Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę interesujący :) Tak jak zapowiedziała to administracja jest to HARD z elementami MEDIUM.

Aktualnie grałem chwilkę na początku, a z racji że są wakacje to był mały wypad na piwko ;p Ale teraz po powrocie aż samo z siebie mnie ciągnie do gry.

Dobiłem niemalże 30lv. i jest sympatycznie :)

• Bardzo fajny i dopracowany drop z metków.
  • System Yin ( bądź podobna nazwa ) jest ciekawą a zarazem pozytywną innowacją :)
  • Wielki plus za powiększone respy mobów na mapach. Chociaż mimo tych powiększonych respów i tak ciężko było znaleźć spot na starcie ;]
  • Brak ulepszaczy na podstawowe oraz początkowe EQ także jest dobrym pomysłem. Przynajmniej z mojej perspektywy.
  • Dla mnie na + jest aktualna sytuacja pelerynek. Ponieważ nawet przed zwiększeniem ich dropu, ( Drop z mobów oraz skrzyń ) Bez problemu można było expić na nich jak i zostawało ich nad to ( A co za tym idzie będzie to ważny element w handlu )
  • Brak jakichkolwiek lagów, Przyjemna płynna gra.

Jedynym minusem jak dla mnie jest ilość KU potrzebnych do wbicia skilla na G. ( System wbicia skilli na P uważam za normalny )

Oraz troszkę przeładowany IS. Zdaję sobie sprawę iż niektóre osoby traktują jako pracę stawianie serwerów i z tego się utrzymują. Lecz są pewne granice, Dla każdego nieco inne lecz są :)

Tak więc serwer jak najbardziej polecam osobą które szukają serwera na dłużej, oraz bardziej lekkiego harda.

Lecz uważam iż każdy powinien mieć własne zdanie na temat owego serwera. Ja przestawiłem tylko moje odczucia wobec omawianego privka.

Pozdrawiam. NekareST

Ps. Szukam ogarniętej gildi z TS3 ( min. 3 stałe osoby na ts ) Shinsoo. 30 body z 6-7 letnim doświadczeniem z metinem :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Maja zwiekszać resp metinów wiec zobaczymy jak bedzie z tymi skilami.

Ogólnie aktualnie coś nie moge wejśc na serwer, robicie coś?

Opublikowano

Ile online? można prosić ss z komendy?

Po co Ci? K***a, co to jest za z*****a moda teraz dawać ss z komendy, wy upośledzeni umysłowo chyba jesteście co niektórzy, serio.

Wejdz i sam zobacz, a nie.

Opublikowano

Mam mały problem z wejściem na serwer. A mianowicie po wybraniu CH oraz wciśnięciu połącz na zapamiętanych passach. Wyskakuje na sekundę " Zostaniesz połączony z serwerem " a następnie mrygnie czarny ekran i jestem dalej w sytuacji jak na początku.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Zostaniesz połaczony z serwerem ... wywalilo i nie moge wejsc

Spokojnie jakis głupiec prubuje nam zakatować maszyne ;) Jeszcze nie wiedzą jaka krzywdę sobie wyrządzili . Atakującej  maszynami  z OVH ( dostaliśmy IP maszy atakującej ) Jutro zgłaszam to na policje :). Dzieci będą trzeba spodniami :D 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Spokojnie jakis głupiec prubuje nam zakatować maszyne ;) Jeszcze nie wiedzą jaka krzywdę sobie wyrządzili . Atakującej  maszynami  z OVH ( dostaliśmy IP maszy atakującej ) Jutro zgłaszam to na policje :). Dzieci będą trzeba spodniami :D

Kiedy zostanie zwiększony resp metinów? 

Drop zmianek i dodań zostanie zwiększony? 

ps: zmieńcie na 35 ku :|

Opublikowano

Kiedy zostanie zwiększony resp metinów? 

Drop zmianek i dodań zostanie zwiększony? 

Witajcie Drodzy Gracz. Serwer MPCforum został otwarty. Wprowadziliśmy drobne zmiany.

- Zwiększony drop peleryn męstwa. 

A co jescze was czeka w aktualizacjach:

- Kalendarz eventów

- Możliwość wymiany wszystkich Ksiąg (Poli , Sun-Zi) za punkty Yin

- Zwiększona ilość Kamieni Metin na każdej mapie.

( Aktualizacja odbędzie się jutro w godzinach nocnych )

Czekamy na wasze propozycje.

Opublikowano

Polska to trudna jezyk.

@ Serwer juz online?

