Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie mi czas do niedzieli, może następnej.

xD

Japierdole, znajdz sobie chwile czasu, nawet w nocy. Zapisales sie choc wiedziales, ze bedziesz miec problemy z zagraniem. Ja zanim sie zapisalem wszystko sobie rozplanowalem i takie przedluzanie mnie w*****a.

Nie rozumiem, czemu reszta graczy nie moze zagrac drugiej tury a Landiago zagra swoja na spontanie kiedy bedziemy juz przymierzac sie do trzeciej...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD

Japierdole, znajdz sobie chwile czasu, nawet w nocy. Zapisales sie choc wiedziales, ze bedziesz miec problemy z zagraniem. Ja zanim sie zapisalem wszystko sobie rozplanowalem i takie przedluzanie mnie w*****a.

Nie rozumiem, czemu reszta graczy nie moze zagrac drugiej tury a Landiago zagra swoja na spontanie kiedy bedziemy juz przymierzac sie do trzeciej...

Tak ciężko wyczuć prowo? Nowy w internetach?

@top

Właśnie bardzo dobrze widzimy tempo dyskwalifikowania i w ogóle tempo wszystkiego level:mpcforum. Gratki.

Opublikowano

zdysfkwalifikujcie tego anime mena abicgowno cos tam za wyzywanie uczestnikow turnieja ja mam turniej w kosza a bym zagral szkoda moze za rok pozdro

Opublikowano

Tak ciężko wyczuć prowo? Nowy w internetach?

@top

Właśnie bardzo dobrze widzimy tempo dyskwalifikowania i w ogóle tempo wszystkiego level:mpcforum. Gratki.

Przeczytalem tylko jego ostatni post, ciezko bylo wyczuc 'prowo' z tego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zresztą ja nie rozumiem w ogóle waszego narzekania. Płaczecie, że Landiago trochę dłużej czeka na rozegranie meczu, bo ma sporo nauki w swojej szkole. To wytłumaczalne i normalne! Jeśli jesteście tacy pracowici to zagrajcie kolejne mecze i pokażcie innym dobry przykład. Trochę szacunku dla innych ludzi!

Tutaj taki przykład: ja z moim kolegą już rozegraliśmy drugi mecz i pokazujemy innym, że należy z nas brać przykład.

A tutaj macie wynik: http://tournamentcode.com/match/1789/

Opublikowano

Zresztą ja nie rozumiem w ogóle waszego narzekania. Płaczecie, że Landiago trochę dłużej czeka na rozegranie meczu, bo ma sporo nauki w swojej szkole. To wytłumaczalne i normalne! Jeśli jesteście tacy pracowici to zagrajcie kolejne mecze i pokażcie innym dobry przykład. Trochę szacunku dla innych ludzi!

Tutaj taki przykład: ja z moim kolegą już rozegraliśmy drugi mecz i pokazujemy innym, że należy z nas brać przykład.

A tutaj macie wynik: http://tournamentcode.com/match/1789/

Tylko że Zarax nie chce nam dać kodów turniejowych, dopóki ten troll nie zagra w końcu swojej gry

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Tylko że Zarax nie chce nam dać kodów turniejowych, dopóki ten troll nie zagra w końcu swojej gry

Troll? Walnij się w głowę, koleś. Właśnie jestem na przerwie i piszę z telefonu, mam w c**j nauki i nie mogę grać. Btw To morda w kubeł bo i tak nie wygrasz no offence oczywiście

Opublikowano

Troll? Walnij się w głowę, koleś. Właśnie jestem na przerwie i piszę z telefonu, mam w c**j nauki i nie mogę grać. Btw To morda w kubeł bo i tak nie wygrasz no offence oczywiście

Daje Ci czas do niedzieli 23:59 na rozegranie meczu. Jak nie, to papa. :)

Opublikowano

To i tak za mało, ponieważ przez cały tydzień Landiago musi się uczyć, a w niedzielę grać nie może albowiem to dzień boży który należy czcić i niewykonywać w nim żadnej pracy gdyż grzech to śmiertelny.

Opublikowano

No ok, ale jak zawale ten rok szkolny to przez Ciebie :)

Opublikowano

Przestalibyście robić sobie bekę z tego i wzięli się w końcu za rozegranie meczy. Ile można czekać na następne, a turniej dawno powinen był się skończyć, nie uważacie? ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ponieważ już zakończył się termin rozegrania pierwszych meczy, teraz nadciąga kolejne czekanie miliona dni na tabelkę (lub danie drugiej szansy biednemu landiago, jeśli nadal nie zagrał ofc). Enjoy it.

Opublikowano

... Nie możesz, zapisy są już od dawna skończone.

skoro już czekamy na mecz landiago hmm... bez 5dni miesiąc to czemu nie poczekać kolejnego i dać się chłopakowi zapisać ^^

to skoro terminu już nie ma, czekam na tabelkę z niecierpliwością >_<

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

siema jestem tu nowy chce sie zapisac na turniej nick w grze mroczny killer02

Nie można się już zapisać. Turniej dawno się zaczął.

Opublikowano

Ehhh, 22 sierpnia - 18 sierpnia nawet 1 runda nie zakończona! Pięknie powinniśmy wszyscy dostać rekompensate za to lenistwo moderacji 

Opublikowano

Ehhh, 22 sierpnia - 18 sierpnia nawet 1 runda nie zakończona! Pięknie powinniśmy wszyscy dostać rekompensate za to lenistwo moderacji 

Z tego, co mi wiadomo, to czekaliśmy na Ciebie, aż łaskawie będziesz mieć czas na rozegranie swojej rozgrywki, co wg mnie było wielkim błędem. Więc nie zwalaj winy na lenistwo moderacji.

Turniej może i przeciągnął się znacznie długo, ale zostanie zakończony i mam nadzieję, że w najbliższym czasie.

Opublikowano

Z tego, co mi wiadomo, to czekaliśmy na Ciebie, aż łaskawie będziesz mieć czas na rozegranie swojej rozgrywki, co wg mnie było wielkim błędem. Więc nie zwalaj winy na lenistwo moderacji.

Turniej może i przeciągnął się znacznie długo, ale zostanie zakończony i mam nadzieję, że w najbliższym czasie.

strollowaliście mnie i tyle 

Opublikowano

Skończ już pajacować, przegrałeś walkowerem.

przepraszam i przyznaje racje zaraxowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...