Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up odwrotnie xD ale bedzie duzo osob także spoko :)

Btw

Forumm dziala prawidłowo. Przypominamy zeby zaczac rejestracje juz teraz ( mowie tu o grze)

Opublikowano

Btw

Forumm dziala prawidłowo. Przypominamy zeby zaczac rejestracje juz teraz ( mowie tu o grze)

Mi Forum nie działa...

Opublikowano

Btw

Czy bez różnicy na jakiej stronie? Bo domyślam się, że te s1,s2,s3 to są antyDDosowe tak żeby mieć stronę jakąś gdy ataki będą?

Jak już dziś nie wystartuje do 20 to pewnie nie tylko ja będę pieprzył ten serwer ale zobaczymy.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czy bez różnicy na jakiej stronie? Bo domyślam się, że te s1,s2,s3 to są antyDDosowe tak żeby mieć stronę jakąś gdy ataki będą?

Jak już dziś nie wystartuje do 20 to pewnie nie tylko ja będę pieprzył ten serwer ale zobaczymy.

To nie ma różnicy, administracja zrobiła 3 strony aby nie padły na starcie. 

Nie ma o co się spinać. Administracja pracowała całą noc także all poprawiła. 

pozdrawiam. 

--------------------------------------------------------------------------------------- 

/edit http://scr.hu/2czb/391ki też macie takie cos na forum czy tylko ja?

Opublikowano

Spodobało mi się, wbije :3 ~Spiner

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Mi zalezy na serwerze bo wiem ze nic lepszego nie wystartuje. Do administracji nic nie mam  , przyznam ze niepokoja mnie jakies plotki na temat ProBoszcza ja go nie znam wiec sie nie wypowiadam. Gralem na s1 pamietam fajne expienie fajny serwer i dobrze zapisal sie on w mojej pamieci. Tutaj widze wiekszy hard czy to dobrzy czy zle? Ja mysle ze dobrze bo to wkoncu serwer na dluzej, po za tym lubie wyzwania :) i nienawidze serwerow easy, metin musi byc wyzwaniem i  sprawiac trudnosci wtedy moze rowniez sprawiac radosc :)  na starcie bede. Co do serwera to dodalbym tylko Pierscionki zareczynowe do sklepu, i moze dodal drop tych tzw. itemow malzenskich :D jeszcze nie widzialem za zadnym serwie zeby one gdzies dropily wiec mozecie byc pierwsi z naprawde fajnym pomyslem :)

Opublikowano

To nie ma różnicy, administracja zrobiła 3 strony aby nie padły na starcie. 

Nie ma o co się spinać. Administracja pracowała całą noc także all poprawiła. 

pozdrawiam. 

--------------------------------------------------------------------------------------- 

/edit http://scr.hu/2czb/391ki też macie takie cos na forum czy tylko ja?

Też to mam ale i tak na forum są nudy, 0 info więc lepszy już FP.

userbarwb.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać wszystkich stron i szukać więć gdyby mi ktoś odpowiedział byłbym wdzięczny :)

1.Pierścienie i lizaki tylko IS? czy można kupić u npc/wydropić?

2.Kostiumy tylko IS? czy można kupić u npc/wydropić?

3.Wierzchowce tylko IS? czy można kupić u npc/wydropić?

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Nie chce mi się czytać wszystkich stron i szukać więć gdyby mi ktoś odpowiedział byłbym wdzięczny :)

1.Pierścienie i lizaki tylko IS? czy można kupić u npc/wydropić?

2.Kostiumy tylko IS? czy można kupić u npc/wydropić?

3.Wierzchowce tylko IS? czy można kupić u npc/wydropić?

1.Pierscienie i lizaki co jakiś czas w IS.

2.Kostiumy dropią ze szkatułki, którą łatwo wydropisz podobno :P

3.Wierzchowce to chyba IS ale będzie w handlu spokojnie. Pety wydropić można więc może wierzchowce też.

userbarwb.png

Opublikowano

1.Pierscienie i lizaki co jakiś czas w IS.

