Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda było pobierać.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Zbugowane M2 , użyłem pierścienia i się nie mogę zalogować teraz xD

Jak byłem w m1 użyłem żeby być szybciej w mieście i dupa teraz nie moge wejść

2nbcax2.jpg

Opublikowano

na starym kliencie było ok ale terenzo chciał polepszyć to zje*** sprawe dużo ludzi nie może nawet klienta odpalić:(

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Fakt praktycznie nikt nie odpalił z tych co pobierali nowego klienta.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

niby top1 ale serwer kaszanka w c**j :/

c6sudg.jpg

ja nawet nie moge klienta odpalić

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Napisalem ci na pw co masz zrobic ..

a ja Ci odpisałem, że nie działa dlaczego nie ma tamtego klienta bosze :(

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer jedno wielkie gówno.

Do 20 lvl dropnąłem 3 zmianki, 2 dodania, 11 pelerynek  o.O

Jeżeli mam grać z full IS żeby wybonować sobie eq to dzięki ale nie zagoszczę tu :)
Ta wersja MPCforuma w ogóle nie przypomia poprzedniej.

To jest jakaś wersja very very hard pod IS.

Pozdrawiam adminów, którzy myślą, że ludzie chcą jeszcze grać na takich serwerach.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Jeżeli mam grać z full IS żeby wybonować sobie eq to dzięki ale nie zagoszczę tu :)

Pozdrawiam adminów, którzy myślą, że ludzie chcą jeszcze grać na takich serwerach.

Dzieki za opinie , czekam jeszcze na pare osób co myślą o serwerze wkońcu po to jest forum , chce sie dowiedziec czy faktycznie nie opłaca sie wbijać i grać

Opublikowano

ja nawet nie wszedłem, a już nie zagram

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Coś mi się wydaję że nie warto wbijać, zero info od administracji, nawet nie próbują się bronić przed krytyka na forum. Nie wiem czy to żart czy serwer !!

Opublikowano

Nikt nikogo nie zmusza naprawde. o gustach się nie dyskutuje ;) Patrzycie na 50 minut gry, nie patrzycie na to jak handel będzie rozwinięty. Ja wiem ze dla graczy fajnie by było dać full wszystkiego na start, ale Panowie/Panie nie o to tutaj chodzi 

Coś mi się wydaję że nie warto wbijać, zero info od administracji, nawet nie próbują się bronić przed krytyka na forum. Nie wiem czy to żart czy serwer !!

Nie rozumiem przed jaką krytyką ??, na starcie serwer jest to standardem ze jest krytyka 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nikt nikogo nie zmusza naprawde. o gustach się nie dyskutuje ;) Patrzycie na 50 minut gry, nie patrzycie na to jak handel będzie rozwinięty. Ja wiem ze dla graczy fajnie by było dać full wszystkiego na start, ale Panowie/Panie nie o to tutaj chodzi 

Nie rozumiem przed jaką krytyką ??, na starcie serwer jest to standardem ze jest krytyka 

to wzieli byście się i pomogli graczom którzy nie mogą wejść na serwer

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

to wzieli byście się i pomogli graczom którzy nie mogą wejść na serwer

Jesli napisałeś na support to juz patrze w zgłoszenie i odpisuje 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

to jest hard, na którym nie będziecie mieli graczy przez te pelerynki

no sorry

I ceny w isie...

i zbroje azreaela w isie...

i kd +5  w isie..

btw 3 metale w isie kosztuja ponad 50zl przelewem,5 bodzi kosztuje okolo 40pln przelewem :D Pozdro

Opublikowano

Proponuje Wam już iść na pl niż dać im zarabiać za takie gówno, które może w każdej chwili zwinąć się z waszym hajsem, a na pl przynajmniej macie stabilność itd.

hehpng_esrnree.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...