Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakazywanie BoLa byłoby bez sensu, ponieważ ludzie i tak by go używali. :)

Nikomu nie każe przecież tego używać.

To po co organizujesz turniej, w którym przewagę ma program, a nie umiejętności? ....

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ogarnijcie się. Nawet jeśli napisałby, że bol jest zakazany to myślicie że ludzie nie używaliby go? Oczywiście że dalej lecieliby na bolu i nikt, ale to nikt by im tego nie udowodnił. Dlatego @Zarax nie chciał podejmować się walki z wiatrakami, tylko z góry napisał że na turnieju organizowanym na forum o haxach można używać haxów. I o co ten cały ból dupy

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ogarnijcie się. Nawet jeśli napisałby, że bol jest zakazany to myślicie że ludzie nie używaliby go? Oczywiście że dalej lecieliby na bolu i nikt, ale to nikt by im tego nie udowodnił. Dlatego @Zarax nie chciał podejmować się walki z wiatrakami, tylko z góry napisał że na turnieju organizowanym na forum o haxach można używać haxów. I o co ten cały ból dupy

To wtedy robi się turniej, który polegałby na umiejętnościach danego gracza, a nie na wciskaniu spacji i patrzeniu na monitor, jak program za Nas wykonuje całą robotę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Popieram Junioorskie'go :D , Ma rację.
Ale wtedy najlepiej zrobić turniej 1 vs 1 , bo 2 miescja na obserwatorów ( Sędziów )  i 1 patrzy na 1 , 2 patrzy na 2 i się konsultują między sobą na tsie/skype czy coś w tym stylu :) !

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Zwycięzcy będą bolowcami na 90% (zawsze się może jakiś uczciwy znaleźć co ich ujebie), a ban na "bolowate" champy jest trochę nie fair, z tego względu że nie grają nimi tylko bolowcy, ktoś bez bola może chcieć zagrać syndrą, a tu lipa bo zakaz przez bolowców.

Opublikowano

No tak , dlatego najlepiej mainować kilka champów naraz , ale najlepiej nie tych bolowatych xD

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Nie prościej dopisać do Regulaminu turnieju notatkę, że po każdym meczu należy dołączyć video z rozgrywki? Łatwo rozpoznać, czy było edytowane, a raczej BOL'a nie usunie się w wideo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie prościej dopisać do Regulaminu turnieju notatkę, że po każdym meczu należy dołączyć video z rozgrywki? Łatwo rozpoznać, czy było edytowane, a raczej BOL'a nie usunie się w wideo. 

A nie pomyślałeś o streaming mode ? 

Zresztą niektórym pewnie by komputery wybuchły.

b_560_95_1.png

Opublikowano

A nie pomyślałeś o streaming mode ? 

Zresztą niektórym pewnie by komputery wybuchły.

Boshe, i co to da?

Koleś będzie grał na bolu bez exploitów i co?

NIE MASZ MOŻLIWOŚCI udowodnić że on używał bola, ponieważ ten program wykonuje wszystkie ruchy co może zrobić zwykły gracz.

Opublikowano

Moderacja działu league of legends to takie patałachy że muszą pozwolić na bola? kto w ogóle im dał te rangi? to się nazywa "Nie dowalenie mózgowe" moderacjo ^_^

szczególnie ta na U.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Czyli turniej na zasadzie "mniejszy ping jestem lepszy" "mam lepszą spacje, fajnie się naciska i to ja wygram" Odmówię, turnieje z  BoL'ami... Czego to ludzie jeszcze nie wymyślą?!

blyat

Opublikowano

Większość kretynów płaczących w tym dziale zachowuje się, jakby bol był OBOWIĄZKIEM. Nie, przecież bola nie będzie używał każdy. Będzie tak samo, jakby bol nie był zakazany, tyle samo ludzi będzie z niego korzystać.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jak dla mnie gracze na bolu nie umieją po prostu grać :D A ten turniej to parodia ... wychowujecie pokolenie sierot :D

Co do postu wyżej: 

Może dlatego tak walczą, bo nie będą mieli szans? 

