Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszni jesteście :-) Co to ma za znaczenie czy zabronią bola czy nie jak i tak nie sprawdzą kto na nim gra, więc nawet jak zabronią to i tak będą na nim grali więc nie wiem o co wam chodzi.

76561198053546969.png

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszni jesteście :-) Co to ma za znaczenie czy zabronią bola czy nie jak i tak nie sprawdzą kto na nim gra, więc nawet jak zabronią to i tak będą na nim grali więc nie wiem o co wam chodzi.

Ale czy Ty rozumiesz, że oni nawet nie zabronili grania Cassio Ryzem itp.? Ja rozumiem, że wszystkiego nie wyłapiesz ale oni dają im wolną drogę, jak Nidzgor Cassio zagra to na pewno nie będzie czitował. Oni nawet tego nie próbują zabronić.

@down

Płakać to mi się chce jak widzę typa, który na bolu całe życie gra a jak przyjdzie zagrać adc bez bola to robi Vayne 2/7 albo tristaną 0/9 hehehehehehehhehe

Opublikowano

Anyway, wszystko już postanowione, po co ten płacz? Nie chcesz brać udziału w turnieju, to nie bierz.

Opublikowano

Ale czy Ty rozumiesz, że oni nawet nie zabronili grania Cassio Ryzem itp.? Ja rozumiem, że wszystkiego nie wyłapiesz ale oni dają im wolną drogę, jak Nidzgor Cassio zagra to na pewno nie będzie czitował. Oni nawet tego nie próbują zabronić.

Wystarczy że turniej będzie w systemie draft pick i po problemie, zbanuje się po prostu "bolowe" postacie i tyle.

PS: Mimo wszystko to jednak forum o "czitach"(jeszcze)

PS2: Niech zrobią osobny turniej dla bolowców "Only cassio and Ryze" :D

PS3: To jest turniej w którym nagrodami są jakieś plakietki czy co to jest, więc nie wiem o co spinać.

76561198053546969.png

Opublikowano

Ale boby macie problem.. Placzeice ze na bolu beda grali, to sciagnijcie sobie tego bola i po problemie.. Wtedy na pewno wygracie, zreszta spinacie dupe o jakas plakietke gold user czy co.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy start konkretnie bo ludzie na Wakacje wyjeżdżają i nie wiem z kim zagrać :D

Po ukończeniu zapisów przydzieli się do grup i będzie można ustalić kiedy rozegra się mecz.

Gramy do nexusa czy do 100cs/wieży?

Do zniszczenia Nexusa. ;)

Opublikowano

Może do następnych Wakacji zagramy ;)

Nie, tabelka powinna być wkrótce.

Zrobienie tej listy aż tak długo wam zajmuje?

Jest wersja beta.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To zróbcie jeszcze alfa, gamma, delta, epsilon, zeta, eta, theta, iota, kappa i ją w końcu dajcie.

# Ja się wypisuje z turnieju, organizacja jak zawsze na poziomie, bo lepiej grać w lola niż zrobić liste.

Tydzień zapisów, 2 tygodnie robienia 10 minutowej listy i pół dnia gry :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co to ma być, beka jakaś. Dalej tej tabelki nie ma? FAZA BETA TABELKI DO RANDOMOWEGO TURNIEJU? xD

No to się postaraliście. Jak coś to wbiję tu za miesiąc na pierwszy mecz.

Macie tempo jak p********y leniwiec.

800px-Bradypus.jpg

peace

Opublikowano

K***a,ile jeszcze będziecie robić tą tabelkę? Przecież to 15-30 min roboty..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...