Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie jakieś g@wNo nawiedza serwer. Administracja nie daje oznak życia na MPC ponieważ ( tak sądzę ) próbuje się tego g@wna pozbyć.

Nie mam oczywiście tego za złe. Jednakże nie zawadziła by mała wypowiedz z ich strony, względem aktualnego stanu rzeczy.

Ponieważ jest godzina swoja i nie jestem pewny czy czekać aż serwer będzie ustabilizowany oraz działający, Czy też wypić piwko na lepszy sen, wyspać się i odmulić od rana ;()

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem clienta ;p

Mianowicie odpalam plik MPCforum.exe z folderu z clientem, I odpala się patcher, który wskazuje 37302942088661732134.jpg . Posiadam możliwość wciśnięcia 56207668850560961350.jpg lecz mogę wciskać i wciskać tą ikonę i nić się nie dzieję ;/

Oczywiście wszystko na początku działało pięknie, Nawet przy włączonym firewall oraz antywirusie. Przy aktualnych próbach uruchomienia wyłączyłem oba dla pewności. Lecz nie dało to żadnego efektu.

Byłbym zobowiązany za jakąkolwiek pomoc. Ponieważ zależy mi na grze dzisiejszej nocy.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Juz to poprawiliśmy ;) , życze dobrej nocy. Dziś o 20 event OX. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem clienta ;p

Mianowicie odpalam plik MPCforum.exe z folderu z clientem, I odpala się patcher, który wskazuje 37302942088661732134.jpg . Posiadam możliwość wciśnięcia 56207668850560961350.jpg lecz mogę wciskać i wciskać tą ikonę i nić się nie dzieję ;/

Oczywiście wszystko na początku działało pięknie, Nawet przy włączonym firewall oraz antywirusie. Przy aktualnych próbach uruchomienia wyłączyłem oba dla pewności. Lecz nie dało to żadnego efektu.

Byłbym zobowiązany za jakąkolwiek pomoc. Ponieważ zależy mi na grze dzisiejszej nocy.

Nic się nie zmieniło. Dalej gra dla mnie na serwerze jest niemożliwa ;/ Anyone pleasy help me ;x

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nic się nie zmieniło. Dalej gra dla mnie na serwerze jest niemożliwa ;/ Anyone pleasy help me ;x

Już zaraz to poprawimy, Zaraz będzie można użyć patchera 

//edit... już działa można spokojnie grać. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Już zaraz to poprawimy, Zaraz będzie można użyć patchera 

//edit... już działa można spokojnie grać. 

Dziękuję. Działa jak należy :)

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

NIE WIERZE?

Nie aktualizowaliscie packu 2 i 3,tylko zmniejszyliscie ilosc SM'ow w packu 1 !? ......

Zmniejszyliśmy dlatego, że było za dużo SM a na doładowanie przez sms było by za mało, także dlatego tak jest.

Opublikowano

Polecam serwer i zapraszam do rozgrywki :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Zmniejszyliśmy dlatego, że było za dużo SM a na doładowanie przez sms było by za mało, także dlatego tak jest.

Czemu ty wgl jako support grasz? Przecież to wiadome, że masz full IS od administracji za free i to troche nie fair.

Opublikowano

Spokojnie jakis głupiec prubuje nam zakatować maszyne ;) Jeszcze nie wiedzą jaka krzywdę sobie wyrządzili . Atakującej  maszynami  z OVH ( dostaliśmy IP maszy atakującej ) Jutro zgłaszam to na policje :). Dzieci będą trzeba spodniami :D

Leżę, kwiczę i nie wstaję  xD

Jak już będziesz na tej policji to od razu możesz powiedzieć jakie legalne pliczki (jak każdy serwer prywatny) masz na maszynie oraz o Twoich nieopodatkowanych dochodach miszczu.

A na końcu swojej podróży wstąp do księgarni po słownik ortograficzny jeszcze.

Serwera nie polecam, postoi kilka miesięcy, a później zwiną kasę z IS'u i za chwilę znów coś postawią.

Zresztą co się spodziewać po miszczu ataków z mikrofali, który później sam dostaje po dupie i nie wie co zrobić.

Bajo.

Opublikowano

39 dobity i jak na razie jakoś daję radę. Z eQ oraz pelerynkami nie ma żadnego problemu. Tak samo z ogarnianiem spotów. Exp mógł by być troszeczkę większy, Jednak przeżyję i z takim :)

Jedyny i aktualnie dopadający każdego problem, to dość skromny drop zmianek. W ciągu bitej godziny na ciągłym expie ( Największy spot BO ) wypadło 24 zmianek oraz katastrofalna liczba zębów orka. Ponieważ wypadło ich przez godzinę aż 3.

Serwer na dłużej to z pewnością. Do czasu aż wszystko się nie wyklaruje, Ciężko mi ocenić jaki los czeka ten serwer. Choć jestem optymistycznej myśli.

Doradzam zwiększyć lekko drop zmianek oraz zębów orka. Lecz tak naprawdę to samo tyczy się ksiąg klątw.

Lekko tylko poprawić drop by nie było zbyt łatwo.

I nie będę miał już do czego się przyczepić :)

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Leżę, kwiczę i nie wstaję  xD

Jak już będziesz na tej policji to od razu możesz powiedzieć jakie legalne pliczki (jak każdy serwer prywatny) masz na maszynie oraz o Twoich nieopodatkowanych dowodach miszczu.

A na końcu swojej podróży wstąp do księgarni po słownik ortograficzny jeszcze.

Serwera nie polecam, postoi kilka miesięcy, a później zwiną kasę z IS'u i za chwilę znów coś postawią.

Zresztą co się spodziewać po miszczu ataków z mikrofali, który później sam dostaje po dupie i nie wie co zrobić.

Bajo.

to tak znawco prawa, po pierwsze maszyna, a zamieszczone na niej pliki to dwie inne rzeczy, ścigać za nielegalne pliki można jedynie z polecenia producenta gry (ściganie na wniosek), chyba bezwzględnie wnioskowe. Nieopodatkowany serwer? Jaja sobie robisz? Trzeba być idiotą, żeby nie odprowadzać podatku od takiego dochodu, do końca życia byś się nie wypłacił. Ataki na maszynę można śmiało zgłaszać, nikt nie musi wiedzieć co na niej "stoi". ;)

W omawianym przypadku znajdzie zastosowanie art. 268 kodeksu karnego stanowiący, że:

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na komputerowym nośniku informacji, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

A zatem zgodnie z art. 268 § 2 k.k. w przypadku ataków typu DOS sprawca będzie podlegał karze pozbawienia wolności do lat 3. Odpowiedzialność sprawcy będzie jeszcze surowsza jeżeli w wyniku ataku wyrządzona zostanie "znaczna szkoda majątkowa". Zgodnie z art. 268 § 3 k. k. sprawca wyrządzający znaczną szkodę majątkowa podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Zgodnie z art. 115 § 7 k. k. w zw. z § 5 znaczną szkodę majątkową stanowi szkoda przekraczająca dwustukrotną wartość najniższego miesięcznego wynagrodzenia. Przestępstwo z art. 268 § 2 k. k. jest przestępstwem umyślnym. Nie będzie zatem podlegał karze użytkownik który np. w wyniku awarii programu lub sprzętu przypadkowo dokonał ataku DOS na inny host.

Ponadto atak typu DOS łączy się z odpowiedzialnością cywilną sprawcy.

Chyba nie zostaniesz magistrem prawa  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...