Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to zawody idealne na forum o cheatach - kto lepiej skorzysta z cheatów :D

Albo kto lepiej zagra na skilla. Ja mógłbym zagrać z kolegą tylko, że zapisy do 10 i obawiam się, że nie zdążę tego zagrać bo któregoś tam sierpnia mam wyjazd na około 10 dni więc przegrałbym walkowerem pewnie -_- Chyba, że zostanie skrócony termin zapisów gdzieś do 2/3 sierpnia to może

E6c9g1v.gif

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie sposób na odróżnienie dobrego gracza od bola, to go zastosujemy. Natomiast narzekaniem nic nie zmienicie.

Opublikowano

Dlaczego nie ma zakazu na bola ? To gówno zniszczy turniej !

O k***a hahahah, z Bolem beda grac? xD Ja p******e

A c**j tam, każdy kto się udziela w subforum "Boty, skrypty itp." jako "szukam" czy "nie działa mi"  powinien mieć zakaz uczestniczenia w turnieju bo tamci na pewno używają skryptów. 

@Zarax turniej lola i pozwalacie na czitowanie? myślałem że tak nisko nie upadniecie

Wszystko skończyłoby się na tym, że w turnieju wzięłoby 10 par, bo odróżnić BOL'a bez exploitów od dobrego gracza jest niemożliwe. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Widzicie gdzieś punkt informujący o zakazie? :)

Można używać, jest dozwolony! ;)

Krew mnie zalała od góry do dołu jak to zobaczyłem.

Tego nie można nazwać turniejem.

Ja podziękuję - miłej gry.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

BoL? Meh, odpuszczę sobie raczej. To nie będzie turniej tylko "kto ma lepsze skrypty = wygra". 

PMK3yt4.png

Opublikowano

super że bol będzie dozwolony, a teraz:

Weźmy na przykład że wynaleziono buty, które ZAWSZE trafiają w bramkę i strzelają gola.
Gracz który ich używa nie wiedziałby że te buty takie są bo myślał że kupił normalne. Wtedy powiedzmy FIFA nie odsunęła by go od gry, (bo nie wiedziała by że to jest właśnie on winą tego),  ale zakazała używania takich butów.

analogicznie do lola

grasz na bolu to w 99% wygrasz w turnieju, ale nie dowiesz się kto na nim grał dopóki sam na nim nie grałeś. Nie powinni zakazać bola tylko championów takich jak ryze, cassio, katarina, syndra, itp.

porównanie troche z dupy, ale mądry się domyśli a głupiemu i tak nic nie pomoże

<>

Opublikowano

Jedynym sposobem, jak dla mnie, żeby ograniczyć użycie BoL'a. Można rozpocząć turniej, tuż po aktualizacji lol'a ( jednak nie wiadomo kiedy to będzie...), wtedy bol nie będzie dostępny dla free prze 7 dni, a dla vipów przez 24h, jednak potem znając życie część skryptów nie będzie działać, więc można powiedzieć że 2 dni bez vip'a. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jedynym sposobem, jak dla mnie, żeby ograniczyć użycie BoL'a. Można rozpocząć turniej, tuż po aktualizacji lol'a ( jednak nie wiadomo kiedy to będzie...), wtedy bol nie będzie dostępny dla free prze 7 dni, a dla vipów przez 24h, jednak potem znając życie część skryptów nie będzie działać, więc można powiedzieć że 2 dni bez vip'a. 

Nasz kolega ma rację :] po aktualnosci trzeba zrobić Turniej ja tak myślę ze aktualizacja bedzie gdyż wyjdze nowa postac :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Wtedy vipy będą mieć i tak bola ;-;

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

A ja z wielką radością wezmę w tym udział po mimo tego, że BóL jest dozwolony. Bardzo chętnie spuszczę takim ludziom wpierdol.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

A ja z wielką radością wezmę w tym udział po mimo tego, że BóL jest dozwolony. Bardzo chętnie spuszczę takim ludziom wpierdol.

Nawet w nich nie trafisz kappa.

