Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się nie źle ! napewno zagram ! :D Tym bardziej Bol <3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Najlepiej tryb draft i każdy se zbanuje niby tego BoLowego champa,

Nikt nie rozpozna czy ktoś dobrze gra czy używa BoLa bo ja np. robię combo katą praktycznie tak samo szybko jak BoL

Zamiast ci co niby nie grają na bolu (a pewnie grają) wziąć się w garść i wygrać turniej by żadni BoLowcy nie wygrali turnieju. To narzekają...

To będzie walka Prawdziwi BoLowcy vs Niby Bolowcy (ci co narzekają na BoLa a tak czy siak na nim gralilub grają)

A i pamiętajcie że do BoLa też potrzebny jest skill:

-Wytrzymała ręka w trzymaniu spacji lub innego przycisku

-Umiejętna obsługa BoLa

-Wytrzymała klawiatura

-Nerwy jak się padnie nawet z Bolem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ale przecież to, że ktoś używa bola, wcale nie oznacza, że będzie z niego korzystał podczas turnieju, zatem wykluczenie takich osób byłoby niesprawiedliwe. Czekam na dalsze propozycje!  :)

Np. ja bym został wyjebany a używam bola only na EuNE(bo moge perma wyłapać na EuNE, mam wyjebane, ale na EuW już nie  xD) Zresztą nie tłumaczę się, żeby nikt tak nie pomyślał ;)

@

Tournament ~ Who is the best cheater on forum and which can hide with it(nie jestem pewien czy dobrze napisałem, bo ostatnio mój angielski szwankuje, ale ogarnięci się domyślą o co mi chodzi  -.- )

Jak dla mnie ten turniej się skoczy po tym, jak wbije na niego nidgzor ;)

Opublikowano

gielski szwankuje, ale ogarnięci się domyślą o co mi chodzi  -.- )

Jak dla mnie ten turniej się skoczy po tym, jak wbije na niego nidgzor ;)

wbijamy przeciez z nidzgorskim lel

Opublikowano

Wbijamy na k***a łazarski wbijamy na k***a łidzerski PIMP jest najelpszy w c**j zajebałem sie w c**j i c**j 

A czy można pisać na czacie ?

dzieki ze avatar zmieniles kolezko

Opublikowano

Ku*wa, rozumiem zakazać BoL'a i już nic nie robić w kierunku demaskowania BoL'owców tudzież niedopuszczeniu ich do turnieju (żeby chociaż wykazać zainteresowanie sprawiedliwym przebiegiem turnieju), bo sprawiedliwość, może teraz grają bez. Ale k***a, jak organizator pisze : 

Widzicie gdzieś punkt informujący o zakazie? :)
Można używać, jest dozwolony! ;)

to ja pie*dole taki turniej. Ch*j, że BoL to instawin, po co go zakazać pod groźbą kary, napiszmy, że dozwolony, admin chce pobocić to będzie pie*dolił o sprawiedliwości i fiesta, wszyscy zadowoleni !  

21515.jpg

Opublikowano

Na takim forum jak mpcforum nie opłaca się robić turniejów League of Legends bo niektórzy gracza są skreśleni od początku rozgrywek. Administracja powinna to wiedzieć.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

trzeba sobie załatwić jakiś program do nagrywania a potem do riotu :D przynajmniej ta 1% nawet nie 1% społeczeństwa bolowców się zmniejszy

Opublikowano

Powinno być tak że, mecz trwa a ,, sędziowie '' obserwują i wyciągają z danego meczu wniosek

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Spinacie o BoLa jak do wygrania tylko marne plakietki..., inna sprawa by była jakby można było wygrać jakieś PSC lub nagrody rzeczowe.

Opublikowano

Turniej w którym nie trzeba umieć grać. To jest jednak świetny pomysł niech wygra ten co ma lepszy skrypt. A może jednak zrobić turniej po updacie to bole nie będą aktualne i wszyscy będą zadowoleni :)

Opublikowano

Turnieje organizowane na tym forum to całkowity bezsens. Jak pamiętam to w poprzednich turniejach było coś robione przeciwko bolowi, tak teraz jeszcze nakłaniacie graczy żeby go używali pisząc że jest dozwolony. Mam już nawet fajne hasełko na turniej ,, Niech wygra lepszy skrypt '' .

A jak nie macie umiejętności odróżniania bola na cass/syndrze czy ryze to chyba jednak jesteście bardziej ślepi odemnie, a to wyczyn.

sstwc.jpg

Opublikowano

Spinacie o BoLa jak do wygrania tylko marne plakietki..., inna sprawa by była jakby można było wygrać jakieś PSC lub nagrody rzeczowe.

Jak dla mnie może nie być nagrody. Zwisa mi ta plakietka, chodzi o samą zabawę z turnieju której brak dzięki świetnemu regulaminowi sprzecznemu z "Kodeksem przyw

To szukajcie lepszego forum,

747121406797115486615.png

Tyle w temacie.

Ale argument se wymyśliłeś  :rolleyes:

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

To , że to forum o hackach znaczy, że gry turniejowe trzeba grać na hackach ?

mimo wszystko nie powinno sie zabraniac używania ich lel

Opublikowano

mimo wszystko nie powinno sie zabraniac używania ich lel

Mimo wszystko, regulamin turnieju nie powinien być sprzeczny z regulaminem gry.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...