Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kur mowicie tu o jakis KD A serwer pewnie padnie jak wystartuje to i tak bedzie cos:)))

Zachowaj te polskie pesymistyczne myślenie dla siebie :D  Jak chcesz poderwać dziewczynę to też myślisz od razu, że nie uda Ci sie? xD  Zresztą muszą wystartować bo jak nie to stracą dużo hajsów.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak ja wiem i to też jest urozmaicenie z tym, że szkoda, że nie możecie zrobić stackowania kamyków duszy. Wiecie.. np łączyć 5 kd speeda+2 bo to dużo miejsca zajmie a przykładowo wolałbym posiedzieć z 6h na metkach i dopiero wymienić na punkty jak zabraknie miejsca.

I dodatkowo widze, że sztabki dropią 50k i pewnie jakieś 100k? To będziemy handlować w yangach czy raczej w tych bryłkach/sztabach? Bo nie wiem jak często i jak dużo dropi yang/sztab.

Sztabki można sprzedać bez problemu(tak mi się wydaje) zależy drop jest różny i bardzo przyjemny .

@Z szkat ksiegi jakie po ile KU leci ?

Ze szkat magii dropią ku od 1-5 a ze szkat ksiąg tylko 1

Opublikowano

Mam pytanie ... gdzie mozna zarobic te Yin ? z mobow to leci czy np. jak osiagniemy 30lvl ?

Dropisz np te syfy z metina (kd+0,+1,+2, KU niepotrzebne itp) i oddajesz do npc. Za kazdy taki syfik dostajesz ileś pkt Yin :)

Taki mały offtopik :

Zabezpieczyłem się gdyby serw nie wypalił to pobieram to i nie będzie nud jak wczoraj : frz9ku.jpg

xDDDD. 

userbarwb.png

Opublikowano

Zachowaj te polskie pesymistyczne myślenie dla siebie :D  Jak chcesz poderwać dziewczynę to też myślisz od razu, że nie uda Ci sie? xD  Zresztą muszą wystartować bo jak nie to stracą dużo hajsów.

No to ja wiem ze zrobia wszystko zeby wystartowal bo kwit dali w serwer ale moze zarobia i go popier..   :)) oby nie bo chetnie zagram

Opublikowano

Dropisz np te syfy z metina (kd+0,+1,+2, KU niepotrzebne itp) i oddajesz do npc. Za kazdy taki syfik dostajesz ileś pkt Yin :)

Taki mały offtopik :

Zabezpieczyłem się gdyby serw nie wypalił to pobieram to i nie będzie nud jak wczoraj : frz9ku.jpg

xDDDD. 

o ty chakjjerze bol w tle ;) a tak serio to długo będę czekał z tym problemem ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Taki mały offtopik :

xDDDD. 

Dzieki :D Polecam Luciusa i Watch Doga :D

Opublikowano

Pytanie jedno mam do ADMINISTRATORA.

Zwiekszaliscie drop metinów może? Wiecie... trzeba dropić księgi to przydałoby się wiecej metinów.

Opublikowano

Zwiekszaliscie drop metinów może? Wiecie... trzeba dropić księgi to przydałoby się wiecej metinów.

Zią, dropi księga skrzynka, z której poleci około 5 KU więc lajcik ^^

Edit: a dokładnie z skrzynki magii leci od 1-5 KU.

userbarwb.png

Opublikowano

Resp metinów jest zwiększony w M1 także będzie sieczka i wojna w m1 xD

Opublikowano

Strona offline ? Ponieważ nie mogę na nią wejść i nie jestem pewny której ze stron to problem ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

@antipatyczny jaki masz nick w lolu?

beda jakies raty za wczorajszy niewypał?

Wolę nie ryzykować bo nigdy nie wiadomo może od Riot Games jesteś i mnie o BoLa pozwiesz i ban XDDD. Ale już w plat2 dzięki niemu siedzę free user bol :D

W Turcji odpaliłem Cassio to już w lobby po turecku wyzywali mnie, że pewnie na bolu jadę - google tłumacz :D

A co do serwa to pewnie powiększony resp metków jest jak na poprzedniej edycji czyli problemu ze znalezieniem nie będzie :P

userbarwb.png

Opublikowano

Mam pytanie ... gdzie mozna zarobic te Yin ? z mobow to leci czy np. jak osiagniemy 30lvl ?

Rzeczy takie jak: All Ku, oraz KD +0/1/2/3 można wymieniać na Yin w zależności + ile kd masz a ku wymienia się 1szt. za 1yin

Opublikowano

Dokladnie,spoko odpowiedzial dal screena i jest git,a tamten wyzywa i przeklina powinniscie go wywalic po co takiego chama w teamie trzymac tylko opinie psuje...

@Z szkat ksiegi jakie po ile KU leci ?

Jeżeli chodzi o mnie to wytłumaczyłem Ci all na pw.

@ Z metków dropi zawsze 1księga ale może jeszcze polecieć dodatkowa szkatułka z której leci od 1 do 5ksiąg.

Opublikowano

Strona offline ? Ponieważ nie mogę na nią wejść i nie jestem pewny której ze stron to problem ;p

Wszystko jest ON, wszystko działa płynnie

Opublikowano

Akurat przyjechałem na start :D Czekamy, czekamy serwer godny.

Tym razem nie chce czekać do jutra.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące klienta czy odpala wam się, ponieważ ja odpalam przez plik MPCforum wyskakuje mi laucher i gdy klikam Wejdz do gry to nic się nie dzieje będzie jakaś łatka aby to się odpaliło czy to jakiś błąd z klientem ? 

Oraz ponawiam pytanie znajdzie ktoś jakiś publiczny ts i poda go tutaj w temacie jako najlepsza odpowiedz oraz stronie aby gracze przebywali na 1 ts'ie a nie na kilku ? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...