybkim expie. serwer easy bez tych nowości typu zbieranie roślin run itp.

Dodatkowe Info: Nie podawajcie Terios , virtual i elite.

Nagroda za pomoc: lajk za każdy podany / limit za naprawde fajny serwer. :)

temida

Opublikowano

Nie chcę offtopować w sumie pisze w temacie ;) kilka czy kilkanaście dni temu pisałem o poszukiwaniu serwa, niby coś tam mam ale zbliża się podawana przez wielu data 24 lipca czyli niby start odnowionej Tiverii. Tylko... wyszukiwarki na forum nic nie znalazły, google tez niewiele. Jest jakaś stronka (poza stara bo ta jest owszem ale wiekszość na niej nie działą) czy prezentacja/zapowiedź czy COKOLWIEK innego? Z góry dziękują za ewentualne odpowiedzi :)

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: Medium (albo z nutką easy albo nutką harda). Ogólnie chodzi o jak najmniej rozbudowany serwer ( bez nowości ), żeby można było pochodzić do DT poulepszać coś a nie tylko na ripera[/b][/color]

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: [/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: Plusiki[/b][/color]

Dodane z Taptalka Samsung Ace 3

Vesteris

Opublikowano

Nie chcę offtopować w sumie pisze w temacie ;) kilka czy kilkanaście dni temu pisałem o poszukiwaniu serwa, niby coś tam mam ale zbliża się podawana przez wielu data 24 lipca czyli niby start odnowionej Tiverii. Tylko... wyszukiwarki na forum nic nie znalazły, google tez niewiele. Jest jakaś stronka (poza stara bo ta jest owszem ale wiekszość na niej nie działą) czy prezentacja/zapowiedź czy COKOLWIEK innego? Z góry dziękują za ewentualne odpowiedzi :)

Ta stronka nie jest "stara" tylko obecna, forum tez.

Wiecej informacji znajdziesz na ich fp na facebooku, polecam tam zajrzec.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY MEGA / PVP
Dodatkowe Info: Jak największa liczba graczy minimum 1 k 
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie brak jest 6/7 bon, i jak najwięcej aktywnych graczy tak od 600+/24h
Dodatkowe Info: Dosyć prosty :3
Nagroda za pomoc: Like :D

Opublikowano

­

Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie brak jest 6/7 bon, i jak najwięcej aktywnych graczy tak od 600+/24h
Dodatkowe Info: Dosyć prosty :3
Nagroda za pomoc: Like :D

Vesteris, Invoria (start 31 lipca)

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy,dopasowanym expie, solo dungi
Dodatkowe Info: Nie Tevia i NetMetin / terios
Nagroda za pomoc: Moge strzelić lodzika ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

invoria, która startuje za tydzień

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Patrz niżej; ]
Dodatkowe Info:  Witam was wszystkich. Ponawiam swoją prośbę o odpowiedź. Wracamy z kolegami po krótkiej przerwie na scenę metin'a 2, wypadliśmy z obiegu i nie wiemy gdzie grać. Zależy nam najlepiej na jakimś projekcie który jest przygotowywany przez długi czas. Fajnie jeżeli byłby to medium/hard. Chodzi nam o jakiś server z dużą reklamą, ogarniętą administracja. Nie chcemy serverow ktore juz stoją +miesiąc. Najlepiej żeby miał on wystartować na dniach/za tydzień dwa. Chcemy pograć, zatrzymać się gdzieś na dłużej, dlatego nie chcemy by rozgrywka skończyła się po tyg/dwóch.

Odrzucam :

Terios

Vertuis

Invoria

Divne Word

Chce czegoś nowego, projektu o którym jeszcze nie slyszałem a będzie z*******y !!!!
Nagroda za pomoc:  LIKE !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard
Dodatkowe Info: servery zagraniczne
Nagroda za pomoc: Lajk + 

World of Metin2

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwerze PVP ONLY! 4FAN
Dodatkowe Info: Ma sie liczyć tylko skil. Od razu wszystko 250 lvl, eq całe (większość) u handlarzy.
I takie tam pierdoły ;)
Nagroda za pomoc: Co tylko sobie zażyczysz! :)
Opublikowano

Dodatkowe Info: Ma sie liczyć tylko skil. Od razu wszystko 250 lvl, eq całe (większość) u handlarzy.

