Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijam sobie do dom odpalam patchera i akutalizacja, ściąga się 99.9% brakuje 0.03MB pliku wciskam wejdz do gry i błąd ;] o co cho

Odpal jako administrator i wyłącz antywirusa ( jeśli masz avasta to może faktycznie on cos blokować )

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@sul94

Oo gosciu ale mam z Ciebie beke xD niedopracowany powiadasz ? A to bajer . Serwer jest i bedzie rozwijany gdyz serwer jest dla graczy nie odwrotnie jeśli sie z tym nie zgadzasz Twój problem . :) Powiedz ile to "masa" poprawek?

Opublikowano

Jedyną poprawkę jaką wprowadzaliśmy  to powiększony drop peleryn męstwa ... i co teraz powiesz ??

A jak narazie to powysyłam raporty za ten spam co robisz . 

Zmieniliście także ilość SM za przelew.

IS miał być wprowadzony 24h po starcie (no chyba że liczycie od pierwszej daty startu)

Teraz szykujecie poprawki takie jak wymiana sun-zi poli na te monety yin czy jakoś tak.

Jest jeszcze taki problem jak czas między czytaniem KU - kilka stron wcześniej. W zapowiedzi jest napisane co 6h natomiast gracze wypowiadają się że jest co 24h.

Jeśli się nie mylę to ma być także zwiększony resp metinów niedługo.

Więc poprawki były są i będą...

Wysyłaj raportów ile tylko chcesz, proszę bardzo. Pomóc?

Zauważyłem że szczekają tylko ci co są za serwerem (team oraz jakaś małpka od reklamy) natomiast kilku graczy podziela moje zdanie że serwer jest niedopracowany, nastawiony na is i pewnie coś jeszcze innego.

Ogólnie nie polecam. Serwer na chwilę. 

Opublikowano

Macie zamiar zmienić wierzchowce którym czas leci non stop?
Dlaczego gracz kupując i tym samym wspomagając Was musi być taki poszkodowany???
Otrzymałem od znajomego na chwilę wierzchowca i co patrze 18 dni i coś tam coś tam i patrze czas leci non stop nawet jak go nie używam, jaki to ma sens? Nie dość że IS jest drogi jak nie wiadomo co to jeszcze czas leci cały czas? Widać że hajs się musi zgadzać.
Macie zamiar to zmienić czy tak zostanie?

Opublikowano

@sul94

Panie up widzę że okropnie chcesz zniechęcić graczy :)

Przyznaję że jest Pan bardzo opóźniony z informacjami :)

Na serwer są wprowadzane AKTUALIZACJE.

A i czemu obrażasz graczy porównując ich do małp :) ?

Opublikowano

Zmieniliście także ilość SM za przelew.

IS miał być wprowadzony 24h po starcie (no chyba że liczycie od pierwszej daty startu)

Teraz szykujecie poprawki takie jak wymiana sun-zi poli na te monety yin czy jakoś tak.

Jest jeszcze taki problem jak czas między czytaniem KU - kilka stron wcześniej. W zapowiedzi jest napisane co 6h natomiast gracze wypowiadają się że jest co 24h.

Jeśli się nie mylę to ma być także zwiększony resp metinów niedługo.

Więc poprawki były są i będą...

Wysyłaj raportów ile tylko chcesz, proszę bardzo. Pomóc?

Zauważyłem że szczekają tylko ci co są za serwerem (team oraz jakaś małpka od reklamy) natomiast kilku graczy podziela moje zdanie że serwer jest niedopracowany, nastawiony na is i pewnie coś jeszcze innego.

Ogólnie nie polecam. Serwer na chwilę. 

To jakie są ceny przelewów ustalam ja i tak naprawde nic Ci do tego, moge je zmienić teraz a a twoje słowo i tak nie będzie sie liczyło.  Po 2 KU czyta sie co 6 godzin ( możliwe  ze masz problemy z wyczuciem czasu ) proponuje abyś odszedł troche od komputera. A  aktualizacje cały czas na serwerze będą wiec idź być gimbusem gdzie indziej. Serdecznie pozdrawiam 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

@sul94

Panie up widzę że okropnie chcesz zniechęcić graczy :)

Przyznaję że jest Pan bardzo opóźniony z informacjami :)

Na serwer są wprowadzane AKTUALIZACJE.

