Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, dużo osób jest na nie, no bo jak wiadomo botki się będą cieszyć wow wygrałem itd itp, z BoLem to można powiedzieć że się ma 0 skilla... A bez BoL'a wiadomo, lepszy skill, lepszy team i win , 0 argumentów :-) , Zaraz bd pytanie jak poznać kto gra z BoLem kto nie, a więc prosta odp , Sędziowie mogą obserwować mecz, więc patrzą na dany mecz i wnioskują na tsie lub coś. :-)

Czekam na odpowiedż sędziów. :-). Pozdr

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Anonymous
Ten argument nie jest dalej odpowiednim, by pozwolić na łamanie regulaminu gry.
JA podałem przykład, w kwestii organizatorów jest odpowiednio poprowadzić event, nie mojej.

@Miszczu , nie wiem czy nazywanie mojej wypowiedzi "głupiej" jest odpowiednia tylko dla tego, bo pokazałem wyraźnie racje od strony uczciwych graczy.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@Anonymous

w takim razie to forum nie powinno istniec, pod kazdym wzgledem lamie regulamin kazdej gry

skonczcie ten bul dupy albo idzcie kupic 40 zl psc i kupcie bola... forum o cheatach a wy  placzecie o cheaty? hipokryzja

wszystko da sie ukryc zrozumcie cebule

­

Opublikowano

w takim razie to forum nie powinno istniec, pod kazdym wzgledem lamie regulamin kazdej gry

skonczcie ten bul dupy albo idzcie kupic 40 zl psc i kupcie bola... forum o cheatach a wy  placzecie o cheaty? hipokryzja

wszystko da sie ukryc zrozumcie cebule

Nie chodzi o to, czy to forum o czitach czy nie tylko że osoby, które nie wiedzą jak się do tego zabrać zabierają się za organizacje turnieju.

Dalej nie wiem o którym punkcie regulaminu turnieju mówisz. Przecież to oczywiste, że cheatowanie jest zabronione, na MPC po prostu nikt się nie będzie bawić w walkę z cheaterami, to zadanie riotu. My nie mamy takich możliwości, by określić czy ktoś gra na bolu czy nie.

Nie wiem co jest z Tobą nie tak czy udajesz ale napiszę Ci z caps lockiem, może zrozumiesz. TO PO WASZEJ STORNIE LEŻY ŻEBY REGULAMIN BYŁ KOMPLETNY I OPISYWAŁ JAK MA W CAŁOŚCI WYGLĄDAĆ TURNIEJ. JAK CHCESZ ŻEBYM CI POKAZAŁ PUNKT W REGULAMINIE JAK GO TAM NIE MA BO GO NIE DODALIŚCIE. PYTASZ O REGULAMIN TURNIEJU, KTÓRY NIE JEST ZGODNY Z REGULAMINEM GRY TO CI PODAŁEM: NIE MOŻNA UŻYWAĆ PROGRAMÓW TRZECICH, BOTÓW, SKRYPTÓW. 

Understood? @Landiago :D 

@Anonymous

JA podałem przykład, w kwestii organizatorów jest odpowiednio poprowadzić event, nie mojej.

uważaj bo kida stracisz jak im za bardzo na ambicje wlecisz

Opublikowano

Nie wiem co jest z Tobą nie tak czy udajesz ale napiszę Ci z caps lockiem, może zrozumiesz. TO PO WASZEJ STORNIE LEŻY ŻEBY REGULAMIN BYŁ KOMPLETNY I OPISYWAŁ JAK MA W CAŁOŚCI WYGLĄDAĆ TURNIEJ. JAK CHCESZ ŻEBYM CI POKAZAŁ PUNKT W REGULAMINIE JAK GO TAM NIE MA BO GO NIE DODALIŚCIE. PYTASZ O REGULAMIN TURNIEJU, KTÓRY NIE JEST ZGODNY Z REGULAMINEM GRY TO CI PODAŁEM: NIE MOŻNA UŻYWAĆ PROGRAMÓW TRZECICH, BOTÓW, SKRYPTÓW. 

Understood? @Landiago :D

Nie rozumiem czym ty próbujesz zabłysnąć, skoro cała ta dyskusja wywodzi się z tego posta

Mimo wszystko, regulamin turnieju nie powinien być sprzeczny z regulaminem gry.

Poza tym, jak wcześniej wspominałem - nie potrzebujemy głupich postów z płaczem o bola. Jeżeli macie jakiś sensowny pomysł, dzięki którego uda się odróżnić program od gracza to czekam, natomiast posty pokroju tego wyżej będą karane.
Opublikowano

Nie rozumiem czym ty próbujesz zabłysnąć, skoro cała ta dyskusja wywodzi się z tego posta

Poza tym, jak wcześniej wspominałem - nie potrzebujemy głupich postów z płaczem o bola. Jeżeli macie jakiś sensowny pomysł, dzięki którego uda się odróżnić program od gracza to czekam, natomiast posty pokroju tego wyżej będą karane.

Przeczytaj wyżej mój post.....

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Dobra, dobra. Nie kłóćcie się. Po prostu chodziło o to, że pewno niektóre osoby będą używać BoL'a. Bo jak można komuś tego zabronić? Skoro nie zawsze da się to łatwo ocenić, czy ktoś korzystał z tego, czy nie. Stąd niektórzy stwierdzili, że BoL nie jest zabroniony. ALE korzysta z tego na swoją odpowiedzialność. Ktoś nagra, wyśle i może mieć po koncie. Co z tego, że byłby punkt w REGULAMINIE Turnieju 2 vs 2, iż nie można korzystać z BoL'a, skoro znajdzie się taka osoba i potem byłby konflikty, jedni będą pisać, że to BoL, inni, że to nie jest BoL.

