Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem, wbiłem 47 lvl i skończyłem grę.

Opiszę moją przygodę.

Pierwszego dnia wbiłem 30 lvl na dzikusach. Wydropiłem do tego lvla z jakieś hmm 4-5kk i sporo marmurów dzikusów. Następnego dnia poszedłem podropić bronie 30 lvl i ładnie leciały więc zrobiłem sobie jednego fmsika+9 i postanowiłem wymixować mu średnie minimum 50+ (na tym serwie 50 to syf bo ludzie chodzą w 65-75 srednich).

Wymixował mi się fms śr 53, 15 trucie i coś na DT.  ==== FAJNA OPCJA

Następnego dnia poszedłem dropić KU. Przez całą cholerną grę na tym serwie dropiłem KU dla mnie (body) i nigdy ze Szkaty Magii nie poleciało mi więcej niż 2 KU a Aury nigdy nie dropłem mimo rozwalenia ponad 150 metków 15-55lvlowych  ===== ŻENADA

Biolog? Co z tego, że jest co 1s skoro k***a zęby dropiłem od 37 lvla do 44 lvla (tyle lvli wbiłem dropiwszy te zęby i dropłem ich 24 bo ciągle p**** Biolog nie przyjmował a zęby lecą jak krew z nosa)

Księgi? Ha ha. Siedziałem dziś specjalnie od 9 rano do 14 na ezotach i wydropiłem ich 9 sztuk. TAK 9 cholernych sztuk a przyjął 4 ^^

Oooo właśnie wiecie ile Aura chodzi przez te ekstra dropienie KU? 8kk XDDDD. No c**j, że do 47 lvla wydropiłem max 80kk to musiałbym kupić 55aur=55*8kk=440kk. No z*********e dopracowali serwer.

To jest to co mi się udało osiągnąć 0 zł w IS :

- 47 lvl, skille M1, M2.

- eq na mój lvl mniejwięcej wybonowany pod exp

- hajsu 0 

- kilka fryzur (c**jowych fryzur, pozdrawiam i w dodatku są one na 7 dni)

Wiecie czemu 0 hajsu? Bo wydałem łącznie 80kk na kd defa+5 (4 sztuki po 20kk i tak w promocji bo chodzą po 30kk). 4 kdki nie wbiły do śmiertelki czysty kabaret. Dodam, że 1 kd=3zł w IS

Ja odpadam. Nie zamierzam grać na serwie dropiąc KU i mieć nadal aurę M1. Dodam, że każdy na serwie płacze, że zjarało mu już 8x aure na m2 XDDD.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/8yk/dbp62

Na 20 dni jest dzik czyli musiałbym nawet się z gry praktycznie nie wylogowywać żeby mieć taki czas. Mogę pokazać Ci też czas z postaci.

Więc albo są jakieś różne dziki albo coś jest nie tak.

Administracja się wypowie wreszcie?

ProBoszcz, Wilku, Terenzo?

I kolejna sprawa gdzie te KU niby co 6h, jak można co 24 czytać?

IS jest tak drogi że jest totalną porażką = widać po co stawiacie serwer. Lepiej zrobić chyba o wiele tańszy IS i będzie kupowało 10x więcej osób niż zrobić 4x droższy i kupuje 20x mniej osób niż mogłoby być.

Tak dla porównania np. dzik zamiast 55 będzie kosztował 25, to zapewniam Cię że nie kupi go 10 osób tylko przynajmniej z 70 osób. A jak już chcecie takie ceny to okej niech zostaną ale nie że po 20 dniach kończy się przedmiot czy po 7 dniach co jest w ogóle jakąś paranoją. Kupuje ktoś przedmiot na 7 dni żeby w grze w sumie spędzić może 2 dni, Wy kasę macie i jesteście szczęśliwi bo większość osób dopóki nie zmądrzeje to kupi kolejny raz i będzie to samo co wcześniej, serwer padnie po 2-3 miesiącach bo ludzie pomyślą i zobaczą że nie warto jednak.

To jest tylko dobra rada dla Was a nie hejt.

