Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur.wa ale wy jesteście ułomni... IS miał byś 24h po starcie ale wczorajszym także od wczoraj minie 24h do dzisiejszego startu. Czyli IS będzie na starcie !! Tyle ode mnie o pozdro .. xD

Jaki start ?:D

Zadnego startu nie bylo wczoraj co ty gadasz!

nie widze problemu w tym ze is jest odrazu ;d kto ma kupic to i tak kupi :)

Ziom ,nie chodzi o isa ze bedzie na starcie bo ja i tak pewnie wladuje w isa,ale chodzi o to ze GM oklamal graczy juz przed startem nawet,napisal ze 24h po starcie a bedzie odrazu,czaisz?

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może troszkę kultury panie GM-ie ? 

Skąd bronie 75? + ile bronie 30lv u handlarzy?

Jak ja mogę coś spokojny jak wy nie rozumiecie co do was się mówi.

@/ Nie mam GM

@/ Riper

Opublikowano

Kur.wa ale wy jesteście ułomni... IS miał byś 24h po starcie ale wczorajszym także od wczoraj minie 24h do dzisiejszego startu. Czyli IS będzie na starcie !! Tyle ode mnie o pozdro .. xD

Jestem w Support na MPCforum, także mogę udzielić wam wielu informacji.

W c**j support jestes, pogratulować administracji wyboru, serio.  Wiadomo, ze IS bedzie na starcie bo ProBoszczowi od $ sie we łbie przewraca no ale to nie powód byś z siebie idiote robił.

Czekam do tej 17 jest to ostatnia szansa dla Was po wczorajszej wpadce mam nadzieje, ze dacie rade i wszystko będzie smigać jak wcześniej bo z pewnościa o wiele wiecej osób dziś bedzie czekać niż wczoraj ze względu na ilość serwerów które aktualnie prosperują i są sensowne.

ps. zapraszam do gildii  ZakladKarny, wiecej info na forum serwera :-)

Opublikowano

Jak ja mogę coś spokojny jak wy nie rozumiecie co do was się mówi.

@/ Nie mam GM

@/ Riper

Zalosne zachowanei jak na  "Support MPCforuma" wyobrazam sobie te odpowiedzi na tickety...

aw@w ile wbije 35lvl? i dobry drop z metkow ?

Opublikowano

dobra przyznaje  ,zgubiłem się xD

kiedy dokładny start ?

będzie is na starcie ?

ile luda przewidujecie na start ?

:)

Opublikowano

dobra przyznaje  ,zgubiłem się xD

kiedy dokładny start ?

będzie is na starcie ?

ile luda przewidujecie na start ?

:)

1. Dziś 17;00

2. Tak

3. Pewnie ~500

Opublikowano

Masz taki ból dupy tylko o to, że IS jest na starcie i nie bedzie wyrównanych szans? Bez sensu. To jest wiadome, że ludzie który graja z IS mają lepiej.

Ty się tutaj odnoś jak na pionka od banowania graczy przystało. :)

qolJA1e.png

Opublikowano

Serwer fajny, chyba zagram. Tylko wydaje się być bardzo pod is. Pogramy, zobaczymy...

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Jeżeli nie ogarniacie co pisałem 2 strony wcześniej i pytanie o to samo to jak mogę spokojny być? Nie mozecie poczytac komentarzy?

Opublikowano

Jeżeli nie ogarniacie co pisałem 2 strony wcześniej i pytanie o to samo to jak mogę spokojny być? Nie mozecie poczytac komentarzy?

Twoim zasranym obowiązkiem jest być spokojnym w każdej sytuacji, kim jesteś w Team.? ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Zachowujesz sie dziecinnie i przeklinasz do graczy,pamietaj gracz to twoj pan .

Tak jak w sklepiej,klient to pan .

I jako czlonek zespolu masz byc spokojny nawet jak twoja matke by wyzywali.

Zachowuj sie adekwatnie do sytuacji .