I takie tam pierdoły ;)

tantical2

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] dobrej atmosferze no i zeby w chuuuusteczke ludzi grało zeby była sadysfakcaj z gry easy i medium serwery wchodzą w gre
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] nie jaikeś stare serwery z typowymi mpc tylko duzo nowosci i bjerów na serwerze najlepiej dobrze rozkrecone serwery bym prosił ;).
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajki i wgl.

Opublikowano

Dodatkowe Info:  Witam was wszystkich. Ponawiam swoją prośbę o odpowiedź. Wracamy z kolegami po krótkiej przerwie na scenę metin'a 2, wypadliśmy z obiegu i nie wiemy gdzie grać. Zależy nam najlepiej na jakimś projekcie który jest przygotowywany przez długi czas. Fajnie jeżeli byłby to medium/hard. Chodzi nam o jakiś server z dużą reklamą, ogarniętą administracja. Nie chcemy serverow ktore juz stoją +miesiąc. Najlepiej żeby miał on wystartować na dniach/za tydzień dwa. Chcemy pograć, zatrzymać się gdzieś na dłużej, dlatego nie chcemy by rozgrywka skończyła się po tyg/dwóch.

Odrzucam :

Terios

Vertuis

Invoria

Divne Word

Chce czegoś nowego, projektu o którym jeszcze nie slyszałem a będzie z*******y !!!!

Hmm. W przyszlym tygodniu Tiveria. Server w starym stylu. Powinien sie Wam spodobac :)

I takie tam pierdoły ;)

Tantical

Zależy mi najbardziej na: dobrej atmosferze no i zeby w chuuuusteczke ludzi grało zeby była sadysfakcaj z gry easy i medium serwery wchodzą w gre

Dodatkowe Info: nie jaikeś stare serwery z typowymi mpc tylko duzo nowosci i bjerów na serwerze najlepiej dobrze rozkrecone serwery bym prosił ;).

Nagroda za pomoc: Lajki i wgl.

Terios

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I takie tam pierdoły ;)

Tantical.pl, HammerMt2? :)

Opublikowano

I takie tam pierdoły ;)

Tantical2

Opublikowano

Pls dajcie jakieś propozycje bo nuda w c**j

Opublikowano

Ta stronka nie jest "stara" tylko obecna, forum tez.

Wiecej informacji znajdziesz na ich fp na facebooku, polecam tam zajrzec.

Dokładnie, btw reklama będzie, prezka również, wszystko będzie oprócz wolnych spotów :D (przynajmniej mam taką nadzieje)

Odrzucam :

Terios

Vertuis

Invoria

Divne Word

Tutaj polecam poczekać na Tiverie, start już nie bawem (jak i reklama, prezka itp). serwer naprawdę porządny i na pewno na długo (s1 stał pare lat i miał dobrą grywalność) . jak gracie w ekipie to tym bardziej :) z nowych serwerów na dłużej czy dopiero nadchodzących raczej nie ma co patrzeć chyba że na invorie która ma już 3 odsłone (easy/med) ale osobiście nie polecam (przynajmniej jak dla mnie jest nudna)

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Spokojne rozwinięcie się, nie za dużo, nie za wiele.
Dodatkowe Info:Szukam serwera, na którym mogę spokojnie się rozwinąć - bez żadnego przyspieszacza. Chcę, żeby gra mi sprawiała przyjemność, a nie odpychała - exp obojętnie, tak samo jak reszta. Oby dało się spokojnie rozwinąć postkę, zrobić eq, skille, etc.
Nagroda za pomoc:Limit

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:Spokojne rozwinięcie się, nie za dużo, nie za wiele.[/b][/color]

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:Może być Global, Może być Priv. Nie za dużo, nie za wiele - oby przyjemnie się grało. Może być jakikolwiek serwer, choćby żeby łatwo się wybić - eq po średnio. Ogółem, serwer na rozpoczęcie ,,Spokojnej Rozgrywki" - nic na siłę, na wszystko jest czas. [/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:Limit[/b][/color]

Terios najlepszy.

Opublikowano

Dodatkowe Info:Szukam serwera, na którym mogę spokojnie się rozwinąć - bez żadnego przyspieszacza. Chcę, żeby gra mi sprawiała przyjemność, a nie odpychała - exp obojętnie, tak samo jak reszta. Oby dało się spokojnie rozwinąć postkę, zrobić eq, skille, etc.

Moze WoM2? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

World of Metin2 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...