Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VirtualMT2 - Bardzo dobrze się expi i można powiedzieć, że tam mamy teraz 3 poziomy.

Yeasy

Medium

Hard

Zagraj - zapraszamy gorąco :)

Wyjdź z tym miernym serwerem p2w.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard, Fajnie by było gdyby był likan, IS do przeżycia a nie wersja z pl'a, max lvl jakis rozsadny a nie 250 i 10 000 map, stabilny, zeby ktos gral a nie pustki w m1
Dodatkowe Info: gralem na wielu prywatach, 4 lata na imetin ,cavalos stary, thoria, sporo w pl'a, ascarial, exp zeby jakos sobie tam szedl nie wymagam wiele, kilka godzin w ciagu dnia jestem w stanie przeznaczyc na priwka tak max 4-5h, nie interesuja mnie easy serwery nastawione na pvp gdzie eq robi sie w tydzien a lvl i skille to formalnosc, najlepiej bez 6-7.
Nagroda za pomoc:stały bonus +10 do szacunku na forum, misktura +10% do szybkości nabijnia postów, uścisk dłoni prezesa, bonus stały +1 do sumy lubie to :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze  medium i/lub easy Mało ulepek. Bez ISa i bez 6/7. Bez kombinacji typu 6 skill, zielarstwo, jakieś kamienie itp. xD. Naprawde porządny anty-cheat.
Dodatkowe Info: Sporo graczy (600+, przydałby się prawdziwy licznik na stronie), dużo nowości na serwie. Nie za duzo, ale i nie za mało slotów.

W podobie do starego DiamondMT2, Dreikon (ale bez tego ISa i tych premium smieci, za dużo też tam slotów).  
Nagroda za pomoc:  Lajky lecom <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze  medium i/lub easy Mało ulepek. Bez ISa i bez 6/7. Bez kombinacji typu 6 skill, zielarstwo, jakieś kamienie itp. xD. Naprawde porządny anty-cheat.

Dodatkowe Info: Sporo graczy (600+, przydałby się prawdziwy licznik na stronie), dużo nowości na serwie. Nie za duzo, ale i nie za mało slotów.

W podobie do starego DiamondMT2, Dreikon (ale bez tego ISa i tych premium smieci, za dużo też tam slotów).  

Nagroda za pomoc:  Lajky lecom <3

Porządny antycheat występuje na Arianei.eu Problem bo jest 6/7, jest IS na którego łatwo zarobić. Jest ok 1k osób. Jak medium to może Vesteris (bardzo polecam) i (troche mniej) Santeria.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard. Global czy może jakiś dobry priv?
Dodatkowe Info: W miarę sporo ludzi.
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP, easy exp :) 
Dodatkowe Info: Musi byc dedyk i klient
Nagroda za pomoc: LaJKYY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PVP, easy exp :) 

Dodatkowe Info: Musi byc dedyk i klient

Nagroda za pomoc: LaJKYY

Terios, Arianea.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Podobieńśtwie do Invorii s1
Dodatkowe Info: J.w.
Nagroda za pomoc: Przytule (limit)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Podobieńśtwie do Invorii s1

Dodatkowe Info: J.w.

Nagroda za pomoc: Przytule (limit)

Takiego czegos to chyba nie ma.. Ale pociesze Cie - w wakacje rework invorii s1 ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zeby nie zostal zamkniety jak wiekszosc serwerow... 
Dodatkowe Info:  Jakis starszy serwer, badz nowy, lecz nowy to z duza iloscia graczy 
Nagroda za pomoc: Siateczke z biedronki

imetin_logo.png

Opublikowano

Dodatkowe Info:  Jakis starszy serwer, badz nowy, lecz nowy to z duza iloscia graczy 

Jesli moze byc zagraniczny to WoM2. Server hard, blisko globala (ale jednak o wiele latwiejszy). Nie trzbea na nim ani zlotowki zainwestowac w IS (po paru dniach masz wszystko z IS praktycznie za darmo :) ).