A i czemu obrażasz graczy porównując ich do małp :) ?

Nie chcę zniechęcić graczy tylko ich ostrzec. Pisze swoje zdanie bo od tego jest temat, dyskusja.

Sugeruję się informacjami z tego forum. Nie mam tyle czasu aby być na bieżąco z tym co robicie na serwerze.

Aktualizacje które naprawiają błędy oraz wprowadzają zmiany/poprawki które sugerują gracze. Serwer jest niedopracowany, nieprzemyślany IS, drop pele.

Nie graczy a jedynie osobę od reklamy, nie uznawałbym tego za gracza. Gracz to raczej osoba która gra na serwerze z czystej satysfakcji a nie tylko po to aby jak kapucynka trochę zarobić robiąc coś na pokaz.

To jakie są ceny przelewów ustalam ja i tak naprawde nic Ci do tego, moge je zmienić teraz a a twoje słowo i tak nie będzie sie liczyło.  Po 2 KU czyta sie co 6 godzin ( możliwe  ze masz problemy z wyczuciem czasu ) proponuje abyś odszedł troche od komputera. A  aktualizacje cały czas na serwerze będą wiec idź być gimbusem gdzie indziej. Serdecznie pozdrawiam 

Gdybyś trochę posłuchał się graczy w tym mnie na pewno byś więcej na tym zarobił i lepiej na tym wyszedł.

Z KU sugerowałem się zdaniem graczy. Przecież zdanie graczy jest dla was najważniejsze...

Niech będzie ich jak najwięcej, doprowadźcie ten serwer do ładu aby pasowało wszystko a wtedy będzie się przyjemnie grało.

Propozycje zatrzymaj dla siebie dziewczynko, ot taka tam odmiana aby nie nazywać się gimbuskiem :*

Ile już zgłosiłeś? Nie doszło nic punktów ostrzeżeń :( smuteczek...

Opublikowano

Nie chcę zniechęcić graczy tylko ich ostrzec. Pisze swoje zdanie bo od tego jest temat, dyskusja.

Sugeruję się informacjami z tego forum. Nie mam tyle czasu aby być na bieżąco z tym co robicie na serwerze.

Aktualizacje które naprawiają błędy oraz wprowadzają zmiany/poprawki które sugerują gracze. Serwer jest niedopracowany, nieprzemyślany IS, drop pele.

Nie graczy a jedynie osobę od reklamy, nie uznawałbym tego za gracza. Gracz to raczej osoba która gra na serwerze z czystej satysfakcji a nie tylko po to aby jak kapucynka trochę zarobić robiąc coś na pokaz.

Jeżeli boli Cie fakt, że serwer jest dobry bo jest a administracja staje na głowie żeby zrobić coś dla graczy ale nie ważna. W dalszym ciągu mowisz o pieniazkach i o drogim IS dlaczego? Nie widziałjak bylo i jest np. Na Balmo*ze ?? To są dopiero ceny z isu. Twoje wypowiedzi są błędne, gracz sam zadycyduje czy warto Nam zaufać. I kolejny błąd w twojoj wypowiedzi jesli piszesz że nie jesteś na bieżąco to co znaczą Twoje wypowiedzi wyżej?

Szanuje Twoje zdanie lecz dobrze by było jak byś był w temacie , tak to nie mamy o czym dyskutować a jesli boli Cię yemat zw. z pieniążki to moze postawisz wlasny serwer to zobaczysz jak to jest z utrzymaniem pozdrawiam :))

Opublikowano

Za przeproszeniem, ale pierdolicie głupoty..  Serwer jest bardzo dobry. 
Jest to jedyny hard, na którym gra mi się bardzo przyjemnie. 
W przeciwieństwie do innych serwerów (Asc**ial = nuda).

