Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3538814061503931036599.png

Team moderacyjny działu League of Legends postanowił zorganizować wakacyjny turniej 2 vs 2.

9602314061503931036599.png

1. Udział w konkursie mogą wziąć tylko osoby posiadające konto na MPCForum.pl
2. Wszystkie zapisy w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1257464-zapisy-na-turniej-mpcforum/
3. Każda grupa musi składać się z co najmniej dwóch osób.
4. Organizatorzy konkursu mogą w każdej chwili wprowadzić zmiany w regulaminie.
5. Mecze turniejowe będą odbywać się z pomocą kodu turniejowego. Kody zostaną wysłane na PW.
Przykładowy mecz zakończony przy użyciu kodu:
http://tournamentcode.com/match/13748/
6. Mecze odbywać się będą na mapie Howling Abyss (Aram).
7. Nie stawienie się choć jednej osoby z drużyny na czas będzie skutkowało walkowerem.
8. Dyskusje na temat turnieju prowadzimy w tym temacie. ;)
9. Turniej odbędzie się na podstawie eliminacji, ilość meczy zależy
10. Zapisy trwają do 15 sierpnia. :)

11. Gry turniejowe będą odbywać się tylko i wyłącznie na serwerze Eune.

Nagrody za zajęcie poszczególnych miejsc w turnieju:

Miejsce 1.  10-AwardImgMaster-1361138042.png + 7-AwardImgMaster-1361137781.png oraz -15pkt z paska ostrzeżeń na forum.

Miejsce 2. 8-AwardImgMaster-1361138012.png oraz -10pkt z paska ostrzeżeń na forum.

Miejsce 3.  -10pkt z paska ostrzeżeń na forum.

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie black lista bolowców ?

Można używać bola?

Widzicie gdzieś punkt informujący o zakazie? :)

Można używać, jest dozwolony! ;)

Opublikowano

Czyli będzie to mecz typu kto jest lepszym BoLowcem.

Jeżeli ktoś tak pomyśli, to znaczy, że nie umie grać bez BoLa.

Idiotyzmem byłoby zakazać użytku takiego programu na MPCForum.

Opublikowano

Czyli tak mogę wbić na turniej i nagrywać wszystkie rozgrywki, aby potem wysłać wszystko do riotu i bany polecą ? jak ktoś się wjebie na jakieś cassio i wpierdoli pente na dwóch typach to chyba jasne nie?

Opublikowano

Czyli tak mogę wbić na turniej i nagrywać wszystkie rozgrywki, aby potem wysłać wszystko do riotu i bany polecą ? jak ktoś się wjebie na jakieś cassio i wpierdoli pente na dwóch typach to chyba jasne nie?

Hehe, wystarczy wyłączyć exploity z pleców.

Opublikowano

Dlaczego nie ma zakazu na bola ? To gówno zniszczy turniej !

A jak chcesz odróżnić czy ktoś jest po prostu bardzo dobry, czy może gra na bolu ;)? I interesują mnie tylko opcje w 100% precyzyjne.

A nagrywaj i wysyłaj, niech riot bawi się w osądzanie czy ktoś cheatuje czy nie. Na MPC nikt nie ma na to czasu, a i tak wszystko skończyłoby się na etapie: Przegrałem? W enemy na pewno mają bola!

Opublikowano

Na jakim serwerze będzie turniej?

Eune. Jest napisane:

11. Gry turniejowe będą odbywać się tylko i wyłącznie na serwerze Eune.

Opublikowano

A jak chcesz odróżnić czy ktoś jest po prostu bardzo dobry, czy może gra na bolu ;)? I interesują mnie tylko opcje w 100% precyzyjne.

A c**j tam, każdy kto się udziela w subforum "Boty, skrypty itp." jako "szukam" czy "nie działa mi"  powinien mieć zakaz uczestniczenia w turnieju bo tamci na pewno używają skryptów. 

@Zarax turniej lola i pozwalacie na czitowanie? myślałem że tak nisko nie upadniecie

Opublikowano

Ja bym zrobił podział na bolowców i zwykłych graczy. W dodatku dziwne, że w konkursie ogólnym na forum nie ma do wygrania BM, a tu jest.  :rolleyes: Jak to będzie draft pick to instaban Cassio XDDD

Opublikowano

Jak wam przeszkadza to, że bol dozwolony, to nie bierzcie udziału.

Nie jesteśmy rito, żeby sprawdzić, czy ktoś tego używał. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

A co powiecie na zabronione postacie? Ryze Cassio Kata Syndra Yasuo ??

Rozumiem że to jest turniej na forum o czitach ale chcecie żeby wygrała najlepsza drużyna czy taka, która znajdzie najlepszy skrypt.

Taki sposób mógłby w małym stopniu pomóc bo imo dawanie takiej wolnej drogi bolowcom to jedno a PRÓBA choćby zrobienia czegoś jest lepsza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...