Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej League of Legends 2 vs 2

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem waszego toku myślenia.

Jeśli zabronią używanie BOL'a, to przecież itak wszyscy by go używali a przecież nie ma szans tego zauważyć jeśli ma sie wyłączone exploity.

Powiedzmy taka Katarina, skąd Ty możesz wiedzieć czy ja przypadkiem jej nie mainuje od 2 sezonów i gram nią jak Koreański challenger?

Opublikowano

Jeśli ktoś będzie grać na exploitach, możecie nagrać a potem podesłać do wyższych władz ( typu Dis ) i dostanie perma. Jednak jeśli ich nie ma ciężko będzie. A jak ktoś nie toleruje bola no to nie uczestniczcie w konkursie  no niestety. Do każdej gry będą gry i boty bo chcą $$. Albo pokażcie klasę i rozwalcie takie bolowe duo  deab912e60.png  będziemy bić wam brawa :P.

A co to ma być? Każdego sobie sprawdzę kim gra itp. a jego nie mogę? Co z tego że moderatorzy znają

A czy ja jestem jakiś lepszy? Każdy moderator zna, więc nie ma problemu aby sam wpisał. Spytałem się i ok - wstawiłem. Jak chcesz już ten nick to sprawdź z powrotem, main jinx, caitlyn, vayne.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jeśli ktoś będzie grać na exploitach, możecie nagrać a potem podesłać do wyższych władz ( typu Dis ) i dostanie perma. Jednak jeśli ich nie ma ciężko będzie. A jak ktoś nie toleruje bola no to nie uczestniczcie w konkursie  no niestety. Do każdej gry będą gry i boty bo chcą $$. Albo pokażcie klasę i rozwalcie takie bolowe duo  8217114068048401122358.png  będziemy bić wam brawa  :P.

A czy ja jestem jakiś lepszy? Każdy moderator zna, więc nie ma problemu aby sam wpisał. Spytałem się i ok - wstawiłem. Jak chcesz już ten nick to sprawdź z powrotem, main jinx, caitlyn, vayne.

Z tym podaniem nicku trochę śmiesznie, najpierw WY jako moderacja działu lola tworzycie temat do zapisów w którym jest jasno napisane :

kSDcBEg.png

A potem jak się zapisujesz to sam się do niego nie stosujesz? Tak ciężko jest przeczytać ze zrozumieniem 3 pierwsze linijki tematu czcionką rozmiaru 30 ?

Zaprzeczasz temu jakbyś miał być "jakiś lepszy", ale twierdzisz że skoro moderacja zna twój nick to nie musisz go podawać ? 

Każdy moderator zna, więc nie ma problemu aby sam wpisał.

Czyli jeszcze moderator ma Cię wyręczyć i wpisać Twój nick za Ciebie ? Dlaczego każdy musi to zrobić samemu ?

Opublikowano

Trzeba przygotować frapsa

Przygotuj sobie mózg bronze tierze marny, lel :D Druga sprawa, że gra nagrywana frapsem będzie ważyła więcej niż LoL xDDDD

Ogólnie beka z tych co chcą kręcić tych "bolowców" skoro ja na nim cisnę odkąd wyszedł (z początku only Kata potem CW) i nie mam bana. Gdy w ostatnim czasie częściej pickuje Cassio to ludzie pyskują do mnie tekstami typu : "bol cass" to potwierdzam im to : "ofc, report me" i nadal gówno.

Rito ma was w dupie bo jesteście dla nich nikim tylko bronze tierem czy silverem. 

W turnieju nie wezmę udziału ze względu na szalejący ping ale powodzonka Macieju xDDD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zapłacić za BoLa żeby wygrać turniej , no nie wierzę :P

Poza tym np. w realnym życiu jakbyś oszukiwał/a to automatycznie cię zdyskwalifikują za oszustwo ,a tu jeszcze pozwalają >.> ....

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Zapłacić za BoLa żeby wygrać turniej , no nie wierzę :P

Poza tym np. w realnym życiu jakbyś oszukiwał/a to automatycznie cię zdyskwalifikują za oszustwo ,a tu jeszcze pozwalają >.> ....

Jeśli wyłączy ktoś exploity to jest nikła szansa aby odróżnić koreańskiego challengera a gracza używającego bola. Nie musicie używać jednak nie ma dokładnego punktu, że bol jest zakazany. Nie da rady tego wykryć. A jeśli byłaby czarna lista, to pewnie ćwierć finały - pół finały - finał - walka o 3 miejsce byłyby.

