Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mieszane uczucia, z jednej strony gra się przyjemnie a w momencie gdy peleryny się kończą to zaczynają się schody, teraz jak ja to widzę: 

Skoro peleryny się kończą to trzeba zacząć bić metiny i to jedyny sposób zdobycia ich, no chyba że ktoś jest na tyle wytrwały żeby cały czas bić moby - po 2 sztuki bezpośrednio z moba i uwaga bodajże 3 z serwerowej szkatułki, komedia. Więc pozostaje tylko bicie metków dla punktów Yin które są rozwiązane w dosyć idiotyczny sposób bo jedne źródło płynie z metinów, niestety, nie wiem kto to wymyślił. Na 20 poziomie każdemu brakuje pelerynek więc te kilkaset (?) osób musi grzać na metiny co nie zbyt dobrze skutkuje. :)

Jak dla mnie to powinny być jakieś osiągnięcia, coś w stylu za każdym razem gdy zabijesz 2000 potworów otrzymujesz X Yinów, lub też - pokonałeś Best. Kapitan otrzymujesz X Yinów. O IS jakoś szczególnie nie "płaczę" bo sam często wydaje ale te pierścienie za 140sm (najtańszą drogą 40zł) 20 i 20 na klasę?

@down nie wiem kto mając 50 pelerynek wyklikuje je jak głupi, na spot lecą po 2 pelerynki - 1 na większość, druga na niedobitki :)  

lownfast

Opublikowano

Ludzie jak wywalacie po 5 pele na spota to pozdro :D jak wspomniałem to hard  jak się nie podoba graj na PLu, jest w temacie [HARD] równie dobrze mogło ich nie być .

Opublikowano

no co Ty, "IS jest maksymalnie odchudzony"  :D  xD

To co jest w IS ustala Administracja. Nikomu nie każemy to kupować. Jeśli lubisz serwery easy to idź na easy nie rozumiem dlaczego tu siedzisz i spamujesz. Sorry ale jak mnie się coś nie podoba to wychodzę a nie płacze 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dobra dobra... hard, hardem ale pelerynki to komedia...

21lvl 9 pelerynek nazbierałem xD xD xD nawet jak klikam po jednej pele na maksymalnie odrodzonego spota to i tak nie ma ich wystarczająco(tzn sory, w is jest ich dużo)

Nie pogram i odradzam bo serwer stoi całkowicie pod IS. Chcesz poexpic lub mieć fajne EQ -> zapraszamy do ItemShopu.

x

Opublikowano

1. Pierdolenie administracji o odchudzonym IS'ie to żenada, KD +5, bodzie, metale, kostiumy, fryzury, dłonie krytyka, błogoslawienstwa, pieczęcie, dodania, wzmocnienia, rady, egzo, peleryny  - wymieniać dalej?

2. 50zł przelewem - 250SM. Co możemy za to kupić? Peta i wierzchowca. Na full is trzeba wydać z 400zł (oczywiscie przelewem)

3. słaby drop pelerynek dodan i zmianek (przeciez lepiej je kupic w IS)

4. serwer zbyt mocno nastawiony na wydawanie pieniędzy. Nie polecam, choć gdyby wyeliminować kilka błędów i stworzyć uczciwą rywalizację to serwer MIAŁBY potencjał.

Jeśli lubisz serwery easy to idź na easy nie rozumiem dlaczego tu siedzisz i spamujesz. 

Od tego jest forum, być może ktoś przeczyta kilka postów i nie straci czasu na pobieranie serwera, który i tak mu się nie spodoba.

Sorry ale jak mnie się coś nie podoba to wychodzę a nie płacze 

ja właśnie wychodzę :)

Opublikowano

proboszcz patrz pw

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Za dużo wspomagaczy w IS. Pet, mount - rozumiem, ale zbroje, jakieś wyjebane pierścienie, nawet kd, nie.

