Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak znawco prawa, po pierwsze maszyna, a zamieszczone na niej pliki to dwie inne rzeczy, ścigać za nielegalne pliki można jedynie z polecenia producenta gry (ściganie na wniosek), chyba bezwzględnie wnioskowe. Nieopodatkowany serwer? Jaja sobie robisz? Trzeba być idiotą, żeby nie odprowadzać podatku od takiego dochodu, do końca życia byś się nie wypłacił. Ataki na maszynę można śmiało zgłaszać, nikt nie musi wiedzieć co na niej "stoi". ;)

Chyba nie zostaniesz magistrem prawa  B)

Podatkiem nazywasz prowizje od "sprzedaży z IS'u", płatności?

Weź człowieku się nie pogrążaj i mnie nie rozśmieszaj.

Rozróżniaj dwie rzeczy prowizje operatora płatności zarówno co do przelewów, SMS'ów i podatek od dochodu.

I nie wspomniałem, że nie można zgłaszać ataków ale i tak Proboszczo nie pójdzie bo miałby na pewno więcej problemów niż pożytku z tego więc nie wiem po co ten artykuł tu wstawiłeś miszczu.

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podatkiem nazywasz prowizje od "sprzedaży z IS'u", płatności?

Weź człowieku się nie pogrążaj i mnie nie rozśmieszaj.

Rozróżniaj dwie rzeczy prowizje operatora płatności zarówno co do przelewów, SMS'ów i podatek od dochodu.

I nie wspomniałem, że nie można zgłaszać ataków ale i tak Proboszczo nie pójdzie bo miałby na pewno więcej problemów niż pożytku z tego więc nie wiem po co ten artykuł tu wstawiłeś miszczu.

JAK NIE MOŻNA ZGŁASZAĆ jak dałem ci pare paragrafów na to, nie, nie chodzi mi o prowizję tylko o podatek od dochodu, twoi rodzice powinni widzieć o co chodzi?

To nie ten sam MPCforum ups

Opublikowano

JAK NIE MOŻNA ZGŁASZAĆ jak dałem ci pare paragrafów na to, nie, nie chodzi mi o prowizję tylko o podatek od dochodu, twoi rodzice powinni widzieć o co chodzi?

To nie ten sam MPCforum ups

Przeczytaj dwa razy to co napisałem, bo kłania Ci się czytanie ze zrozumieniem i rób to zawsze kiedy chcesz napisać jakiegokolwiek posta...

Sam odprowadzam podatek i w dalszym ciągu nie rozumiesz, że nikt nie odprowadza podatku od IS'u.

Ale i tak dalej sądź, że wszystko jest białe i legalne.

Nie mam już ochoty polemizować z tak tępą osobą. Poczytaj, pomyśl dwa razy a później pisz.

Zresztą jest to prezentacja serwera o którym wyraziłem już swoje zdanie, a nie miejsce do douczania osób.

Bye

Opublikowano

Przeczytaj dwa razy to co napisałem, bo kłania Ci się czytanie ze zrozumieniem i rób to zawsze kiedy chcesz napisać jakiegokolwiek posta...

Sam odprowadzam podatek i w dalszym ciągu nie rozumiesz, że nikt nie odprowadza podatku od IS'u.

Nie mam już ochoty polemizować z tak tępą osobą. Poczytaj, pomyśl dwa razy a później pisz.

Zresztą jest to prezentacja serwera o którym wyraziłem już swoje zdanie, a nie miejsce do douczania osób.

Bye

no i co z tego ze nie legalne,

przeciez to jest banda 16 latkow ktorzy chca dorobic na wakacje na lody

@Szybko wbije 35lvl? i jak militar?

Opublikowano

Niby serwer fajny ale te (k nie bede sie brzydko wyrazal) zrobily go pod IS'a ... Rozumiem ze serwer musi na siebie zarobic ale bez przesady... juz maja po 4 paki w kieszeni na 3 osoby..
Daje miesiac/dwa i po serwerze :) A czemu nie daja Handlowac Postaciami i eq za PLN? Bo by na tym tracili :) dlatego beda za to banowac.. Od pieniedzy sie w glowach jebie, ale kiedys ich to zgubi :)

@Edit
Spojrzcie tez na to, niby zapewniali ze ma byc wszystko dopięte na ostatni guzik.. Ale jak widac troche jest tych bugow/niedopracowań ...

Opublikowano

Kazdy serwer jest pod hajs (a w szczególnosci serwery ProBoszcza) nikt nie bedzie za free robił serwera miesiacami i potem go prowadził kazdy chce zarobić to normalne pokażcie mi serwer który nie ma Isu :) 

Opublikowano

Nie mowie zeby robili za Free.... Niech bedzie is ale nie z takimi cenami... jeszcze zminiejszyli Sm'y te 1 z 4 ... PD na tydzien za niecale 20 zl? widziales kiedys jakis serwer z taka cena? chore...

Opublikowano

Mam do Was pytanie, co chcielibyście żeby było zmienione, dodane etc. i co Wam nie pasuje a co jest dobre.