@Shiniox zgodnie z regulaminem nick jest ( jak każdy to każdy ok )., nie trzeba się denerwować ;_;.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mimo wszystko, regulamin turnieju nie powinien być sprzeczny z regulaminem gry.

A myślałem, że na kidmoderatora przyjmuje się osoby które umieją czytać ze zrozumieniem o.O Wskaż mi punkt regulaminu turnieju który koliduje z regulaminem gry.

Opublikowano

Jeśli wyłączy ktoś exploity to jest nikła szansa aby odróżnić koreańskiego challengera a gracza używającego bola. Nie musicie używać jednak nie ma dokładnego punktu, że bol jest zakazany. Nie da rady tego wykryć. A jeśli byłaby czarna lista, to pewnie ćwierć finały - pół finały - finał - walka o 3 miejsce byłyby.

@Shiniox zgodnie z regulaminem nick jest ( jak każdy to każdy ok )., nie trzeba się denerwować ;_;.

W takim razie trzeba być ślepym aby nie odróżnić cassio na bolu i bez bola -_-.

Szczerze to do bola nic nie mam, bo sam gram na nim czasem, ale żeby turniej dla cziterów robić? No bez jaj panowie.

Opublikowano

Widzicie gdzieś punkt informujący o zakazie? :)

Można używać, jest dozwolony! ;)

Nie nasza wina że nie dodaliście do regulaminu turnieju "Można używać skryptów, botów oraz programów trzecich". Ten regulamin jest kulawy bo nie jest kompletny, jest zrobiony pół na pół. 

Wskaż mi punkt regulaminu turnieju który koliduje z regulaminem gry.

Regulamin gry:

1. Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów", „botów", „trainerów", programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji.

źródło:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse
Opublikowano

Ale wy jesteście dzicinni co zrobicie, chuja zrobicie.

Czity bedą na turnieju tak jak posty w zakladce boty i skrypty do lola.

Tak jak ktos napisal wyzej, jakby był nagrody rzeczowe to mozna by sie klocic= lecz nie ma i sa jakies za to plakietki mpcforum na ktore kazdy ma wyjebane. Także czity bd czy tego chcecie czy nie.

Jestem na NIE.

Już można powiedzieć że turniej sprzedany . 

Twoja sygnatura mowi co innego.

japierdole i to obv ze kazdy bolowiec dostanie wpierdol od naszego teamku  :)

Skrakowane skrypty macie i cieszycie jape.

Mam nadzieję że zakażą używania BoLa 

To sie doczekałeś.

Trzeba przygotować frapsa

Oj trzeba, j****y, tylko w monitor patrzy k***a. Może jakies bronzy z mpc beda graly jak koreanskie chellegelery ale i tak im tego nie udowodnisz bo np masz wymowke "przeniosem sie z doty i mam skilla"

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

A właśnie , jakby 1 osoba z Teamu się nie stawiła na dany czas i byłaby 1 osoba z Teamu , to jakby ta osoba poprosiła o granie samemu vs 2, to zgodzilibyście sie ;p ?

P.S. Tak wiem  że niby walkower no ale :P.. , co jakby akurat ta 1 osoba wygrała vs 2 ..?

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

A moze zrobcie turniej ryze cassio syndry itd?

Bedzie latwiej, wtedy to bedzie naprawde kto jest lepszym bolowcem ;x

Nie wiem co to za przekonanie "Ryze = BoL" lel. Ryze BoL to była dawna meta sprzed 2 lat jak jeszcze nie było takich skryptów jak MehAIO, Syndra i Cass Whooping. Skrypty do Ryze nie dają żadnej przewagi, jedynie mogą utrudniać grę złym używaniem klatki itd.

Jak już ktoś pisał, nikt nie zmusza Was do brania udziału w turnieju. W teamie MPC nie ma nikogo z ekipy Riotu żeby byli w stanie sprawdzić czy ktoś używa BoLa sprawdzając odebrane pakiety.

Tak poza tym to już możecie mi i pimpowi dać plakietki za 1 miejsce.

Opublikowano

A myślałem, że na kidmoderatora przyjmuje się osoby które umieją czytać ze zrozumieniem o.O Wskaż mi punkt regulaminu turnieju który koliduje z regulaminem gry.