Srij9JT.png

Opublikowano

serwer bedzie on ? 
a tak btw proboszczu doskonale wiemy ze i tak nie pojdziesz na policje bo jest to jeden wielki pic :D kara bedzie wieksza dla cb/was niz dla os atakujacych tak wiec jest to nie oplacalne :D
ile ku do g ?

Opublikowano

Witajcie Drodzy Gracz. Serwer MPCforum został otwarty. Wprowadziliśmy drobne zmiany.

- Zwiększony drop peleryn męstwa. 

A co jescze was czeka w aktualizacjach:

- Kalendarz eventów

- Możliwość wymiany wszystkich Ksiąg (Poli , Sun-Zi) za punkty Yin

- Zwiększona ilość Kamieni Metin na każdej mapie.

( Aktualizacja odbędzie się jutro w godzinach nocnych )

Czekamy na wasze propozycje.

• Dodać najmniejsze możliwe miksturki na szybkość ataku jak i poruszania się do handlarki
  • Dobrą alternatywą była by możliwość wymiany np. 2-3 dowolnych KU na wybraną. ( Jeżeli jest to możliwe i w granicach waszej percepcji rozsądku )
  • Zwiększyć wedle uznania drop Dodań jak Zmianek. Bądź też zwiększyć ilość sztuk ( podobnie jak w pelerynkach ) Do 2-3 sztuk.
  • Jeżeli nie przekraczało by to granicy serwera HARD to dodać możliwość odpalenia magazynu z poziomu ekwipunku.
  • Co byście powiedzieli na PD 50% na 30min-1h za sporą sumę pkt. YIN ? :)

Takie są moje propozycje względem poprawienia komfortu grywalności na serwerze.

serwer bedzie on ? 

a tak btw proboszczu doskonale wiemy ze i tak nie pojdziesz na policje bo jest to jeden wielki pic :D kara bedzie wieksza dla cb/was niz dla os atakujacych tak wiec jest to nie oplacalne :D

ile ku do g ?

Aktualnie 55.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

jak up 55 jak server off oby nie oferever:p

Szczerze to przy aktualnym stanie rzeczy oraz administacji, Jest to raczej nie możliwe. Bynajmniej, Nie ma takiej możliwości. :D

Mogę poprosić o przybliżony czas w którym serwer zostanie włączony ? Bo nie wiem czy odpalać LOL-a i pograć czekając. Czy też zaraz zostanie odpalony ;p

Osoba która stara się wkurwić graczy ( w tym mnie ) przeszkadzając w grze na serwerze. Chyba coś tam potrafią skoro nawet stronę dopadli :/

Wiem że to zapewne chwilowe, Jednak dopóty mam ten fajny " nieśmiertelny " stan, chciał bym pograć troszkę zanim wytrzeźwieję ;x

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Opłaca się wbijać ?

Na ile serwer off ?

Jeżeli wolisz lżejszy hard z moim zdaniem ciekawymi innowacjami, Pomysłami oraz rozwiązaniami to tak.

Graczy przy starcie oraz godzinę jak i więcej po nim było sporo :) Wszystkie spoty jakie były przeznaczone do expa na mały lvl były pozajmowane. Lecz w M1 pustawo. Ale wkońcu to był start i wraz z nim rozpoczęcie bitwy o topkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Jeżeli wolisz lżejszy hard z moim zdaniem ciekawymi innowacjami, Pomysłami oraz rozwiązaniami to tak.

Graczy przy starcie oraz godzinę jak i więcej po nim było sporo :) Wszystkie spoty jakie były przeznaczone do expa na mały lvl były pozajmowane. Lecz w M1 pustawo. Ale wkońcu to był start i wraz z nim rozpoczęcie bitwy o topkę.

Godzinę po starcie miały shopki w m1 wisieć? Pomyśl...

Polecam serwer, gdyby nie te DDosy to było by wszystko bez zarzucenia.  ;)

Opublikowano

Godzinę po starcie miały shopki w m1 wisieć? Pomyśl...

Polecam serwer, gdyby nie te DDosy to było by wszystko bez zarzucenia.  ;)

Przecież napisałem wyraźnie. Oraz śmiało można było się tego domyślić iż nie miałem tego nawet na myśli.

Napisałem tylko że w M1 mało przewija się ludzi i średnio można tam kogoś spotkać od tak. Dla kaprysu. Ponieważ każdy powinien wiedzieć że przez parę godzin od startu serwera, Zdecydowana większość graczy będzie wspinać się na TOP-kę :)

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...