Zapraszam do dyskusji na ten temat !

Opublikowano

Bye

nikt? Czyli teraz mowa o wszystkich serwerach? Jesteś śmieszny.

Opublikowano

Mam małe pytanie czas na wierzchowcu , pecie, kostiumie, fryzurze, pierścieniu leci cały czas czy tylko gdy są założone.

Mniejsza o to pozwoliłem sobie zrobić małe przeliczenie !

Otóż jak widać wiele osób skarży się na is więc wybrałem najlepsze pety, kostiumy itp. z IS i zrobiłem małe przeliczenie :

- Wierzchowce : Wybrałem "Pieczęć Lodowego Jednorożca" za 110 SM oraz na 20 dni przeliczenie w zł (poprzez przelew) wynosi ok. 25 PLN,

- Pety : Wybrałem "Pieczęć Kata ( Złota ) " za 250 SM oraz na 120 dni przeliczenie w zł 50 PLN,

- Kostium : Wybrałem "Kostrium Azraela " za 100 SM oraz na 7 dni przeliczenie z zł ok. 22 PLN,

- "Pierścień Siły Woli" za 140 sm oraz na 7 dni przeliczenie w zł 30 PLN,

- Fryzura obojętnie jaka wszystkie mają tą samą cenę : za 40SM oraz na 7dni w przeliczeniu na zł 9PLN,

Macie tutaj mały pokaz co i jak gdybyśmy chcieli kupować na szt. ale gdy byśmy chcieli kupić wszystko na raz to wyniosło by :

- 640 SM w przeliczeniu na zł musieli byśmy wykonać przelew za 100PLN a następnie za 30 PLN co daje nam w sumie 130 zł, ale jest jedno wielkie "ale" !!!!

Mianowicie jak widać każdy przedmiot ma ograniczenie czasowe czyli po 7 dniach zabierają nam 280 SM =60zł

Po 20 dniach znika nam 110 SM =25 zł .

Oczywiście nie wiem jak czas leci bo po co podawać to w IS niech każdy kupi i zobaczy, ale jak widać ja osobiście bym polecał kupować tylko peta na 120 dni i wierzchowca bo tak na prawdę tylko to się opłaca kupować.

Oczywiście jak widzicie podałem tylko przedmioty wspomagające grę w rozgrywce, ale w IS mamy kd +5, magiczne metale to jak dla mnie jest bez celowe bo to już nie jest serwer hrad dla kogoś kto wyda kasę .

\

Podsumuję jest to prawię P2W :)

Pozdrawiam !!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

Kalendarz Eventów na MPCforum

692091406655379268730.png

352011406632984268730.png

Opis Konkursu

- Wystarczy nagrać film z serwera MPCforum.

- Każdy film otrzyma symboliczną nagrodę w postaci SM a 3 pierwsze miejsca otrzymają nagrody specjalne + SM

- Filmy proszę wysyłać na forum link ( http://forum.MPCforum.pl/forumdisplay.php?fid=32 )

- KONKURS BĘDZIE TRWAŁ DO 10.08.2014r.

- Najlepszy GamePlay zostanie udostępniony na FanPage , umieścimy go na stronie głównej wwwMPCforum.pl , zostanie podpięty w prezentacji na MPCforum.

Życzymy miłej gry i wysokich LVL.

613071406579490268730.png

Wprowadziliśmy drobne zmiany.

- Zwiększony drop peleryn męstwa. 

A co jeszcze was czeka w aktualizacjach:

- Kalendarz eventów
- Możliwość wymiany wszystkich Ksiąg (Poli , Sun-Zi) za punkty Yin
- Zwiększona ilość Kamieni Metin na każdej mapie.
( Aktualizacja odbędzie się jutro w godzinach nocnych )

Czekamy na wasze propozycje. 

EVENT OX DZIŚ o 20.00

426761406579930268730.png

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Kazdy orze jak moze,przeciez ProBoszcz musi placic za rachunki

dla mnie takie reklamowanie serwera i proba zabrania graczy z jednego serwera na swoj to jest to poprostu akt desperacji. Na serwer za ta reklame nie zawitam.

Opublikowano

Juz to poprawiliśmy ;) , życze dobrej nocy. Dziś o 20 event OX. 

przed: 

scgdk8.jpg

po:

mfea74.jpg

to nazywacie poprawieniem? zamiast zwiększyć pack 2 i 3 zmniejszyliście pierwszy hahahha

ŻENADA

nie polecam, kretyni w administracji, serwer WYŁĄCZNIE pod zarobek

Otoz nie oplaca sie kupowac peta na 120 dni... czemu? bo serwer tyle stac nie bedzie...  :D

xD

Opublikowano

mfea74.jpg

to nazywacie poprawieniem? zamiast zwiększyć pack 2 i 3 zmniejszyliście pierwszy hahahha

ŻENADA

nie polecam, kretyni w administracji, serwer WYŁĄCZNIE pod zarobek

Przecież i tak oleją ten serwer jak ostatnim razem xD

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...