Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak sie przeszedlem po krolestwach i expowiskach to duuzo osob nie ma gdzie expic bo wbijaja się. Na serwa hard to dużo zmianki dropia w miarę zrobiłem misje i mam 80 pelerynek za free xddddd starczy do 30 może jak bede oszczędzal .

Sory ale wam sie wełbach pojebalo cieszcie sie ze macie konia hahaha . Wszystko na tacy i dalej źle.

Pytanie do proboszcz a mozena start dac te 200 pele niech sie nie czepiają a bedzie dobra sprawa naprawdę prosze to przede myśleć. Wczesniej napisalem ze 80 pele za free ale ja okropnie oszczędzalem i spoty więc pewnie dlatego. Pozdrawiam i zapraszam. Prosze o pozytywne rozp mojej propozycji

2323logompc.png

Opublikowano

Chory serwer... Kupuja zbroje is i expic sie da, a tak to ni chuja... Pamietam poczatki Ravii.. to byl serwer.. :) teraz to same gowna :/ Ravia tez sie zjebala.. Albo taki Avalonmt2, Tiveria... A tu to na sile sie gra bo moze bedzie lepiej?

Opublikowano

Tak sie przeszedlem po krolestwach i expowiskach to duuzo osob nie ma gdzie expic bo wbijaja się. Na serwa hard to dużo zmianki dropia w miarę zrobiłem misje i mam 80 pelerynek za free xddddd starczy do 30 może jak bede oszczędzal .

Sory ale wam sie wełbach pojebalo cieszcie sie ze macie konia hahaha . Wszystko na tacy i dalej źle.

Pytanie do proboszcz a mozena start dac te 200 pele niech sie nie czepiają a bedzie dobra sprawa naprawdę prosze to przede myśleć. Wczesniej napisalem ze 80 pele za free ale ja okropnie oszczędzalem i spoty więc pewnie dlatego. Pozdrawiam i zapraszam. Prosze o pozytywne rozp mojej propozycji

Kolego tutaj bym się z tobą nie zgodził. Są to serwery PRYWATNE w których w każdej chwili można coś zmienić a wybór w serwerach jest dość duży. Nie jest to PL w którym wszystko trzeba było zdobyć ale tam też było więcej ludzi przez co i ceny były niższe jest to serwer prywatny dlatego chyba można oczekiwać czegoś więcej niż twojego konia... to administracja powinna dbać o to żeby ściągać graczy na serwer  a nie żeby oni dopominali się o niektóre rzeczy dlatego powinny być beta testy ale tego już chyba nikt nie robi bo przecież serwery powinny być dopracowane niestety teraz większość jest pod IS żeby tylko zbić kaskę.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Dlaczego serwery np Ravi* to serwer mega hard i nikt nie placze ze za trudn. Taka nosc polaka ;) jest to bardzo złe myśleniem. Pomagajcie adminomna nie wszystko przekreslacie.

Moja propozcja 200 pele na start

2323logompc.png

Opublikowano

Z pelerynami jest ok, bo co chwila 4/5 dropi. Bardziej bym się średnimi martwił i ilością ludzi.  Nie gra ich za dużo, a co 2 osoba ma śr.45%+

Opublikowano

Serwer z*******y polecam zagrać. Administracja chce wprowadzić jakieś nowości także 80sr to wiecej będziecie przynajmniej bili (To tylko z korzyścią dla was)

Opublikowano

Serwer z*******y polecam zagrać. Administracja chce wprowadzić jakieś nowości także 80sr to wiecej będziecie przynajmniej bili (To tylko z korzyścią dla was)

Polecasz bo jesteś GM'em. Jak na serwer hard to idealnie pasująca nowość. Dalej drop kamieni duchowych jest taki sam jak na s1?

Opublikowano

ma ktoś jeszcze starego klienta MPCforuma?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

W tych godzinach jest 600 osób +.  Tak ze naprawdę cieszymy się z takiej frekwencji ;)

W najbliższej aktualizacji będzie :

2x resp metinów  na mapach

Dodany kalendarz eventowy. ( na każdy miesiąć )

W pierścieniu teleportacji będa miejsca pod Dungeony

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

W tych godzinach jest 600 osób +.  Tak ze naprawde cieszymy się z takiej frekwencji ;)

mogę pw prosić ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

613071406579490268730.png

Witajcie Drodzy Gracz. Serwer MPCforum został otwarty. Wprowadziliśmy drobne zmiany.

- Zwiększony drop peleryn męstwa. 

A co jescze was czeka w aktualizacjach:

- Kalendarz eventów

- Możliwość wymiany wszystkich Ksiąg (Poli , Sun-Zi) za punkty Yin

- Zwiększona ilość Kamieni Metin na każdej mapie.

( Aktualizacja odbędzie się jutro w godzinach nocnych )

Czekamy na wasze propozycje. 

426761406579930268730.png

Event OX Odbędzie się jutro o godzinie 20.00

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

dlugo kurw bede jeszcze czekał :?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

dlugo kurw bede jeszcze czekał :?

Miałeś napisać na support, nie otrzymałem od Ciebie żadnej wiadomości

No to zaczynamy grę :)

Pytanie co do zwoju z wp na bm, jak z tym?

Nie ma takiego zwoju dostępnego nigdzie w ogóle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...