Opublikowano

Sorry, trochę mnie poniosło. Powiedz mi co o tym sądzisz:

1. Permaban na postacie: Xerath Yasuo Syndra Cassiopeia Ryze Katarina

2. Oczywiście usunięcie z turnieju wszystkich nidzgorów i innych powszechnie znanych bolowców.

Jest to według mnie łatwy i bardzo skuteczny krok do wyeliminowania tych najcięższych przypadków. Wiem, że wszystkiego nie wytępicie ale przynajmniej w/w 

@Miszczu

Opublikowano

2. Oczywiście usunięcie z turnieju wszystkich nidzgorów i innych powszechnie znanych bolowców.

Jest to według mnie łatwy i bardzo skuteczny krok do wyeliminowania tych najcięższych przypadków. Wiem, że wszystkiego nie wytępicie ale przynajmniej w/w 

@Miszczu

1. Nie rozwiąże to do końca problemu z BoLem, ale jeśli zostanie wybrana niewielka ilość championów (do tego dochodzą 3 bany w champion select), to myślę, że coś takiego może przejść.

2. Problematyczne jest to, że korzystanie z cheatów podczas normalnych gier nie oznacza, iż taka osoba użyje ich podczas turnieju.

Opublikowano

2. Problematyczne jest to, że korzystanie z cheatów podczas normalnych gier nie oznacza, iż taka osoba użyje ich podczas turnieju.

No po to zakazujesz mu udziału żeby nie miał możliwości użycia czitów. Wiadomo przecież że jakby mógł wziąć udział to by zagrał

Opublikowano

@Miszczu

Na pewno żadnych nidzgorów nie usuną, bo ja zamierzam ten turniej wygrać i to z palcem w dupie.

Opublikowano

Eee c**j, ten co jest nade mną wygra.

A najbardziej tego BoL'a chcą goldy, które dostaną wpierdol od graczy z wyższych lig. Żyć nie umierać. 

A ja tam mam wyjebane bo i tak nie zagram  xD

Pasjonat
Opublikowano

Ja pie***le, to tylko turniej w którym do wygrania są jakieś plakietki - po ch*j tyle płaczu gimbusów o bola? Jak ktoś chce używać to go i tak będzie używał?
Nie da się i tak sprawdzić kto go będzie używał a kto nie, banowanie ludzi który wypowiadają się w botach?- reported 4 racism. I skąd wiecie, że ktoś kto nigdy nie napisał posta w podforum o skryptach nie zagra teraz na bolu?

.

Opublikowano

1. Nie rozwiąże to do końca problemu z BoLem, ale jeśli zostanie wybrana niewielka ilość championów (do tego dochodzą 3 bany w champion select), to myślę, że coś takiego może przejść.

Te osoby grają tylko na bolu i inaczej nie potrafią więc nie zagrają Ci bez niego, możesz mi wierzyć.

sstwc.jpg

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie, którzy jako argumentację używania cheatów w konkursie podają to, że forum jest o cheatach. K***a ludzie podforum boty,skrypty itd. stanowi może z 25% całego działu League of Legends i cała reszta nie jest WCALE związana z cheatami. Wystarczy wyjebać najbardziej popularne bolowe championy, dodać tryb draftu i można grać normalnie. Po c**j robić turniej w którym champion pool wszystkich uczestników to będzie ryze/syndra/cassio, a wygra ten, kto miał odpalonych więcej skryptów. Ale w sumie nic w tym dziwnego skoro organizatorzy turnieju sami napierdalają na BOLu

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dodam jeszcze, że jeżeli BoL będzie dozwolony, to duża ilość "normalnych" graczy zrezygnuje, bo nie ma sensu grać na gościa, któremu nic nie zrobisz.
Decyzja należy do administracji, ale ja bym dał draft mode + zablokowane najlepsze postacie z bola..

Opublikowano

Dodam jeszcze, że jeżeli BoL będzie dozwolony, to duża ilość "normalnych" graczy zrezygnuje, bo nie ma sensu grać na gościa, któremu nic nie zrobisz.

Decyzja należy do administracji, ale ja bym dał draft mode + zablokowane najlepsze postacie z bola..

Skrypty znajdo się na wszystko w dzisiejszych czasach :)

Opublikowano

O k***a hahahah, z Bolem beda grac? xD Ja p******e

Ciebie to nawet z Bolem nie pokonają xD

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Ja jestem nie do pokonania, przykro mi ale wygrałem.

//Skróćcie czas zapisów, bo do 10 to imo trochę za długo.

Myślałem o przedłużeniu. ;-)

Opublikowano

Trochę bekowo turniej dla no skillów na bolu i tyle,  nie biorę udziału. Nie będę się denerwował na takich ludzi, bo to nie ma sensu. Diamenty, a skill bez spacji z silverka ahaha pzdr. 

Opublikowano

Zarax skąd wziąłeś pomysł na turnij LoLa z BoL'em ?

Zakazywanie BoLa byłoby bez sensu, ponieważ ludzie i tak by go używali. :)

Nikomu nie każe przecież tego używać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...