2.Kostiumy dropią ze szkatułki, którą łatwo wydropisz podobno :P

3.Wierzchowce to chyba IS ale będzie w handlu spokojnie. Pety wydropić można więc może wierzchowce też.

Kolego źle podał ci odpowiedzi.

1. Pierścienie i lizaki oraz wierzchowiec lew (20% expa) będą tylko na jakiś czas w IS np. przez 12h do kupienia i dopiero następna szansa będzie za 2tyg.

2. Kostiumy są w szkatułkach ale te szkatułki są w IS i chyba z bosów na nowej mapce

3. Wierzchowce są w IS tylko. (Bardzo tanie)

Opublikowano

Ja jednak proponuje zrobienie tego TS, do lepszej komunikacji :)

Jest pierdyliard ts'ów i po co kolejny? Ty masz zawsze gildie więc sobie z nią gadaj gdziekolwiek i kiedykolwiek. Mnie to cieszy, że nie ma serwerowego ts'a bo nie będzie tych dennych konkursików śpiewających beztalenci, którzy dostają SM'y za frajer.

A skoro chcesz mieć kontakt z administracją to masz support/forum ;]

userbarwb.png

Opublikowano

Oks dzięki bo właśnie tak się składa że nie mam zamiaru wydać ani złotówki na IS (zawsze tak robię) i dlatego pytałem czy jest jakaś szansa wyróżnić sie z tłumu bez wydawania kasy :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

No to czekamy do startu

aw@ kiedy beda dostepne w isie lizaki ? wiadomo juz?

Nie nie wiadomo, ale administracja chce jak najlepiej dla graczy i dlatego nie chce wrzucać all do IS.

Opublikowano

Ja jednak proponuje zrobienie tego TS, do lepszej komunikacji :)

Nie ma i nie będzie tsa ...

Mi Forum nie działa...

Już to naprawiłem,

Opublikowano

Serio serwer bez ts'a ?

Porażka... serwer ts w tych czasach to podstawa to co gracze mają przebywać na innych serwerach ? to miejsce gdzie można poszukać ogarniętej gildii oraz porozmawiać z innymi graczami na temat handlu,expa i innych moim zdaniem jest bezsensowne by gracze musieli siedzieć na innych ts'ach i to po kilka graczy zamiast razem to co innego gdy ma się stałą gildie i gra się razem 

Serwer fajny ale bardzo duży - to brak ts'a 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Serio serwer bez ts'a ?

Porażka... serwer ts w tych czasach to podstawa to co gracze mają przebywać na innych serwerach ? to miejsce gdzie można poszukać ogarniętej gildii oraz porozmawiać z innymi graczami na temat handlu,expa i innych moim zdaniem jest bezsensowne by gracze musieli siedzieć na innych ts'ach i to po kilka graczy zamiast razem to co innego gdy ma się stałą gildie i gra się razem 

Serwer fajny ale bardzo duży - to brak ts'a 

Mamy milion tsów, gdzie dostaniesz daramowy kanał do dyspozycji, obiecali dobrze i szybko działający system zgłoszeń to dajmy im szansę.

Mam nadzieję na spokojny, bez żadnych problemów start i lecimy z pompą :)

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Mamy milion tsów, gdzie dostaniesz daramowy kanał do dyspozycji, obiecali dobrze i szybko działający system zgłoszeń to dajmy im szansę.

Mam nadzieję na spokojny, bez żadnych problemów start i lecimy z pompą :)

Tak ale zrozum,że mamy miliony ts'ów gdzie będziemy siedzieć po 10 graczy z serwera będzie zero komunikacji tym bardziej że jest to serwer hard gdzie liczy się komunikacja wypady na dt, wspólne expienie oraz handlowanie nie będzie jak porozmawiać z innymi gildiami,graczami wszystko w grze lub trzeba szukać innego ts'a chyba że umówimy się na 1 ts'a gdzie większość graczy będzie wchodziło ale i tak to nie wypali 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Zobaczysz jak będzie IS a powinien być już na starcie. 

Na jakim starcie? Proboszcz coś pisał, że przez 24h po wystartowaniu nie będzie IS'u by każdy miał równy start?

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...