Jedynie co mi nie pasuje to reklama. Chciałbym, aby była większa, czasem naprawdę warto zainwestować w reklamę. :)

Jak na tę chwilę, polecam. 

Opublikowano

Weźcie tego gościa zbanujcie, albo nie wiem bo płacą mu za pisanie głupot. Nie wiem kim Ty tam jesteś, GM'em, kimś kto dba o reklamę, nie mam zielonego pojęcia ale zachowujesz się jak troll, odpowiadasz kompletnie bezsensu i nie na temat byle by obronić serwer. 

W każdym bądź razie czytając twoje posty można mieć naprawdę niezły ubaw - teksty typu "boli Cię" "mam bekę" itd. na pewno pokazuje że wasz (?) serwer/administracja jest naprawdę na wysokim poziomie. 

Tak jak już pisałem wcześniej, serwer ma swoje plusy ale zdecydowanie przeważają nad tym minusy, których jest naprawdę wiele zaczynając od ItemShopu a kończąc na administracji i rozgrywce. 

Wystarczy przeczytać zdanie z jakiejkolwiek wypowiedzi tego trolla: 

Jeżeli boli Cie fakt, że serwer jest dobry bo jest a administracja staje na głowie żeby zrobić coś dla graczy ale nie ważna.

Jeżeli? Jeżeli boli to co? Właściwie to gdybym siedział 24/7 w tym temacie tyle co Ty i polował na każdą wypowiedź która zawiera jakieś negatywne zdanie na temat serwera to też bym oszalał i pisał takie bzdury. 

dobrze by było jak byś był w temacie

Dobrze by było, gdyby Ciebie w tym temacie nie było. 

Wszedłem jeszcze dziś z ciekawości na stronę, aby zajrzeć do Item Shop'u i co? To jest niby ten wasz... HARD? KD +5 za 10 zł i coś takiego? 

+30% punktów doświadczenia 

+20% szansy na obronę w walce z surami 
+20% szansy na obronę w walce z szamanami 
+30% siły przeciwko potworom 
+10% maks. PŻ 
+10% maks. PE

To jest dopiero komedia, nie mam nic więcej do powiedzenia na temat serwera. 

PS powodzenia w dropeniu ksiąg, przy takim respie metinów to bym na Globalu wbił szybciej skille. 

lownfast

Opublikowano

Czytam i pacze xD wilk ma racje bo tamten to mówi głupoty a nawet nie sprawdził co wprowadzili jakie zmiany a sue klucii w zaparte haha xdd

Ten kalendarz to swietna sprawa

2323logompc.png

Opublikowano

Serwer  sam w sobie dobry jest fajnie się gra, ale ja jestem graczem, który  lubi korzystać z IS raz a dobrze.

I nie będę ukrywał że tu się tak nie da bo po 7 dniach koczą się kostiumy,fryzury,pierścienie a wraz z tym 60 zł.

Pograłem wbiłem 35lvl, ale chyba zrezygnuje :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

Chyba nie wiesz co masz na własnym serwerze bo po 12h nie mogę przeczytac drugiego KU...

Opublikowano

Mam pytanie do administracji czy nie możecie zmienić zeby czas leciał caly czas wierzchowcom i kostiumom ale tylko jak jestesmy zalogowani. Wydaje mi sie to najlepsza opcje pomiędzy czasem non stop a tylko jak jest założony przedmiot. Niech leci caly czas ale tylko jak gramy.

Opublikowano

Oj chyba nie.. KU czyta się co 12 albo co 24h. 

Opublikowano

Mam pytanie do administracji czy nie możecie zmienić zeby czas leciał caly czas wierzchowcom i kostiumom ale tylko jak jestesmy zalogowani. Wydaje mi sie to najlepsza opcje pomiędzy czasem non stop a tylko jak jest założony przedmiot. Niech leci caly czas ale tylko jak gramy.

Wierzchowcom leci czas tylko jak grasz.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Przypominam ze Event ZUO jest w piątek o godzinie 20.00 

352011406632984268730.png

OPIS KONKURSU

- Wystarczy nagrać film z serwera MPCforum.

