Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to hard, to usuńcie bojowca na start >.<

A dlaczego ?? lepiej jak by był w IS ?? Koncepcja serwera jest już ustawiona, mamy nadzieje ze wyszło nam to bardzo dobrze. Nie rozumiem dlaczego mieli byśmy usuwać bojowca na start. Jesteśmy takim typem serwera a nie innym , chcemy zmienić nieco standardy privów . 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na ProBoszcza oraz Terenzo, gdyż posiadają dobre umiejętności jeżeli chodzi o Metina.

Życzę powodzenia na starcie serwera, aby było na jak najwięcej graczy.

Edit: Będzie TeamSpeak jakiś?

Opublikowano

Może wlaczylibyście isa bez mozliwosci kupowania jesli sie da , żeby zobaczyc ceny itp ?

Opublikowano

A dlaczego ?? lepiej jak by był w IS ?? Koncepcja serwera jest już ustawiona, mamy nadzieje ze wyszło nam to bardzo dobrze. Nie rozumiem dlaczego mieli byśmy usuwać bojowca na start. Jesteśmy takim typem serwera a nie innym , chcemy zmienić nieco standardy privów . 

Lepiej jakbyscie dali np wierzchowca na 5h, a medale co 1sek.

Opublikowano

Lepiej jakbyscie dali np wierzchowca na 5h, a medale co 1sek.

Co ty wtrącasz się w ich robotę chcieli dać bojowca na start to dali

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na ProBoszcza oraz Terenzo, gdyż posiadają dobre umiejętności jeżeli chodzi o Metina.

Życzę powodzenia na starcie serwera, aby było na jak najwięcej graczy.

Edit: Będzie TeamSpeak jakiś?

Pisali milion razy, że będzie only support. Dla mnie lajt bo na ts'ie często ludzie podejrzewają nawet administrację o faworyzacje i rozdawanie EQ bo schodzą do określonej gildi.

Swoją drogą skąd wezmę szkło intuicji bo nie widzę a będzie to bardzo ważny item w handlu :)  Ja bym dodał dif na to by nie było potrzebne lusterko bo po co się bawić? Na Ravii w sklepiku są szkła za śmieszną cenę (niską) więc czemu by tu nie dać też za niską cenę/free?

Opublikowano

Skad metale?

O zmianki i dodania bedzie trudno?

Bedzie mozna tepac buffa na wszystkie mapy?
Ciezko bedzie zrobic skille P? 

Ile jest % szans na +9 ?

Opublikowano

Polecam z względu na Terenzo :) Ja oczywiście wbije i zagram ! Jakieś kostiumy do jutuberów na start będą ? 

Haha chciałoby się cebulaku  z pewnie 200 widzoma XDD. Proboszcz dobrze napisał "My nie będziemy potrzebować youtuberów to oni będą potrzebować nas" i nie ma zadnego faworyzowania. Youtuber=Szary gracz  i tak powinno być wszędzie.

Opublikowano

DAWAĆ SERWER! CZEKAM WRAZ Z EKIPĄ MAM NADZIEJE ŻE CHOCIAŻ WY NAS NIE ZAWIEDZIECIE JAK CALA RESZTA TYCH PSEUDO WAKACYJNYCH SERWERÓW!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

DAWAĆ SERWER! CZEKAM WRAZ Z EKIPĄ MAM NADZIEJE ŻE CHOCIAŻ WY NAS NIE ZAWIEDZIECIE JAK CALA RESZTA TYCH PSEUDO WAKACYJNYCH SERWERÓW!

postać postoją przynajmniej pół roku ale pytanie czy uda im się nas zatrzymać na serwie?:P  Bo jak nie będzie częstych aktualizacji czy eventów to będzie słabo.

Ponawiam pytanie : skąd szkło intuicji?

Opublikowano

Egzo leca ze szkat serwerowych a rady?? przepraszam nie doczytalem.

Te wierzchowce to wedlug mnie przegiecie z bonusami.. jeden daje az 40 % na potwory... a inny 40 % na exp..

Bojowiec na start ? jak zorbic militara ? misje normalnie jak na pl i co 24h ? czy edytowaliscie to

Jak sie pokaze sklep ma " czacie " to bedzie mozna kupowac z niego ?

Lizaki/ piescienie tylko w IS ? te na 7 dni

Opublikowano

żałuje jedynie tych itemów z IS ponieważ osoba która kupi fryzure pety itp ma z miejsca przewage 

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Haha chciałoby się cebulaku  z pewnie 200 widzoma XDD. Proboszcz dobrze napisał "My nie będziemy potrzebować youtuberów to oni będą potrzebować nas" i nie ma zadnego faworyzowania. Youtuber=Szary gracz  i tak powinno być wszędzie.

Pierdol sie gruby śmieciu ... tylko zapytałem lapsie p********y mądry w japie a sie wysikać prosto pewnie nie umie .... wydra pierdolona 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Jest jakis ts ? 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Jak minimalizuje klienta i chce do niego później wrócić to mi go wyłącza. System to: Windows 8.1. Możecie to jakoś naprawić? 

Opublikowano

Przypominam ze ItemShop zostanie włączony 24 godziny po starcie serwera. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...