Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam ze dziś event OX o godz 18.00

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Odradzam wszystkim - zostanie zamkniety jak 2 poprzednie odsłony tego syfu. nie dość,że były już 2 s tego gówna to wyszło i 3 - taki sam jak pozostałe. Cały team liczy na hajsy - potem zamyka projekt albo w trakcie trwającego otwierają kolejny serwer :) grałem u nich 6 miesięcy i przejrzałem na oczy - Wam też radze bo szkoda Waszego czasu.

sygna2.png

Opublikowano

Została wprowadzona aktualizacja:

- Możliwość handlowania punktami Yin

- Pierścien AntyExpa dostępny za pkt Yin

- Każdy nowy gracz otrzymuje 50% expa na start ( 24 H )

- Powiększone spoty w AV1

- Powiększony drop z Lodowej wiedzmy

- Powiększony drop z Królowej pająków 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jak tylko widze nick ProBoszcz to odechciewa się wszystkiego.

Swego czasu gość potrafił otworzyć dwa serwery na jakimś gównianym dedyku (jeden po drugim) zamykając po tygodniu.

Idealny przykład człowieka, dla którego liczy się tylko i wyłącznie hajs.

Serwer ma potencjał, ale pewnie nie gra na nim za dużo osób, co wcale mnie nie dziwi.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Jak tylko widze nick ProBoszcz to odechciewa się wszystkiego.

Swego czasu gość potrafił otworzyć dwa serwery na jakimś gównianym dedyku (jeden po drugim) zamykając po tygodniu.

Idealny przykład człowieka, dla którego liczy się tylko i wyłącznie hajs.

Serwer ma potencjał, ale pewnie nie gra na nim za dużo osób, co wcale mnie nie dziwi.

Oczywiście normalną jest rzeczą ze nigdy nie witałeś się ze mną , nie rozmawiałeś ze mną , nigdy nie prowadzałem z tobą żadnego dialogu , nigdy nie miałem 2x serwerów w jednym czasie . Ale oczywiście ty znasz mnie na wylot... Jakie to smutne. Po 2 to gościu jakim prawem ty liczysz mi pieniądze ?? Serdecznie pozdrawiam ;)  Ale z drugiej strony to miłe ze interesujesz się moim życiem :D

Opublikowano

jakbyś zrobił restart albo trudniejszy priv i ułatwił te yin bez ku to by zagrali ludzie np: eq+6/7/8/9 za 1 yin to by zagrali ale te eq ocztwiscie 30+

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

jakbyś zrobił restart albo trudniejszy priv i ułatwił te yin bez ku to by zagrali ludzie np: eq+6/7/8/9 za 1 yin to by zagrali ale te eq ocztwiscie 30+

Restartu na pewno nie będzie, serwer jest bardzo dobrze zrobiony. Najważniejsze to stabilność a reszte zawsze można zmieniać/modyfikować/usuwać/dodawac etc

Opublikowano

Prezentacja serwera szczerze mówiąc do końca mnie nie zaskakuję lecz zaskakuje mnie obecność ProBoszcz'a w Teamie...

Oczywiście znam typka i z racji tej polecam serwer dla chętnych gry :)

Opublikowano

W ostatniej aktualizacji zostały usunięte pęknięte kamienie z przedmiotu do którego nie weszło KD ( od teraz gdy Kamień Duszy pęknie podczas wkładania nie zostanie pęknięty odłamek tylko czysty slot ) 

Opublikowano

Dobra, pograłem troche. Serwer po aktualizacjach nie jest taki zly, moge polecic, ale zmiany są konieczne. Napisaliscie, ze czekacie na propozycje:

1. ZWIĘKSZENIE szansy na pomyslne wejscie KD. Ja rozumiem, ze mozna miec pecha, ale 8 razy pod rzad ( z tego 2 razy z tym syfem za punkty yin, który ponoć zwiększa szanse na pomyslne wejscie. Nie wiem ile jest szansy, ale nie wiecej niż 30%. Wiec albo zwiekszenie szansy, albo zmienienie dzialania syfu za yin, zeby na wejscie bylo 100%. Aktualnie kosztuje 50 yin, a nawet nie wiadomo ile % zwiększa. Proponuje 75 yin i 100% wejscia.