Ja bym zmienił nazwę tematu na - "Turniej dla BoLowców - pokaż kto ma lepsze skrypty"

Opublikowano

Przestańcie spamować o tym, że turniej dla bola. Nikt wam nie każe brać udziału, a nie widzę żadnej sensownej wartości w waszych postach. Pisałem, jeśli wam to się nie podoba to oczekuję sposobu, by na 100% odróżnić gracza z BoLem od gracza uczciwego. Wtedy możemy myśleć nad turniejami bez bola, w innym wypadku nie ma co zakazywać i potem bawić się w ustalanie czy ktoś gra na bolu czy też nie. Obecnie nie ma nawet sensu dodawać takiego punktu, bo kto ma użyć bola i tak by na nim grał.

Opublikowano

Przestańcie spamować o tym, że turniej dla bola. Nikt wam nie każe brać udziału, a nie widzę żadnej sensownej wartości w waszych postach. Pisałem, jeśli wam to się nie podoba to oczekuję sposobu, by na 100% odróżnić gracza z BoLem od gracza uczciwego. Wtedy możemy myśleć nad turniejami bez bola, w innym wypadku nie ma co zakazywać i potem bawić się w ustalanie czy ktoś gra na bolu czy też nie. Obecnie nie ma nawet sensu dodawać takiego punktu, bo kto ma użyć bola i tak by na nim grał.

Bo pewnie sam na bolu chcesz napierdalać, nie? 

Pisałem. Brak możliwości picknięcia Yasuo, Syndry, Cassio, Ryze. To powinno usunąć "perfidnych" bolowców. Kolejnym krokiem może być wrzucenie na czarną listę wszystkich userów używających dział "skrypty, bol itp" w postaci "szukam skryptu" "nie działa mi skrypt" bo wiadomo że to też bolowcy. Tak czy nie? @Anonymous

Taka lista to 10-15 minut a eliminuje kolejną porcję cziterów, jak ktoś założy drugie konto na forum to perm za multi. 

Opublikowano

Bo pewnie sam na bolu chcesz napierdalać, nie? 

Pisałem. Brak możliwości picknięcia Yasuo, Syndry, Cassio, Ryze. To powinno usunąć "perfidnych" bolowców. Kolejnym krokiem może być wrzucenie na czarną listę wszystkich userów używających dział "skrypty, bol itp" w postaci "szukam skryptu" "nie działa mi skrypt" bo wiadomo że to też bolowcy. Tak czy nie? @Anonymous

Ale przecież to, że ktoś używa bola, wcale nie oznacza, że będzie z niego korzystał podczas turnieju, zatem wykluczenie takich osób byłoby niesprawiedliwe. Czekam na dalsze propozycje! :)
Opublikowano

Osobiscie nie zagram bo srednia zabawa bedzie grac 2v2 przeciwko ludkom na bolu ale rozgrywke zawsze mozna np nagrac jakims programem, ewentualnie w internetach sa programy ktore robia zrzut ekranu co jakis czas.

Opublikowano

Ale przecież to, że ktoś używa bola, wcale nie oznacza, że będzie z niego korzystał podczas turnieju, zatem wykluczenie takich osób byłoby niesprawiedliwe. Czekam na dalsze propozycje! :)

A co Was (zespół ligi legend) interesuje to, czy ktoś będzie go używał czy nie. Jest bolowcem to siemano i po co się będziesz przejmować. Jak warny za free rozdajecie to nie bardzo kogo to obchodzi (mówię o ogóle mpc żeby nikt się nie przyczepił) a jak ktoś ma nie wziąć udziału w turnieju bo czituje to wielka troska.

Chcecie sprawiedliwego turnieju to wyrzućcie cziterów bez litości. Nie wiem po co teraz wielka "sprawiedliwość".

Jak w turnieju na CSie typek użyje raz czita bądź jest o niego podejrzany to nie cackają się z nim tylko po prostu ma wyjebkę ze wszystkich turniejów i nikt nie płacze. 

Zawsze masz pewność, że wyeliminowałeś cziterów jak tylko się dało a teraz dajecie im po prostu otwartą drogę

@Gromakon trzeba mieć konto na mpc, tak regulamin podał :P

Zgłaszam się na turniej MPCforum.

Nicki z forum: @morness , @Szymico

Nicki z gry: pozostawiam w tajemnicy, moderatorzy znają, Szymico

A co to ma być? Każdego sobie sprawdzę kim gra itp. a jego nie mogę? Co z tego że moderatorzy znają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...