Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja polecam ten serwer. Nie prawda, że gra na nim coraz mniej ludzi, bo jest odwrotnie, gra na nim coraz więcej!

Na dodatek jest profesjonalnie wykonany. :)

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W godzinach szczytu ile jest ludzi online okolo :) ? Bo interesuje mnie serv ale chciałem zaczac gre troche po starcie ;) ..

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Oczywiście normalną jest rzeczą ze nigdy nie witałeś się ze mną , nie rozmawiałeś ze mną , nigdy nie prowadzałem z tobą żadnego dialogu , nigdy nie miałem 2x serwerów w jednym czasie . Ale oczywiście ty znasz mnie na wylot... Jakie to smutne. Po 2 to gościu jakim prawem ty liczysz mi pieniądze ?? Serdecznie pozdrawiam ;)  Ale z drugiej strony to miłe ze interesujesz się moim życiem :D

Czego k***a nie miales? MPCforum 1 MPCforum 2 cos ci mowi? Otworzenie MPCforuma 2 gdzie MPCforum 1 byl skazany na porazke :), potem calkowite odpuszczenie s1 ogarnanie s2, potem zostawiles s2 i co k***a zrobiles s3? Co za typ . . .nie grajcie tu bo serwer padnie i na jego miejsce otworzy nastepny :). Na MPCforumie 1 GM byl malysz - tylko dla reklamy, ale widze przejzał na oczy i pod tym serwerem sie nie podpisal - bo wiedzial ,ze padnie.

2xUP Wiesz , twierdzisz ,ze serwer jest dopracowany? Wiadomo wszystkie bledy jakie byly - byly na s1 i s2 ;) do 3 razy sztuka jak to mowia , pozatym co to za problem postawic serwer jak ma sie juz gotowe pliki? Mozna otwierac - > zamykac - > otwierac - > zamykac i tak w kolko. Dziwie sie tylko neo ,ze caly czas siedzi w tym gownie :) . Dowody na przekrety podawalem na s1 i na s2 tyle ,ze mądra administratorka banowala kazde Moje konto i usuwala kazdy post :) dlatego dowody nie byly dostepne dla ogułu bo po zbanowanych 10 kontach odpuscilem - nie bd walczyl ze scierwem

sygna2.png

Opublikowano

Czego k***a nie miales? MPCforum 1 MPCforum 2 cos ci mowi? Otworzenie MPCforuma 2 gdzie MPCforum 1 byl skazany na porazke :), potem calkowite odpuszczenie s1 ogarnanie s2, potem zostawiles s2 i co k***a zrobiles s3? Co za typ . . .nie grajcie tu bo serwer padnie i na jego miejsce otworzy nastepny :). Na MPCforumie 1 GM byl malysz - tylko dla reklamy, ale widze przejzał na oczy i pod tym serwerem sie nie podpisal - bo wiedzial ,ze padnie.

2xUP Wiesz , twierdzisz ,ze serwer jest dopracowany? Wiadomo wszystkie bledy jakie byly - byly na s1 i s2 ;) do 3 razy sztuka jak to mowia , pozatym co to za problem postawic serwer jak ma sie juz gotowe pliki? Mozna otwierac - > zamykac - > otwierac - > zamykac i tak w kolko. Dziwie sie tylko neo ,ze caly czas siedzi w tym gownie :) . Dowody na przekrety podawalem na s1 i na s2 tyle ,ze mądra administratorka banowala kazde Moje konto i usuwala kazdy post :) dlatego dowody nie byly dostepne dla ogułu bo po zbanowanych 10 kontach odpuscilem - nie bd walczyl ze scierwem

Serdecznie cię pozdrawiamy, dziękujemy za wypowiedz i to ze bardzo polecasz serwer :)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Zaprzeczysz? Nie sądze bo wiesz ,ze to prawda :) . Grałem u Cb stety czy niestety prawie pół roku i wiem o rzeczach o których nie powinienem wiedziec - ciesz sie ,ze masz na tyle dobrych modow ,ze co chwile kasowali Moje tematy bo ludzie by przejrzeli na oczy juz na s1. A i pisales ,ze nie miales 2 serwerow w 1 czasie? Klamales? Chyba jak zawsze :) - S1 i S2 miales w tym samym czasie - juz nie pamietasz?

