Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a,ile jeszcze będziecie robić tą tabelkę? Przecież to 15-30 min roboty..

No ale tabelka prawdopodobnie będzie dzień po zakończeniu zapisów, co ty chcesz :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni chcą machnąć za jednym razem konkurs na wakacje i na święta bożego narodzenia, poczekajmy jeszcze 4 miechy Kappa

Opublikowano

Oni chcą machnąć za jednym razem konkurs na wakacje i na święta bożego narodzenia, poczekajmy jeszcze 4 miechy Kappa

Wyszły małe problemy co do zgodności nicków i nie możemy chwilowo przeprowadzić konkursu, tabelke postaram się udostępnić jutro/pojutrze, gdyż nie mam zamiaru organizować turnieju na odpierdziel, wole żeby było wszystko ok. ;)

Opublikowano

Wyszły małe problemy co do zgodności nicków i nie możemy chwilowo przeprowadzić konkursu, tabelke postaram się udostępnić jutro/pojutrze, gdyż nie mam zamiaru organizować turnieju na odpierdziel, wole żeby było wszystko ok. ;)

Jakie zgodności nicków? Jeśli nick danej osoby się nie zgadza i jeśli to się nie zmieni do chwili rozegrania meczu to zwyczajnie taka osoba odpada, bo wprowadziła innych w błąd. To zdecydowanie NIE JEST powód, żeby tak przeciągać robienie tabelki.

Czas trwania tworzenia tej tabelki DOBITNIE WSKAZUJE NA TO, że organizujecie ten turniej na odpierdziel. Zapisy zakończyły się w dniu 15.08, dziś mamy 19.08. Jakie wy macie problemy? Chyba z ruszeniem się do roboty.

otrzymujecie karnego leniwca ode mnie

Opublikowano

Taka mała adnotacja, o której niestety zapomnieliśmy. Wszelkie objawy ddosowania serwera, na którym odbywać się będzie gra turniejowa są równoznaczne z dyskwalifikacją obu drużyn.

Opublikowano

Taka mała adnotacja, o której niestety zapomnieliśmy. Wszelkie objawy ddosowania serwera, na którym odbywać się będzie gra turniejowa są równoznaczne z dyskwalifikacją obu drużyn.

Czyli mówisz, że jak x drużyna pushuje nexusa i nagle pojawia się attempting to reconnect to i tak zostanie zdyskfalifikowana?

Opublikowano

Czyli mówisz, że jak x drużyna pushuje nexusa i nagle pojawia się attempting to reconnect to i tak zostanie zdyskfalifikowana?

Oczywiście wszystko z racjonalnym podejściem ;)
Opublikowano

Czyli już nawet jak tylko trafię na drophackera to z automatu przegrałem? Z tymi bolowcami chociaż można się zmierzyć ale jak przegram grę to ją przegram a jak wygrywać będę to jebnie drophacka i też nie wygram? Powinniście jakoś lepiej to przemyśleć :)

Opublikowano

No z tym Drophackiem to trzeba dokładniej przemyśleć, bo raczej dyskwalifikacja powinna nastąpić dla drużyny, która przegrywa, bo po cholerę miałaby zwycięska drużyna puszczać dropa na serwer. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z drugiej strony, nie raz miałem sytuację, że przegrywałem i wydawało mi się, że za nic nie wygram, a tu proszę wygrana :)

Moim zdaniem, jeśli ktoś drophackuje gre, to niech to robi, w końcu mu się znudzi, albo wywali grę i trzeba będzie rewanż grać

Opublikowano

5 Dni a tabelki nie ma! Świetna organizacja! Czas napisać do Lorda Makina!!

Opublikowano

Z przyjemnością zagrał bym turniej ale powie ktos co to jest ten BOL ?

Zapisy się skończyły.

5 Dni a tabelki nie ma! Świetna organizacja! Czas napisać do Lorda Makina!!

Proszę bardzo.

Opublikowano

@Zarax co to ma znaczyć? Czemu nie jest wszystko gotowe?

Trzeba było ustalić z innymi czy wezmą udział w turnieju, gdyż 1 drużyna zrezygnowała, a druga nie będzie przez to poszkodowana. Już jest wszystko wyjaśnione, o tabelkę poprosi się grafika i turniej zostanie przeprowadzony zgodnie z tym, co napisałem.

Opublikowano

Turniej miał być już dawno, a tu cho cho po terminie. No ale czekamy na oficjalne ogłoszenie drużyn. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Już niebawem zostaną rozegrane mecze turniejowe, więcej informacji zostanie wysłanych na PW, dlatego proszę o zaglądanie na forum co jakiś czas. :)

5961514086460921036599.png

Opublikowano

Jutro wyprawiam urodziny, więc będę niedostępny. Myślę, że pojutrze zaczniemy rozgrywki. :)

2 pytanka:

1. gramy bo1 czy bo3?

2. rozumiem, że skoro "5. Mecze turniejowe będą odbywać się z pomocą kodu turniejowego. Kody zostaną wysłane na PW."to organizator będzie musiał być obecny w chwili grania tego meczu a nawet trochę przed nim - dlatego pytam, organizujesz ten turniej tylko Ty, czy też można zwrócić się o ten kod do innych osób (jeśli tak to do kogo)? Chodzi mi tu głównie o przypadki gdyby nagle wszystkie 4 osoby byłyby gotowe rozegrać mecz, a organizator offline.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...