2. (!) Zmiana uplywania czasu petów, kostiumów i innych itemów z IS. Czas powinien lecieć TYLKO wtedy, gdy mamy je nałożone. Przykladowo chce sobie kupic peta, kupuje go na tydzien (wydajac przy tym zresztą sporą sume realnych pieniedzy), wypada mi nagle niespodziewany wyjazd i nie mogę byc przy kompie. I co wtedy? Wracam po kilku dniach, a pet sie skonczyl - genialnie stracone SM. Poza tym, pomyslcie o graczach, ktorzy nie graja 24/7, tylko np. 1-2h dziennie. 

Weźmy np. kostium Azraela, kosztuje on 70SM i jest na 168 godzin, ale czas leci ciągle. Proponuje zmianę na 68 godzin, ale zuzywalby sie tylko, kiedy jest nalozony, a postac jest zalogowana. I tak dalej, ze wszystkimi innymi itemami.

3. Zwiększenie szansy na pomyslne przeczytanie ku, z 15 ku weszly 3. Trzeba ich 55, same KU jak i rady oraz egzo nie dropią często. Nie musi być wielka szansa na wejście ku, ale przynajmniej 50%. Sorry ale kto będzie na privie wbjał skilla na G przez pół roku?

4. Więcej eventów! - przez caly miesiąc kilka OX'ów i jakieś głupie kody na FB? Co każdy weekend, moglyby byc raty, losowo, czasem 30, czasem 50, czy 70%. Na 12 lub 24 godziny. Powinny być też okresy, w ktorych dropia szkatulki blasku czy inne tego typu rzeczy - to bardzo zachęca do gry, szczegolnie nowych graczy.

5. Nagrody za misje są bardzo niesprawiedliwe, za niektóre na początkowe poziomy, dostaje się o wiele większe nagrody, niż te na wyższe i trudniejsze.

6. Zmiana cen w sklepie za punkty Yin. Tutaj ktoś naprawde odjebal bardzo zla robote. 

10 zmianek - 80 yin - wartosc rynkowa 10kk

200 pelerynek 80 yin - wartosc rynkowa 2kk-3kk (pomijam, ze paka 100 pelerynek kosztuje 30yin, a paka 200 80sm xD)

x5 dodanie 5 bonu - 125 yin, wartosc rynkowa 50kk

dalej nie bede wymienial, wiadomo o co chodzi. przedstawie plan, jak wedlug mnie to powinno wygladac, uwzglednie tylko najwazniejsze przedmioty.

10 zmianek - 20/25 yin

200 pelerynek - 10/15 yin

x5 dodanie 5 bonu - 80 yin,

ze wzgledu na to, ze jest to potrzebny item, a jest tego na serwerze bardzo, bardzo malo. to by troche obnizylo cene i sprawiloby, ze stalby sie popularniejszy

atak, obrona, życie boga smoków (inteligencje mozna w ogole wyrzucic, jest zbedna) - 5 yin za sztukę

10 zielonych mikstur - 10yin

x5 dloni krytyka/przeszywki - 30 yin

reszta bez zmian + dodanie księgi lidera np. na 2h za 35 yin

7. pająki na pustyni z v1 lub v2 - nie wiem skąd ten pomysł xD w każdym razie oczywiście do zmiany, pustynia to jedno z ważnych expowisk na 30-35lvl'u, a tutaj praktycznie tracimy całą mape. Ewentualnie zrobic miejsca przy teleportach, gdzie mooby sa standardowe, a na srodku pustyni niech sobie będą te best. z v1.

Serwer ma potencjał, administracja się ogarnęła. Wczoraj zgłosiłem pewien błąd adminowi na PW, po kilkunastu minutach był w grze by mi z nim pomóc, a po kilkunastu godzinach błąd został naprawiony.

Jeżeli wyżej wymienione propozycje zostaną zaakceptowane, serwer będzie naprawdę, naprawdę dobry. Jeżeli nie, to niestety może podzielić los wielu innych serwerów, jakie ostatnimi czasy wychodziły. 
Nie są to duże zmiany, aczkolwiek konieczne.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer wydaje sie kozak, w koncu taki ktorego szukalem od dluzszego czasu. Gralem chwile na poprzedniej edycji, ktora byla tez super. Postarajcie sie o Wallandera lub kogos z wiekszych yt'berow i bedzie git :D

Opublikowano

Jeżeli administracja nie postara się o reklame to troszeczke słabo to widzę. Za każdym wejściem na serwer mniej ludzi :/

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Jeżeli administracja nie postara się o reklame to troszeczke słabo to widzę. Za każdym wejściem na serwer mniej ludzi :/

Na odwrót ;p nasze statystyki wyglądają nieco inaczej :P. Po ostatnim OX przybyło naprawde sporo graczy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...