Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skąd zwoje egzo i co ile czyta się ku?

Tak ciężko zajrzeć do prezentacji -.- ?

Egzo ze szkat serwerowych

Opublikowano

Nie no jest dużo metkow, pewnie duzo osób lata i biją.

Btw za niedlugo odbedzie sie przerwa konserwacyjna i zostanie zwiekszony resp metkow

Opublikowano

Btw za niedlugo odbedzie sie przerwa konserwacyjna i zostanie zwiekszony resp metkow

Ta przerwa miała być już dzisiaj w nocy z tego co słyszałem i nadal jej nie ma, więc kiedy ma być?

A i dodajcie łącznie się KU ze sobą bo zwariować można.

Opublikowano

Niestety, ale to co napisałeś nie jest prawdą. 

Latałem jak głupi o 4 rano po pustym m2, a metów nic... Radzę zwiększyć resp x3/4 

Żeby tych metków naprawdę trochę było, bo w końcu jest te 55 ku... 

Proponowałbym też zwiększenie % na drop zaczarowań i wzmocnień. 

Opublikowano

Niestety, ale to co napisałeś nie jest prawdą. 

Latałem jak głupi o 4 rano po pustym m2, a metów nic... Radzę zwiększyć resp x3/4 

Żeby tych metków naprawdę trochę było, bo w końcu jest te 55 ku... 

Proponowałbym też zwiększenie % na drop zaczarowań i wzmocnień. 

Drop dodań i zmianek jest idealny, więc nie wiem w czym problem. Wystarczająca ilość ich dropi aby sobie eq wybonować ;]

Co do metków to się zgodzę, jest ich za mało.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Dyskutujemy cały czas, rozumiem ile mozna sie czepiac o IS, ale zawsze ten temat jest unikany albo odpisujecie ze nie musimy nic kupowac... ale bez przesady ;)

Opublikowano

692091406655379268730.png

Został dodany kalendarz eventów na serwer MPCforum

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

kurw ile mogę czekać żeby ktoś pomógł mi z tym piepszonym klientem?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer nastawiony głównie na IS.

Niedopracowany.

Start przesunięty o 24h.

Jeśli ktoś się zastanawia czy grać to odradzam, jest wiele innych serwerów wartych uwagi.

Ciekawe jaka jest średnia ilość postaci biorących udział w konkursie OX na osobę...

Opublikowano

Serwer nastawiony głównie na IS.

Niedopracowany.

Start przesunięty o 24h.

Jeśli ktoś się zastanawia czy grać to odradzam, jest wiele innych serwerów wartych uwagi.

Ciekawe jaka jest średnia ilość postaci biorących udział w konkursie OX na osobę...

Na takich lagach to chyba nie duża ta średnia? logika.

Co masz niedopracowane? ;]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Na takich lagach to chyba nie duża ta średnia? logika.

Co masz niedopracowane? ;]

Samo to że musza wprowadzać poprawki po starcie świadczy o niedopracowaniu serwera. 

Dobry, dopracowany serwer nie potrzebuje masy poprawek w pierwszych godzinach serwera.

Grając myślałem że to przez komputer te lagi ale po Twoim poście sądzę że to jednak ich wina. Bardzo dobra wiadomość :D

Opublikowano

Samo to że musza wprowadzać poprawki po starcie świadczy o niedopracowaniu serwera. 

Dobry, dopracowany serwer nie potrzebuje masy poprawek w pierwszych godzinach serwera.

Grając myślałem że to przez komputer te lagi ale po Twoim poście sądzę że to jednak ich wina. Bardzo dobra wiadomość :D

Jedyną poprawkę jaką wprowadzaliśmy  to powiększony drop peleryn męstwa ... i co teraz powiesz ??

A jak narazie to powysyłam raporty za ten spam co robisz . 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Z całym k***a szacunkiem, ale to że ktoś wprowadza poprawki po starcie, świadczy o niedopracowaniu serwera, od kiedy ja się pytam? Nie wszystko wygląda tak kolorowo jak masz kilkaset graczy na serwerze i trzeba wprowadzić poprawki. Jak dla mnie pierdolenie, zobacz jak wyglądał start serwerów takich jak Ravia / Balmora / Ascarial czy też Pandora. Wyglądają tak samo jak starcie ?

Jak dla mnie to raczej + że administracja coś robi, a nie zlewa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...