Edit: Nawet nie próbujesz zaprzeczyć - kreatywność level 0? Na s1 jeszcze jakieś bajeczki potrafiłeś skleić , a tu widze 0 staran

Edit 2 : Z gowna bata nie ukrecisz taka prawda -  chodz niewiadomo jak bys sie staral gowno bd gownem :) gowno sie starales na s1 chciales polepszyc wizerunek robiac s2 - tez zrobiles z Sb posmiewisko , s3 - jak hajs przestanie wplywac jak na wyzej wymienionych serwerach = zostanie On po prostu zamkniety bez zbednych ceregieli

sygna2.png

Opublikowano
Witajcie Drodzy Gracze. Pare osób miało problem z wejściem na serwer, zrobiliśmy dla was specjalną łatkę oto ona:

( należy ją wkleić do głównego foredu MPCforum )

667121407458810268730.png

381061407454199268730.png

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

nie dziala serwer?

Przerwa konserwacyjna. Robimy kopie Itp itp 

Opublikowano

Przerwa konserwacyjna. Robimy kopie Itp itp 

O której bd można wrócić do gry?

Opublikowano

Ciesz sie ,ze masz na tyle dobrych modow ,ze co chwile kasowali Moje tematy

Dziękuję starałem i staram się :) i nie "tylu dobrych" lecz jednego dobrego :3

Btw sorki za mocne slowa panie hejterze ale g****o ci do tego czy bedzie s3 s4 ... s5 .....s10 :) nawet jesli nikt by nie grał a twoje komentarze ino by pomogły, tak jak teraz odświeżając temat prezentacji :) takie komentarze motywują Nas do działań i pracy :33

Opublikowano

Nawet jestli nikt by nie gral :) serwer 1 zostal zamkniety jeszcze przed oficjalnyym zamknieciem - Administracja olewała serwer cały miesiac wiec nie mow Mi ,ze Wy otwierajac raptem s3 zrobiliscie wielki rachunek sumienia i wszystko sie zmieni na lepsze :). Hm? Co Mnie to obchodzi? Nic bo u Was nie gram , tylko ludzi moze interesowac to jak marnuja Swoj czas i pieniadze, to jak wrzucac pieniadze do studni - juz ich nie odzyskasz, a jak zamkna serwer , a zrobia to napewno jak z pozostalymi dwoma bd pluli Sb w brode. Tamte serwery tez - mialy miec reklamy, administracja miala zwracac wieksza uwage, update, a co zostalo? Pustka i niesmak osób grajacych na tamtych serwerach :). Uwazalem Cie neo za ogarnieta osobe - ale widze w oczach wielu zaswiecily sie hajsy. Szkoda ,ze usunalem na Was dowody wraz z MPCforumem - w prezentacji s1 jak by ktos poszukal by je znalazl ;) jacy byli z Was kanciarze i oszusci, nie bd wymienial po imieniach bo wiecie o kogo chodzi. Moze nie powiesz Mi ,ze malysz przejrzał na oczy i od Was odpulił bo widział,ze robicie gowno? A On był potrzebny tylko i wylacznie do reklamy - bez niego wiele osob po fatalny mstarcie s1 nawet byscie nie mieli wiec nie udawajcie koke felerów.

Edit : Usuwając posty nie za wiele zyskacie - prawda zawsze wychodzi na jaw :) smiac Mi sie chcialo z wysiłków Waszej moderatorki na S1 i S2 jak co chwile usuwala Moje konta i tematy z dowodami na Was B)  tragizm w prawdziwej odsłonie. Przypomnij Sb jak obiecywałeś ludziom ,że S2 to  bd 200% odmiana s1 - administracja bd aktywna wszystko mialo grac. Patrzac na to ,ze wyszło s3 niestety tak jak i s1 , s2 był nie wypałem - dobra decyzja to zakonczenie gry na serwerze po tygodniu, wielu tez to radzilem , ale byli madrzejsi i utopili tylko kase i czas :).

sygna2.png

Opublikowano

Miło mi widzieć że pisales większość w czasie przeszłym ale wciąż Nas gnoiszi będziesz gnoł. "Tragizm" tej całej historii polega na tym ze nikt z hejtow nie patrzy to co sie dzieje teraz w tym momencie, nie dostrzegają zaangażowania i tego co gracze przekazują Nam a my to robimy. Szczerze robimy wszystko zeby serwer był dla graczy. Od gracza Dla gracza. Skomentowałes wypowiedź @Xyli o "niedopracowanym" serwerze, skoro u Nas nie grasz to jakim prawem tak mówisz jeśli pokazesz mi błędy które zakłócają grę graczom to pokaż gdzie tkwi niedopracowanie ze strony serwera a potem możemy dyskutować.

