Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W związku z nieco dłuższym, niż przewidywano czasem poświęconym na budowaniem tabelki, postanowiliśmy zezwolić na zmiany w składzie zespołu. Jednak ze względów organizacyjnych, drużyna, która chce dokonać zmian w składzie musi dokonać tego przed przystąpieniem do pierwszej rozgrywki. Możecie je zgłaszać do mnie poprzez prywatną wiadomość.

Opublikowano

Pomyślę o tym. Pierw niech rozegrają wszyscy pierwszy mecz, potem dam datę, do której muszę rozegrać mecze.

Zatem musimy poczekać na Landiago, aby mógł w spokoju zagrać mecz 11 września. Potem do 13 września potrwa uzupełnianie tabelki, a następnie dopiero zostanie ustawiony jakikolwiek deadline na kolejne mecze. Zapowiada się nieźle, może do świąt zdążymy, kappa.

Opublikowano

Zatem musimy poczekać na Landiago, aby mógł w spokoju zagrać mecz 11 września. Potem do 13 września potrwa uzupełnianie tabelki, a następnie dopiero zostanie ustawiony jakikolwiek deadline na kolejne mecze. Zapowiada się nieźle, może do świąt zdążymy, kappa.

Możliwe, że zaczniemy turniej dopiero 27 czerwca, ponieważ moja mama powiedziała, że "w roku szkolnym komputerka nie będzie"! Zobaczymy co da się zrobić.

Opublikowano

Możliwe, że zaczniemy turniej dopiero 27 czerwca, ponieważ moja mama powiedziała, że "w roku szkolnym komputerka nie będzie"! Zobaczymy co da się zrobić.

GG WP :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Musimy być wyrozumiali i tolerancyjni dla użytkownika Landiago, przecież to nie jego wina, że musi się uczyć przyrody w roku szkolnym. Wszyscy dobrze wiemy, że to niezwykle trudny i wymagający przedmiot. Faktycznie więc poczekamy do 27 czerwca. Moderacja działu League of Legends również na tym skorzysta, gdyż nie będą musieli organizować turnieju za rok. Jak to się mówi: upieką dwie pieczenie na jednym ogniu. B) B) B) B) Zdecydowanie popieram ten pomysł.

Opublikowano

@Phaiz rozumiem, że to sarkazm, tak? 

Czemu sarkazm, rozumiemy ze jestes orlem z przyrody, ale uzytkownik Landiago ma problemy i nie moze grac w roku szkolnym. Jak dla mnie dobry pomysl, zaczekac z turniejem

4zzt3n.png

Opublikowano

jak zarax, powiedziałeś tak robię :p
Zamiast konta o nicku Iveth, będę korzystał z konta o nicku McPetic
Taka mała kosmetyczna poprawka :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

elo do kedy moge se zapisac bo bede w paże z matełuszem

Turniej trwa, tylko czekamy na kilka osób. Niedługo zostaną podane terminy, do których można rozegrać mecze, gdyż turniej się trochę przeciągnął przez brak zainteresowania ze strony grających.

Nie można się już zapisać.

Opublikowano

Minęły już dwa tygodnie, to czas aż nadto wystarczający na rozegranie 13 meczy. Wyznaczcie tym, którzy jeszcze nie rozegrali gier ostateczny termin +3 dni od dziś i grajmy drugą turę.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Minęły już dwa tygodnie, to czas aż nadto wystarczający na rozegranie 13 meczy. Wyznaczcie tym, którzy jeszcze nie rozegrali gier ostateczny termin +3 dni od dziś i grajmy drugą turę.

Dajcie mi czas do niedzieli, może następnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...