@ w ile wbijej 35 i jaki drop z metkow

Opublikowano

Zachowujesz sie dziecinnie i przeklinasz do graczy,pamietaj gracz to twoj pan .

Tak jak w sklepiej,klient to pan .

I jako czlonek zespolu masz byc spokojny nawet jak twoja matke by wyzywali.

jako czlonek zespolu powinienes miec do niego wiekszy szacunek , a ty mowisz tu o wyzywaniu matki?! i spokoju?!

koles... badz powazny, kazdy jest czlowiekiem i po za jego pozycja wzgledem tego serwera moze miec takie same uczucia i oczekiwania , moze sie denerwowac albo cieszyc.

Nie rob z niego jakiegos pracownika to jest twoje hobby, moje hobby i hobby Femarixa..

Daj na luz wbij o 17 na serwer a tymczasem proponuje zajac sie czyms innym.

mowiles ze klient to pan?! to idz do sklepu zobacz jakim bedziesz panem ^^ tam liczy sie tylko twoj hajs... a tobie wmowia ze jestes krolem skoro w to wierzysz...

Opublikowano

Przykładowy drop z metka 35, dropią też rady, i egzo :)

663681406551389931267.png

647211406551389931267.png

Opublikowano

pomożesz mi na pw z tym błędem ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano
j4k s!3 gr4

Napisz mi na PW mpc o co chodzi albo podeślij link z forum MPCforuma żebym zobaczył o co kaman, jeśli to Ty z tym problemem DLL to zaraz napiszę do Terenza

Opublikowano

Jedyny chyba GM, który kulturalnie odpowiedział i dodatkowo SS'a dał. Proboszcza to rozumiem bo zajęty jest z Terenzo ale ten wasz support to chamski w ujjj.

Fajny dropik! nie będzie trzeba się bawić w kucie tych itemów na low lvl a to sie chwali. W końcu nie będzie monotonii "ehh znowu KU, kd+2 i syfy" ;]

Edit : pytanie.

Jaką walutę zakładacie w grze? Będziemy handlować yangami czy raczej sztabami/bryłami?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Up ale tu jest ten bajer że możesz sobie wymienić nawet syf z metka, np ku albo kd +0+1.... na te YIN'Y i potem kupisz sobie coś fajnego :]

Opublikowano

Jedyny chyba GM, który kulturalnie odpowiedział i dodatkowo SS'a dał. Proboszcza to rozumiem bo zajęty jest z Terenzo ale ten wasz support to chamski w ujjj.

Fajny dropik! nie będzie trzeba się bawić w kucie tych itemów na low lvl a to sie chwali. W końcu nie będzie monotonii "ehh znowu KU, kd+2 i syfy" ;]

Edit : pytanie.

Jaką walutę zakładacie w grze? Będziemy handlować yangami czy raczej sztabami/bryłami?

Dokladnie,spoko odpowiedzial dal screena i jest git,a tamten wyzywa i przeklina powinniscie go wywalic po co takiego chama w teamie trzymac tylko opinie psuje...

@Z szkat ksiegi jakie po ile KU leci ?

Opublikowano

Up ale tu jest ten bajer że możesz sobie wymienić nawet syf z metka, np ku albo kd +0+1.... na te YIN'Y i potem kupisz sobie coś fajnego :]

No tak ja wiem i to też jest urozmaicenie z tym, że szkoda, że nie możecie zrobić stackowania kamyków duszy. Wiecie.. np łączyć 5 kd speeda+2 bo to dużo miejsca zajmie a przykładowo wolałbym posiedzieć z 6h na metkach i dopiero wymienić na punkty jak zabraknie miejsca.

I dodatkowo widze, że sztabki dropią 50k i pewnie jakieś 100k? To będziemy handlować w yangach czy raczej w tych bryłkach/sztabach? Bo nie wiem jak często i jak dużo dropi yang/sztab.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...