Jak wcześniej napisałem najlepszym rozwiązaniem jest delikatnie obniżyć ceny w IS o ok. 10-20% i zostawić ich czas trwania ale niech zużywają się tylko grając na serwerze. Będzie o wiele, wiele więcej chętnych na kupno tych przedmiotów.

Jeszcze do Ciebie się odwołam nim na zawsze odejdę z tego syf serweru.

Ceny w IS'ie są okej ale nieadekwatne do ilości SM jaką dostajemy i tyle.  Ogólnie to na razie gospodarka zarabiania wygląda tak :

wydrop aurę - jesteś 8 kk do przodu

kup kamyki duszy w IS, sprzedaj - masz hajsu do końca gry.

Taka prawda. Wydałem cały mój hajs na kamyk z IS'u, które kupiłem od typa. Więc pomyślcie sobie, że JA mogłem kupić je też w IS i co wtedy? 20 zł w błoto bo szansa na wejście pewnie 20%?

EDIT :

Zapomniałem wspomnieć o evencie OX :)

Lagi, lagi w c**j. Na PL'u to na 3 kontach spokojnie siedziałem na OX'ie za czasów kiedy Syriusz był nowym serwem. A tutaj? ledwo 1 konto utrzymał mi komp, bo? Bo ich klient jest niezoptymalizowany i pobiera 700mb pamięci, lol.

userbarwb.png

Opublikowano

Czytam i w sumie chciałem zassać clienta ale skoro is drogi ilość Sm nie adekfatna do cen kostiumy itp na czas padaczka z KU to ja też podziękuje poczekam na lepszego harda albo chociaż na sensowne ceny w IS -.-

I tak wypłata jutro a inny server zarobi ;)

Pozdrawiam

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Dopóki administracja nie ogarnie ISu albo działania przedmiotów z niego to serwera nie polecam bo tak naprawdę jest tylko dla dzianych osób. W ISie są przedmioty które dość dobrze pomagają w grze i przewaga między graczami bez ISu i z ISem jest naprawdę spora. Ode mnie to tyle. Nadal czekam na jakąś inicjatywę ze strony administracji.

Opublikowano

Serwer można polecić, grałem na poprzedniej odsłonie, mam nadzieję, że na tej będzie grało więcej osób :)

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Sami nie wiecie czego chcecie , zwiększyli by wam ceny tych przedmiotów w is to byście płakali,że tylko is sie dorobi , zmniejszyli by to samo byście pisali , jakby usuneli to byscie pisali , że połowa serwa już to ma . Naprawdę mi na przykład nie będzie brakowało tych paru płaczków na serwie . ELO :)

Jedyne co bym na tym serwie poprawił to resp metinów i większy drop zmianek tak jest wszystko ok

Opublikowano

Polecam wgrać trochę większą mapę na ox :/ Ta jest za mała, nie da się przejść.
Albo dodać jakiś skrypt, czy coś, który odwołuje konia, gdy wejdziemy na mapę OX.

Opublikowano

poddaje sie ;) tak dalej nie mozna + brak oznak zycia wsrod administracji ;)
kd nie wbijaja ... 
sr z dupy wziete
ku nie wchodza ...
brak sensownej gospodarki
brak is = nie pograsz
wszystko kreci sie wokolo is 
brak ludzi na serwie :) (max 200 os moze nawet przesadzilem)
brak licznika na stronie
bony jak na pl ? (gdybym chcial takie bony to na pl bym poszedl)
myslalem ze ten serwer bedzie dobry i bedzie mozna pograc na dluzej ale jak zwykle administracja ma wy********* na graczy i liczy hajs z is :)
zamiast robic hardy zrobcie medium i wtedy bedziecie mieli graczy ... + tanszy is 

to tyle odemnie ja koncze gre :)

bonus xD
1. ilosc szkat
http://iv.pl/images/24213274723475466691.jpg

2. ksiegi

http://iv.pl/images/66590883556245294176.jpg

3. 2 str ksiegi

http://iv.pl/images/25303862649564853607.jpg

ogolnie 1x aura 3x czarowane 2x silne 3x blogo 1x pomoc 2x zbrojka 3x strach (reszta syf) :)
a siedzialem nad tym kupe czasu :D

Opublikowano

Serwer moim zdaniem gorszy od s1 MPCforuma, malysz napędzał ten serwer a tu zadnej reklamy nie macie.