- Każdy film otrzyma symboliczną nagrodę w postaci SM a 3 pierwsze miejsca otrzymają nagrody specjalne + SM

- Filmy proszę wysyłać na forum link ( http://forum.MPCforum.pl/forumdisplay.php?fid=32 )

- KONKURS BĘDZIE TRWAŁ DO 10.08.2014r.

- Najlepszy GamePlay zostanie udostępniony na FanPage , umieścimy go na stronie głównej wwwMPCforum.pl , zostanie podpięty w prezentacji na MPCforum.

Życzymy miłej gry i wysokich LVL.

Opublikowano

serwer nawet fajny tylko te bony to masakra ;/ 4% 2% ;/ po co one komu ? (nie mogliscie usunac ich ?)
ku tez masakra bo matkow jest strasznie malo ;/ ale i tak udalo mi sie zdobyc 5x ku czarowane i 5 x fail (nie wiem czy wgl da sie wbic skila na kolejny poziom)
dobrym pomyslem bylo by dodanie ,,wymiany ku na instr" np. gdy damy jakas syfna ku latajacy talizman mozemy otrzymac losowa instrukcje 
IS to naprawde porazka ... na potwory chyba z 130% z full is ... + jest drogi jak skur****** ...
te pkt yin idzie jakos zdobyc ? czy juz naprawde sie nie da ?
niby tyle luda tu gra a ja jakos nie widze tej ogromnej ilosci graczy 
zmianki leca jak g***** a bony 2% 4% (wiem ze na pl tez takie sa ale nie po to zaczalem grac na priv zeby czuc sie jak na pl)
brak misji (przynajmniej do 35 jest ich strasznie malo) 

Opublikowano

z Tą IS chyba przegięli... proponuję wszystko zmienić i trochę taniej... kostiumy,pety, i inne powiną być na stałe... jak na razie nie polecam, jak ceny, i czas trwały będą zmienione, wtedy będzie dobrze.

Opublikowano

Wierzchowcom leci czas tylko jak grasz.

No chyba nie. Mam dzika i czas leci non stop od kiedy został zakupiony.

Ponawiam pytanie czy administracja to zmieni w końcu?

Opublikowano

Też mam dzika ;]

http://scr.hu/8yk/dbp62

Na 20 dni jest dzik czyli musiałbym nawet się z gry praktycznie nie wylogowywać żeby mieć taki czas. Mogę pokazać Ci też czas z postaci.

Więc albo są jakieś różne dziki albo coś jest nie tak.

Administracja się wypowie wreszcie?

ProBoszcz, Wilku, Terenzo?

I kolejna sprawa gdzie te KU niby co 6h, jak można co 24 czytać?

IS jest tak drogi że jest totalną porażką = widać po co stawiacie serwer. Lepiej zrobić chyba o wiele tańszy IS i będzie kupowało 10x więcej osób niż zrobić 4x droższy i kupuje 20x mniej osób niż mogłoby być.

Tak dla porównania np. dzik zamiast 55 będzie kosztował 25, to zapewniam Cię że nie kupi go 10 osób tylko przynajmniej z 70 osób. A jak już chcecie takie ceny to okej niech zostaną ale nie że po 20 dniach kończy się przedmiot czy po 7 dniach co jest w ogóle jakąś paranoją. Kupuje ktoś przedmiot na 7 dni żeby w grze w sumie spędzić może 2 dni, Wy kasę macie i jesteście szczęśliwi bo większość osób dopóki nie zmądrzeje to kupi kolejny raz i będzie to samo co wcześniej, serwer padnie po 2-3 miesiącach bo ludzie pomyślą i zobaczą że nie warto jednak.

To jest tylko dobra rada dla Was a nie hejt.

Jak wcześniej napisałem najlepszym rozwiązaniem jest delikatnie obniżyć ceny w IS o ok. 10-20% i zostawić ich czas trwania ale niech zużywają się tylko grając na serwerze. Będzie o wiele, wiele więcej chętnych na kupno tych przedmiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...