VI. KODEKS POSTĘPOWANIA

Korzystając z którejkolwiek Własności, Użytkownik zgadza się przestrzegać wszystkie prawa, zasady i regulaminy, które mają zastosowanie. Ponadto Użytkownik zgadza się przestrzegać określonych reguł dotyczących użytkowania Własności („Kodeks Postępowania"). Kodeks Postępowania nie ma charakteru zamkniętego i może być w dowolnej chwili modyfikowany przez Riot Games. Riot Games zastrzega sobie również prawo do podejmowania wszelkich środków dyscyplinujących, w tym zakończenia i usuwania Konta, w celu ochrony integralności i ducha Własności, bez względu na to, czy konkretne zachowanie zostało uznane w Kodeksie Postępowania jako zabronione. Dodatkowe wskazówki dotyczące przykładowego zachowania w trakcie Gry znajdują się w Kodeksie Przywoływacza. Poniżej znajdują się przykłady zachowań, za które grożą środki dyscyplinujące:

[...]

J. Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów", „botów", „trainerów", programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji.

A jak wiemy, w konkursie jest dozwolone używanie skryptów (tzn. "Bot of legends").

Cytuję na odpowiedź użytkownika który zapytał się o tego "BoL'a":

Przepraszam anon, chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

VI. KODEKS POSTĘPOWANIA

Korzystając z którejkolwiek Własności, Użytkownik zgadza się przestrzegać wszystkie prawa, zasady i regulaminy, które mają zastosowanie. Ponadto Użytkownik zgadza się przestrzegać określonych reguł dotyczących użytkowania Własności („Kodeks Postępowania"). Kodeks Postępowania nie ma charakteru zamkniętego i może być w dowolnej chwili modyfikowany przez Riot Games. Riot Games zastrzega sobie również prawo do podejmowania wszelkich środków dyscyplinujących, w tym zakończenia i usuwania Konta, w celu ochrony integralności i ducha Własności, bez względu na to, czy konkretne zachowanie zostało uznane w Kodeksie Postępowania jako zabronione. Dodatkowe wskazówki dotyczące przykładowego zachowania w trakcie Gry znajdują się w Kodeksie Przywoływacza. Poniżej znajdują się przykłady zachowań, za które grożą środki dyscyplinujące:

[...]

J. Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów", „botów", „trainerów", programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji.

A jak wiemy, w konkursie jest dozwolone używanie skryptów (tzn. "Bot of legends").

Cytuję na odpowiedź użytkownika który zapytał się o tego "BoL'a":

Przepraszam anon, chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło ;)

Dalej nie wiem o którym punkcie regulaminu turnieju mówisz. Przecież to oczywiste, że cheatowanie jest zabronione, na MPC po prostu nikt się nie będzie bawić w walkę z cheaterami, to zadanie riotu. My nie mamy takich możliwości, by określić czy ktoś gra na bolu czy nie.

Opublikowano

Dalej nie wiem o którym punkcie regulaminu turnieju mówisz. Przecież to oczywiste, że cheatowanie jest zabronione, na MPC po prostu nikt się nie będzie bawić w walkę z cheaterami, to zadanie riotu. My nie mamy takich możliwości, by określić czy ktoś gra na bolu czy nie.

Idąc tym tokiem myślenia, exploity również są dostępne. Niech riot walczy.

A no widzisz, mogę się mylić, ale jeśli mamy bola - to wyskakuje informacja u nas na chacie na początku gry. Czyż nie prawda? ;)

Btw. jest zabronione ale nie w tym turnieju.

Cytując;

Opublikowano

Nie, widzi ją tylko user u siebie.

W takim razie co za problem poprosić o ss'a z początku gry z screenshotera?

Opublikowano

BOLa nie widać na screenshotach z gry, a nawet jeśli bez problemu wszystko da się ukryć.

Opublikowano

BOLa nie widać na screenshotach z gry, a nawet jeśli bez problemu wszystko da się ukryć.

Screenshoter nie ściąga obrazu bezpośrednio z gry.

Wystarczy otworzyć chat, screenshoter i tyle.

A jeśli zapytasz "a bo edytuje, a bo cośtam" - wysyłamy od razu po meczu. Proste.

Jak dla mnie temat wyczerpany. Turniej niezgodny z kodeksem postępowania.

Jeszcze z tego miejsca chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy dalej w zaparte twierdzą że turniej oczywiście jest w 100% poprawny z regulaminem gry ;)

Zwłaszcza moderatorów działu lokalnego "LoL".

Opublikowano

Nie masz zielonego pojęcia jak działa BoL, ukrycie czegoś takiego to kwestia 2 linijek kodu :\

DisableOverlay()
PrintChat = function(x) return end
I już nie masz nic pisane na czacie, a nic nie jest rysowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...