Opublikowano

Ponawiam pytanie ile ludzi jest online w godzinach szczytowych, tak mniej wiecej ? :)

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Stary - ludzie sie nie zmieniaja w 3 miesiace :) gralem u Was 6 miesiecy i uwierz Mi ,ze wiem o rzeczach o ktorych woleli byscie ,zebym nie wiedzial :P. Hm, dobra o co bijesz ,ze ten serwer tez zamkniecie? Brawo Brawo Brawo! Wkoncu wypusciliscie 3 serwer z rzedu na tych samych plikach , tyklko ze wkoncu do dopracowaliscie! WOW jestem pelen podziwu. Na serwer mam w%^&*(e , nie bd znow sie angazowal w gre u Was , zebyscie po raz kolejny zamkneli serwer :), zobaczysz ludzi bd coraz mniej jak na S1 to proboszcz znow zacznie kminic "Co zrobic, zeby zarobic, a sie nie narobic? No to moze s4!" - to jest tragizm o ile wiesz co mam na mysli.'

Edit: Byles modem na s2 i jeszcze piszesz ,ze wszystko bylo wporzadku? Po co ich tak usilnie bronisz - przeciez wiesz ,ze s1 i s2 bylo wielka WIELKA KLAPA! Nie dosc ,ze aktywnosc administracji byla znikoma to wkoncu musieli otworzyc s3 - a przypomne,ze o tym tez pisalem u Was na forum ,ze do 4 miesiecy otworza s3. Efekt chyba jest widoczny :)

sygna2.png

Opublikowano
Witajcie Drodzy Gracze. Pare osób miało problem z wejściem na serwer, zrobiliśmy dla was specjalną łatkę oto ona:

( należy ją wkleić do głównego foredu MPCforum )

Opublikowano

Grałem chyba na poprzedniej edycji, gdzie do 30 leciało bardzo łatwo, później było trudniej, wszystko ładnie +9 było, tylko od 30 exp zamulał.

Opublikowano

Witamy was drodzy gracze jako iż było dużo próśb o zmiany staraliśmy się je wszystkie spełnić.

W tym newsie zostaną umieszczone wszystkie nowości jakie zostaną/zostały wprowadzone dzisiejszej nocy.

1. Od teraz w jednym stack'u będziemy mogli mieć 2000 Mikstur (niebieskich lub czerwonych).

2. Zmiany dotyczące Katakumb, jako iż nikt nie chciał tam chodzić bo długo trwało ich robienie i było nie opłacalne postanowiliśmy je zmienić:

- 30 minutowy limit pomiędzy wejściami został usunięty.

- aby wejść na Katakumby nie trzeba już zabić Ripera.
 - drop klucza na 1 piętrze został zwiększony.
 - zostało wycofane piętro z labiryntem teleportów.
 - po zabiciu Charona będziemy mieli do wyboru 3 kowali u których będzie można ulepszać jak na DT.

3. Do sklepu za Yin zostały dodane Zwoje Egzorcyzmu 3 szt. za 90 Yin

4. Dodano możliwość łączenia wszystkich Ksiąg oraz Kamieni Duchowych.

5. Naprawiono resp Metinów Morderstwa na Ognistej Ziemi.

6. Zmiany dotyczące Kostiumów Kobry oraz Fryzur Kobry:

- Kostium daje teraz 2k PŻ oraz 10% Silny na Ludzi
 - Fryzura daje teraz 10% Silny na Ludzi

7. Gdy skończą nam się Peleryny Męstwa a w EQ mamy kolejne to automatycznie się nam podmienią jak potki.

8. Zmiany w Komnacie Smoka:

- Nie będzie przenosić już wszystkich z AV2 tylko grupę która chcę wejść.
 - Po zabiciu smoka grupa zostanie wyrzucona przed wejście do komnaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...