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Moderacja działu league of legends to takie patałachy że muszą pozwolić na bola? kto w ogóle im dał te rangi? to się nazywa "Nie dowalenie mózgowe" moderacjo ^_^

szczególnie ta na U.

przeczytaj skrót od mpcforum a sie wszystkie dowiesz tadamm

Zarax skąd wziąłeś pomysł na turnij LoLa z BoL'em ?

przeczytaj skrut od mpcforum zią

Screenshoter nie ściąga obrazu bezpośrednio z gry.

Wystarczy otworzyć chat, screenshoter i tyle.

A jeśli zapytasz "a bo edytuje, a bo cośtam" - wysyłamy od razu po meczu. Proste.

Jak dla mnie temat wyczerpany. Turniej niezgodny z kodeksem postępowania.

Jeszcze z tego miejsca chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy dalej w zaparte twierdzą że turniej oczywiście jest w 100% poprawny z regulaminem gry ;)

Zwłaszcza moderatorów działu lokalnego "LoL".

czitujesz w minkrafcie czitujesz to znaczy ze jestes kurwą? nie

poza tym przeczytaj skrut od mpc plx

Opublikowano

przeczytaj skrót od mpcforum a sie wszystkie dowiesz tadamm

przeczytaj skrut od mpcforum zią

czitujesz w minkrafcie czitujesz to znaczy ze jestes kurwą? nie

poza tym przeczytaj skrut od mpc plx

SkrUt SkrUt SkrUt

Forum podobno stało się multiplayer community :P.

Wygrasz turniej na bolu, będziesz miał z tego satysfakcje?

Opublikowano

Życzę powodzenia wszystkim graczom bez bola... Co to za gra z bolem? 0 umiejętności gry w lola 0 satysfakcji z gry i zwycięstwa BOL  to shajs dla noobsow...

Jeszcze raz życzę powodzenia dla uczciwych graczy. ja udziału raczej nie wezmę .

Opublikowano

szczególnie ta na U.

Wybacz, ale nigdy nie korzystałam, nie korzystam i nie zamierzam korzystać z skryptów. Jedynie jakie "hacki" używałam to w Simsach na $ :P

Ja bym wzięła udział w tym turnieju, ale nie chcę mi się szukać osoby do pary ~.~

Co do BoL'a - jak już tutaj chyba nie jedna osoba napisała, że nawet, jakby był ZAKAZ korzystania z skryptów, to i tak na pewno któryś z graczy użyłby. Ale robi to na swoją odpowiedzialność, jak ktoś nagra, będzie dobry (widoczny) dowód, zostanie to zgłoszone przez kogoś, dostanie perm'a, to tylko i wyłącznie z własnej winy. Nagrać, ale kto nagra? Ja np. nie mogę, bo LOL Replay (Record) mi nie działa i na chwilę obecną nie chcę mi się z tym bawić, a nagrywanie bezpośrednio rozgrywki jest ciężkie, bo mam po 06-15 fpsów.... >.<

Pomyśl, wygrasz bez skorzystania z BoL'a przeciwko takim "BoLowcom", nie jest to większą satysfakcją? Owszem, jest dużo ciężej, ale myślę, iż jest to możliwe :)

Opublikowano

SkrUt SkrUt SkrUt

Forum podobno stało się multiplayer community :P.

Wygrasz turniej na bolu, będziesz miał z tego satysfakcje?

ironia ironia ironia niedojebie muzgowy

przeciesz i tak przegrasz to po co komentujesz jeszcze ten j****y silver i placze ze graja na bolu w silverze nie ma bolowcow w ogóle ,gdy ja jeszcze nie uzywalem bola t oprzzynajmniej bylem jeszcze w g1 ,a ty jestes zerem i w silverze siedzisz i placzesz ze bolowcy w kazdej grze evadeee  cass whooping i brain.lua

Opublikowano

ironia ironia ironia niedojebie muzgowy

przeciesz i tak przegrasz to po co komentujesz jeszcze ten j****y silver i placze ze graja na bolu w silverze nie ma bolowcow w ogóle ,gdy ja jeszcze nie uzywalem bola t oprzzynajmniej bylem jeszcze w g1 ,a ty jestes zerem i w silverze siedzisz i placzesz ze bolowcy w kazdej grze evadeee  cass whooping i brain.lua

1. wypraszam sobie

2. wbij dywizje bez bola to pogadamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...