Jesli nie to vesteris - bardzo duzo ludzi, a i watpie zeby Endymion tym razem odpuscil.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub easy/medium, liczba graczy na raz 800-1000 (około), najlepiej max lvl 250 lub coś koło tego,
Dodatkowe Info:  Nie chcę  switch bota-za bardzo wyrównany serwer jest i nie ma noobków (tak mi się wydaję), dzięki którym można się dowartościować 
Nagroda za pomoc: Buziak :P

Opublikowano

[color=#ffa07a][bNie wiem gdzie grać! Pomocy! [/b][/color]
[color=#66ff66][bZależy mi najbardziej na: Serwerze takim jak Mexilia.pl (Mexilia nawala) był to dla mnie najlepszy serwer ever. [/b][/color]
[color=#ff6666][bDodatkowe InfoBrak bonów do pvp w 6/7. [/b][/color]

[color=#66ccff][bNagroda za pomoc: + i 5 do profilu i odwdzięczę sie w grze jak ktoś trafi z serwerem :) [/b][/color]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub easy/medium, liczba graczy na raz 800-1000 (około), najlepiej max lvl 250 lub coś koło tego,

Dodatkowe Info:  Nie chcę  switch bota-za bardzo wyrównany serwer jest i nie ma noobków (tak mi się wydaję), dzięki którym można się dowartościować 

Hmm na kazdym servie jest teraz bs :) Ale polecam Ci DiwineWorld - robi sie tu bronie z tych na 75 (wiec kazdy ma szanse wykoksic sie na swoj sposob).

[color=#ffa07a][bNie wiem gdzie grać! Pomocy! [/b][/color]

[color=#66ff66][bZależy mi najbardziej na: Serwerze takim jak Mexilia.pl (Mexilia nawala) był to dla mnie najlepszy serwer ever. [/b][/color]

[color=#ff6666][bDodatkowe InfoBrak bonów do pvp w 6/7. [/b][/color]

[color=#66ccff][bNagroda za pomoc: + i 5 do profilu i odwdzięczę sie w grze jak ktoś trafi z serwerem  :) [/b][/color]

a jak wygladala Mexilia? nie gralem, opsiz, to sprobujemy cos doradzic.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Arianea

Opublikowano

Arianea

Hmm na kazdym servie jest teraz bs :) Ale polecam Ci DiwineWorld - robi sie tu bronie z tych na 75 (wiec kazdy ma szanse wykoksic sie na swoj sposob).

na Arianei jest switch bot, na Divine nie wiem, ale nie za dużo ludzi na nim gra

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Chciałbym sobie zagrać na jakimś dobrym easy-mediumie z dużą ilością graczy, najlepiej żeby serwer był dość nowy.

Dodatkowe Info:Ważne by były fryzurki! (bez tego nie umiem grać xD). Max level ok. 150

Ważne, żeby byłbym w stanie zatrzymać się na dłużej!

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Chciałbym sobie zagrać na jakimś dobrym easy-mediumie z dużą ilością graczy, najlepiej żeby serwer był dość nowy. Ważne by były fryzurki! (bez tego nie umiem grać xD). Max level ok. 150

Hmm. DiwineWorld albo Terios, z tym ze na obu wyzszy max lvl.

Z mniejszym max lvlem, ale i zaostrzona trudnoscia gry (medium/hard) to vesteris polecam.

na Arianei jest switch bot, na Divine nie wiem, ale nie za dużo ludzi na nim gra

Na divine tez jest wbudowany, tam gra 700-1k na spokojnie w dzien :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmm. DiwineWorld albo Terios, z tym ze na obu wyzszy max lvl.

Z mniejszym max lvlem, ale i zaostrzona trudnoscia gry (medium/hard) to vesteris polecam.

Na divine tez jest wbudowany, tam gra 700-1k na spokojnie w dzien :)

Dzięki za propozycję, jutro postaram się obadać te serwery! :)

Opublikowano

Polecam PL'a, niżej napisałem dlaczego... Lecz...

...poczekaj, niedługo startuje reaktywacja starego old-school'a Tiveria, 10 lipca będzie strona i forum, więc niedługo dowiemy się o starcie.

Aktualnie nie ma dobrych hardów, teraz będzie masa eventów, urodziny metina, drop piłek, więc PL na ten czas jest najlepszą opcją.

­

Opublikowano

World of Metin2

Opublikowano

Chciałbym sobie zagrać na jakimś dobrym easy-mediumie z dużą ilością graczy, najlepiej żeby serwer był dość nowy. Ważne by były fryzurki! (bez tego nie umiem grać xD). Max level ok. 150

Arianea, Terios.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...