Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczytajcie w prezce Asshitu.

To jest obrońca i dupoliz NGSa.

haha no to teraz padłem ze śmiechu na krześle  ''dupoliz NGS'' pochwal sie za co ty hejtujesz Ascariala? za to że postawiłeś 2 boty i piszesz że nie mają zabezpieczenia? weź ty sie człowieku lepiej przejdź na dwór bo ci odbija... żeby nie było że to off topic. PS:no pewnie jestem dupolizem @NGS bo mi daje 2000 zmiankuf 20bryłkuf i 90 itemkuf haha :P ..  PS:dostalem 10pkt ostrzezen ale to tylko dlatego że piszecie głupoty i chce wam to uświadomić ten kto mnie zglosił to ma konkretnie ........ w bani ładnie mówiąc :)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha no to teraz padłem ze śmiechu na krześle  ''dupoliz NGS'' pochwal sie za co ty hejtujesz Ascariala? za to że postawiłeś 2 boty i piszesz że nie mają zabezpieczenia? weź ty sie człowieku lepiej przejdź na dwór bo ci odbija... żeby nie było że to off topic. PS:no pewnie jestem dupolizem @NGS bo mi daje 2000 zmiankuf 20bryłkuf i 90 itemkuf haha :P ..  PS:dostalem 10pkt ostrzezen ale to tylko dlatego że piszecie głupoty i chce wam to uświadomić ten kto mnie zglosił to ma konkretnie ........ w bani ładnie mówiąc :)

Świetnie ale to prezentacja Cradosa a nie Ascariala więc opuść temat jeśli chcesz nadal o nim dyskutować.

Opublikowano

Jak napisałeś zgłoszenie, to powinny w ciągu 24h

Przemek jeśli przed cofką przekladałem pieniądze ze sklepu na postać. Nie dużo bo koło 36kk ale zawsze. I po cofce nie mam ani na postaci ani na sklepie mam napisać podanie i mi zwrócicie? ;)

Opublikowano

Ja czekam na mega reklame :) gra się bajecznie

Vincent polecam wprowadzając coś do gry wpierw to przetestować bo możesz się oszukać :)

Opublikowano

Cześć.

Poniżej przedstawiam Wam wyniki dzisiejszej przerwy technicznej:

- Naprawiony błąd, który spowodował wyłączenie się serwera dnia wczorajszego

- Usunięto blokadę handlowania niektórym ulepszaczom

- Dodano możliwość cofnięcia umiejętności z P na G1 u Starszej Pani

- Poprawiono drobne błędy w kilku misjach

- Usunięto kolejne kilka bossów z komunikatów

- Oraz kilka mniej ważnych błędów / usterek

Życzymy miłej gry. smile.png

Opublikowano

Ja czekam na mega reklame :) gra się bajecznie

Vincent polecam wprowadzając coś do gry wpierw to przetestować bo możesz się oszukać :)

Przecie reklama jest i tak dużo :) Ale masz rację nie zaszkodzi jeszcze trochę zareklamować serwer bo jest na prawdę ZAJE*ISTY ! ! !

Let's play CradosMt2 #8 - Opis mapki 90 i ZuO 

https://www.youtube.com/watch?v=nbXi99hI4DI&feature=gp-n-y&google_comment_id=z13wdpn5anjnelgye04cinlabxfisnohgmw0k

Opublikowano

powie mi ktoś jaki tu jest dobry zarobek na 80-89lvl, bo w tej grocie poza smokiem nie ma chyba zarobku, a żeby iść na niego trzeba mieć z kim,  a żeby wbić 90 to trzeba pare dni spędzić, bo 82lvl wbbijałem ponad godzinę chyba xD

Opublikowano

Blaski będą dropić do jutra do 14.00

A jakiś drop z nich wypisany jest gdziekolwiek? Albo mógłbyś mi go podać? :) 

Opublikowano

A jakiś drop z nich wypisany jest gdziekolwiek? Albo mógłbyś mi go podać? :)

Rady, egzo, małże, książki pragnienia, furii i te 3-cie, certyfikat azraela, przepustki na WO, owoce życia i inne :)

Opublikowano

Jest gdzieś licznik ile osób jest online ?

Licznik dostępny jest tylko dla Administracji już pisaliśmy o tym.

Opublikowano

Z mojego konta znikły przedmioty takie jak zmianki, yangi, rady, zwoje egzo, małze itd.

Da się je jakoś odzyskać, bez ss'ów z posiadaniem ich? ;/

Opublikowano

Z mojego konta znikły przedmioty takie jak zmianki, yangi, rady, zwoje egzo, małze itd.

Da się je jakoś odzyskać, bez ss'ów z posiadaniem ich? ;/

Same nic nie znika, lecz napisz na support, wtedy będziemy mogli coś zrobić z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...