Takie gadanie że sam serwer jest w sobie reklamą widzicie na co wyszło ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

@2up

200 osób hahahah 

200 to masz prawie samych sklepów kolesiu

Sklepów mówisz? To ciekawe bo na ch1 m1 jinno jest głównie 20 sklepów na krzyż :O

userbarwb.png

Opublikowano

Przypominam ze jutro o 20.00 EVENT ZUO !!!!!!!!!!!

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Z braku czasu wszedłem do tematu po 48h i widzę że gracze są mojego zdania a szczekają tylko lalusie z "teamu".

Dość ciekawa sytuacja.

Serwer jest do odratowania ale znając życie padnie niedługo...

Serwer nadal nie warty czasu i wydawania chociaż złotówki.

@Edit

i gdzie te śmieszne zgłoszenia :( 

Zero nowych punktów ostrzeżeń...ojj ktoś nie odróżnia spamu od zwykłego wyrażania opinii.

No tak, jeśli ktoś ma inne zdanie niż wy to spam.

Opublikowano

Witam, serwer jest całkiem ciekawy, ale mam pewien problem. Stało się dokładnie to samo co na małyszowskim MPCforumie w pierwszym tygodniu gry, wchodze dzisiaj i mam puste konto, z tą róznicą, że kiedys na ts z administracją pogadalem i bylo ok, tutaj nie mam takiej mozliwosci. Czyzby ktos sobie skopiowal baze kont? Dobrze ze nie zaczolem jeszcze ladowac w is, teraz juz napewno tego nie zrobie.

Opublikowano

~~~~~ EVENT ZUO DZIŚ o 20.00 ~~~~~

Witajcie drodzy gracze, co przyniesie ta aktualizacja?

1. Pokazywanie ile czasu pozostało do przeczytania kolejnego KU:

plI5uif.png

2. Informacja o zabiciu Bossa oraz kiedy kolejny boss się zrespi:

Ugeep9s.png

3. Możliwość wymiany Dodań na Zmiany i Zmian na Dodania u Seon-Pyeong (Sury w M1):

RJWKIbF.png

Dodatkowo:

-Został zwiększony drop przedmiotów do biologa oraz ulepszaczy.
-Został troszeczkę zmieniony drop z Odrodzonego Wodza Orków w Świątyni Mocy.
-Został poprawiony drop Kluczy Mocy w Świątyni Mocy.
-Został zwiększony limit yang na handlu do 100kk.
-Został zwiększony drop Rad Pustelnika.
-Dodane zostało zapisywanie cen przedmiotów na sklepie wystawianym tobołkiem.
-"Grupy" Yang które wypadały na ziemie teraz także zostają podnoszone przez 3-Rękę.
- Łączenie/Stackowanie się ulepszaczy

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Moje konto zostalo wyczyszczone, zmienilem haslo, znowu dostalem informaje ze ktos sie zalogowal na moje konto (nie bylem to ja). Odpowiedz od administracjii? Nie zajmujemy sie kradziezami.

Nie jesteście PL'em, ze świetnie zabezpieczoną bazą danych, żeby pozwolić sobie na nie zajmowanie się kradzieżami. Tyle w temacie. Po zmianie hasla znowu ktos wbil mi sie na konto, komputer czysty, mam płatnego AVG, poza tym skanowałem.

Dobrze, że jeszcze nie wsadzilem kasy w serwer, i już napewno tego nie zrobie, z tak żałosną administracją. 

NIE POLECAM

Opublikowano

ProBoszcz po c**j sie osmieszacie 2 raz? Hajs sie nie zgadza? S1 - Gówno i nie wypał S2 - gówno i nie wypał , no to zrobimy s3 pomyślał proboszcz...no coment

sygna2.png

Opublikowano

Serwer się rozwija :) pozytywnie pozytywnie. Beda reklamy na yt??

Edit

Ooo kur.wa ceny w is zmniejszone aż miło !

Tak ceny zostały zmniejszone ;)). a dziś event Zuo o 20.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...