Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczysz jak będzie IS a powinien być już na starcie. 

Z tego co wiem w IS będzie można kupywać 24 godziny po starcie serwera i mam nadzieję że tak będzie. ;)

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bojowca sie dostaje na start? czy trzeba medalami cisnac od 1? :)

Na start, masz poakzane w prezce ze ksiege dostajesz

Opublikowano

Bojowca sie dostaje na start? czy trzeba medalami cisnac od 1? :)

Na filmiku było pokazane że dostaje się bojowca

Skoro administracja nie chce mieć własnego ts'a może chociaż poszukać jakiegoś dla graczy i dać do niego adres aby wiecej osób na niego wbiło a nie po 10 na każdym z innych serwerów ts ? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

ODPOWIEDŹ  CO DO IS. BĘDZIE ON WŁĄCZONY NA STARCIE. !!!

Zjebaliście na całej linii, najpierw mówicie że 24 po starcie a teraz że na starcie. Tyle wtop juz macie ...

qolJA1e.png

Opublikowano

Zjebaliście na całej linii, najpierw mówicie że 24 po starcie a teraz że na starcie. Tyle wtop juz macie ...

IS miał byś 24h po starcie ale wczoraj miał startować także dziś już jest all. Jezeli masz problem to nie ładuj.. 

Opublikowano

IS miał byś 24h po starcie ale wczoraj miał startować także dziś już jest all. Jezeli masz problem to nie ładuj.. 

''Po starcie'' nie moja wina że nie wystartowaliście wczoraj. Nie mam zamiaru, ale jeżeli się umawiacie to już tego dotrzymujcie. :)

qolJA1e.png

Opublikowano

''Po starcie'' nie moja wina że nie wystartowaliście wczoraj. Nie mam zamiaru, ale jeżeli się umawiacie to już tego dotrzymujcie. :)

Masz taki ból dupy tylko o to, że IS jest na starcie i nie bedzie wyrównanych szans? Bez sensu. To jest wiadome, że ludzie który graja z IS mają lepiej.

Opublikowano

Mi tam obojętne juz kiedy IS dadzą bo IS'owcy i tak wbiją ten ~100lvl w ileś czasu a skille M2 xDDD. Ja i tak jestem jednym z tych co sobie powolutku, neutralnie grają i rozpierdalają znikąd. Coś jak Eripe czy Quebo znikąd się pojawili i rozpierdalają, lulz.

Sam lubię sobie wydać hajs ale przykro mi tutaj przez najbliższe 2 tygodnie nic nie wydam bo na Ascarialu wydałem 200 zł a nic się nie zwróciło bo administracja zbanowała mi konto za handel bryłami :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Masz taki ból dupy tylko o to, że IS jest na starcie i nie bedzie wyrównanych szans? Bez sensu. To jest wiadome, że ludzie który graja z IS mają lepiej.

A wczoraj ProBoszcz napisal ze is bedzie 24h po starcie, zeby kazdy mial wyrownany start..

Opublikowano

Boooziu aż taka krzywda się dzieje z tym ISem :D ?? dajcie spokój :<

Nie chodzi o is,bo mi nie przeszkadza bo i tak zapewne cos kupie w isie,ale chodzi o to ze osoba z teamu napisala ze IS bedzie 24h po starcie,i jezeli tak nie bedzie to znaczy po prostu ze klamala,bo serwer nie wystartowal wczoraj,tylko dzis(moze) wystartuje.

Opublikowano

A wczoraj ProBoszcz napisal ze is bedzie 24h po starcie, zeby kazdy mial wyrownany start..

Kur.wa ale wy jesteście ułomni... IS miał byś 24h po starcie ale wczorajszym także od wczoraj minie 24h do dzisiejszego startu. Czyli IS będzie na starcie !! Tyle ode mnie o pozdro .. xD

Opublikowano

Kur.wa ale wy jesteście ułomni... IS miał byś 24h po starcie ale wczorajszym także od wczoraj minie 24h do dzisiejszego startu. Czyli IS będzie na starcie !! Tyle ode mnie o pozdro .. xD

Może troszkę kultury panie GM-ie ? 

Skąd bronie 75? + ile bronie 30lv u handlarzy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...