Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko. Jeśli moja partnerka nie będzie mogła rozegrać ze mną meczu turniejowego, to mógłbym znaleźć jakieś dogodne zastępstwo spośród znajomych? Dowiedziałem się, że może nie być mojego zawodnika. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam pytanko. Jeśli moja partnerka nie będzie mogła rozegrać ze mną meczu turniejowego, to mógłbym znaleźć jakieś dogodne zastępstwo spośród znajomych? Dowiedziałem się, że może nie być mojego zawodnika. 

Był czas na takie rzeczy. Tabelka została stworzone i nie mam zamiaru czegokolwiek zmieniać. I tak już dość czekaliście, abym mógł dogadać się z innymi, czy w końcu zagrają, gdyż parę osób zrezygnowało, albo jakieś konto nie istniało na MPC. Turniej został rozpoczęty.

Opublikowano

Był czas na takie rzeczy. Tabelka została stworzone i nie mam zamiaru czegokolwiek zmieniać. I tak już dość czekaliście, abym mógł dogadać się z innymi, czy w końcu zagrają, gdyż parę osób zrezygnowało, albo jakieś konto nie istniało na MPC. Turniej został rozpoczęty.

Ja zagram na pewno, ale mi chodzi po prostu o samego gracza, a nie konto na forum. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A właśnie tego L# można używać ? bo do nie których postaci jest On lepszy ;) niż BoL

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Siema dzisiaj przyjechałem z 2 dniowego wyjazdu można jeszcze rozegrać? :D

Jutro prawdopodobnie sie zacznie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dajcie sposób na odróżnienie dobrego gracza od bola, to go zastosujemy. Natomiast narzekaniem nic nie zmienicie.

Już ci mówię.

Zabronić ci grać i innym w turnieju. Pozdrawiam

///Czekam na warna i od razu możecie go ściągnać :( 151 poradników pozdrawia.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mnie i Alu proszę wypisać z turnieju, bo ciągnie się już niebawem będzie dwa tygodnie, a wciąż słyszę słowo "jutro".

Sądziłem, że skoro zapisy skończą się np. 15-tego, 16-tego będzie tableka, 17... Gramy.

Pozdrawiam @Miszczu , który swoją Cassioboloeiją roziebie ten turniej! 

Elko

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A właśnie tego L# można używać ? bo do nie których postaci jest On lepszy ;) niż BoL

Nikt Ci nie zabroni używania L#. Skoro BoLa można to i tego też.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Mieliśmy czas :D

Raczej to wy mieliście czas. Każy myślał, że turniej będzie kilka dni po zapisach, sorry ludzie mają poprawki, koniec wakacji ale jeżeli wy takich rzeczy nie bierzecie pod uwagę to pozdrawiam serdecznie całą moderację tego działu ;). Nie potraficie ogarnąć głupiego turnieju to po c**j się za to bierzecie.

Zaraz pewnie napisze ktoś, a co ty zrobiłeś, że masz prawo tak pisać. Więc OK, jeszcze za czasów NoName - Postmakera, robiłem turniej CS'a 1vs1 i 2vs2

gdzie grało ponad 50/60 osób i ludzie grali od samego rana do wieczora, nikt nie płakał, wszyscy zadowoleni, a tutaj jest jenda wielka Kuppa.

Dla mnie ten turniej to jeden wielki nie wypał i mącenie organizacyjne, połowa nie zagra bo turniej miał być grubo ponad tydzień temu, a druga połowa nie zagra bo przez ten czas wyłamał mu się gracz z jego teamu  :)

P.S Nie ma to jak robić turniej i spłoszyć połowę graczy samymi zasadami + obsuwami.

@Zarax jednak tabelkę będziecie musieli zmienić, gdyż takiej osoby jak ( lu ) nie ma jest Alu :)

Szkoda bo przecież tyle dni sprawdzaliście zbieżność nicków graczy z turnieju ;/

Ja zagram na pewno, ale mi chodzi po prostu o samego gracza, a nie konto na forum. 

Trudno najwyżej będziesz grał sam przecież "Miałeś Czas" ^^

# W sumie jak wy macie takie dziwne zasady to wpadne tylko zrobić komuś niespodziankę.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja chyba również nie dam rady, skoro nie mogę zmienić zawodnika, jeśli mojemu wypadło coś, o czym dowiedział się niedawno po zrobieniu tabelki. Turniej troszeczkę bardzo z dupy, przeciągany za bardzo. Jeśli będę mógł dokonać zmian w zawodnikach na mapie to zagram. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

7. Nie stawienie się choć jednej osoby z drużyny na czas będzie skutkowało walkowerem

Co oznacza "na czas" skoro w wiadomości prywatnej nie podajesz żadnego ostatecznego terminu na rozegranie gry?

Nam pasuje termin 20 min przed ostateczną godziną rozegrania meczu, która nie jest podana.

Opublikowano

7. Nie stawienie się choć jednej osoby z drużyny na czas będzie skutkowało walkowerem

Co oznacza "na czas" skoro w wiadomości prywatnej nie podajesz żadnego ostatecznego terminu na rozegranie gry?

Nam pasuje termin 20 min przed ostateczną godziną rozegrania meczu, która nie jest podana.

A czytałeś w ogóle PW??

Opublikowano

Na PW ustalasz termin rozegrania meczu z przeciwną drużyną, w przeciwnym wypadku jak chcesz w ogóle cokolwiek rozegrać?

I pytanko do Zaraxa. Wstawić screen z wygranej gdzieś? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na PW ustalasz termin rozegrania meczu z przeciwną drużyną, w przeciwnym wypadku jak chcesz w ogóle cokolwiek rozegrać?

Nie trzeba, za pomocą linku sprawdzę wynik. Wystarczy w pw napisać, że mecz został ukończony.

Opublikowano

Co z tego że ustalam termin na PW? Powinien być podany termin do którego maksymalnie można rozegrać mecz, odpowiedź "im szybciej tym lepiej" mnie nie satysfakcjonuje. 

Opublikowano

Co z tego że ustalam termin na PW? Powinien być podany termin do którego maksymalnie można rozegrać mecz, odpowiedź "im szybciej tym lepiej" mnie nie satysfakcjonuje. 

Ale lepiej, jak się ustali samemu termin. Każdemu wtedy będzie pasowało. Jeśli nie chcesz, to nikt nie zmusza Cię do rozegrania meczu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale lepiej, jak się ustali samemu termin. Każdemu wtedy będzie pasowało. Jeśli nie chcesz, to nikt nie zmusza Cię do rozegrania meczu. 

Ty jakiś jebniety jestes? Kazdy normalny turniej ma podany ostateczny termin na rozegranie meczu, tu tego nie ma. W takim razie pytam sie jak bedzie egzekwowany walkower? W takim razie swoj mecz zamierzam rozegrac za 2 miesiace, a jak przeciwnikom nie pasuje to walkower ;)

Opublikowano

Mamy mieć mecz za 5 minut, a kodu turniejowego nie ma to znaczy, że? ..

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...