Ja zrezygnowałem :)

Pozdro

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ciężko z pelerynkami na początku było, Lecz po wbiciu 20lvl i ciągłym expie ( Pele dropi z mobów i szkat ) mam 70 pele i ciągle rośnie :)

Oczywiście expie na pele.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

1. Pierdolenie administracji o odchudzonym IS'ie to żenada, KD +5, bodzie, metale, kostiumy, fryzury, dłonie krytyka, błogoslawienstwa, pieczęcie, dodania, wzmocnienia, rady, egzo, peleryny  - wymieniać dalej?

2. 50zł przelewem - 250SM. Co możemy za to kupić? Peta i wierzchowca. Na full is trzeba wydać z 400zł (oczywiscie przelewem)

3. słaby drop pelerynek dodan i zmianek (przeciez lepiej je kupic w IS)

4. serwer zbyt mocno nastawiony na wydawanie pieniędzy. Nie polecam, choć gdyby wyeliminować kilka błędów i stworzyć uczciwą rywalizację to serwer MIAŁBY potencjał.

serwer miałby z*******y potencjał gdyby nie to, że drop jest tak mierny... niech sobie będzie to wszystko w IS ale drop powinien być jakoś wyrównany, przecież nie w sposób się wexpić bez IS (i nie mówie tutaj o PD tylko właśnie pelerynach) lub zrobić jakiś fajny item.

// ogólnie bez pelerynek nie mam jak expić to nie expie i spadam z serwera :)

x

Opublikowano

To co jest w IS ustala Administracja. Nikomu nie każemy to kupować. Jeśli lubisz serwery easy to idź na easy nie rozumiem dlaczego tu siedzisz i spamujesz. Sorry ale jak mnie się coś nie podoba to wychodzę a nie płacze 

Pamietaj,to mnie i innym graczom ma sie grac dobrze na serwerze a nie tobie .

Duzo ludzi co stawiaja serwery zapominaja o tym

Opublikowano

1. Musiałem się przespacerować do znajomego po starego Klienta (Bo nowego robił jakiś niedoyeb(Tak jak u większości nie odpala z informacją, że program nie może zostać odpalony na komputerze).  I tu się nasuwa moje pytanie to na czym ja go mam odpalić?

2. Gdy już wbiłem na serwer moim oczom ukazał się zajeb^ny czat ludźmi klnącymi na IS/DROP

3. To co dzieje się na spotach to jakaś masakra, pełno ludzi żerujących na innych którzy mają peleryny.  

4. 4 Królewskim strzałem (Takie jebniecie ch&ja prosto w czoło z prędkością światła)  Ludzie na 20poziomach mają 1-2 pelerynki.....

Dzięki za grę

Życzę wszystkim powodzenia

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Ten Drop... Niby wszyscy narzekaja na te pele.. cudem mam 21 lvl i 50 pele ;) choc expilem na nich...

Ale kierwa te ceny w is...... -.-' 21 Lvl i mam wybonowany 1 item? to co? na 50 moze bedzie wybonowane cale eq jak dobrze pojdzie...

Opublikowano

25681659696512292396.png

Jakiś gość na forum dał. 

Po serwie, lub będzie reset. Grało się nawet nawet ale te pelerynki były najgorsze :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

@ 2 Przerobiony screan ;) Gratulacje PhotoShopa

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Także się zawiodłem na tym serwerze myślałem że będzie coś lepiej bo nie przypuszczałem że przyjdzie mi bić po jednej grupce mobów albo lurować spota - przypomina się PL.

Mimo wszystko powodzenia życzę administracji a nowym graczom zalecam rozpoczęcie przygody po wypłacie :) 

Jak wspomniał ProBoszcz` "jak mnie się coś nie podoba to wychodzę a nie płacze" tak więc serdeczne do widzenia :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Peleryny Męstwa -- Drop został zikszony do 4/5 sztuk. Już nie będzie dropić po 1 lub 2 sztuki

Opublikowano

Działa serwer?

Bo mam Logowanie... i nic się nie dzieje :)

Pozdrawiam. 

Identyczna sytuacja. Ale myślę iż wystarczy troszkę poczekać.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...