Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ymmm, ta przerwa nadal trwa czy cos?

Probowalem sie przed chwila zalogowac ale pokazalo mi, ze zle passy wiec wbijam na strone, robie przypomnienie hasła, dostaje nowe na email i teraz nawet na stronie nie dziala ani moje poprzednie ani te nowe.

Podczas przerw konta są nieaktywne.

Q4iKmxa.gif

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy moby na mapach 90/100 przewracają postać?

Przewracają.

Jest Was coraz więcej :

Po użyciu komendy /w - zlicza osoby z danego kanału - godzina i data podana w prawym rogu.

rck3nt.jpg

Opublikowano

Nie możecie zmienić żeby nie przewracały? lubie expic ninja ze sztyletów z buta i nie wyobrażam sobie expienia ninja z konia z mieczem -.-

Opublikowano

Gdzie jest olbrzymi nosiciel plagi na sohan chodzi mi o dokładne miejsce.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Proponuje troszeczke zedytowac nagrody za poszczegolne misje bo zrobienie niektorych wymaga wielkich nakladow czasu a nagroda jaka sie dostaje jest naprawde masakryczna np dropienie czegos tam (juz nawet nie pamietam) zajelo mi w uj czasu ide po nagrode a tam kamien duchowy kd+4 i 1,5kk yangow 

jak juz nie chcecie dawac konkretnych nagrod dajcie np 7kk i tyle  bo wiekszosc to bardziej urzadzi niz kd+4 -,- 

podkresle w roli scislosci ze niektore nagrody sa mega 

dla niektorych :) 

wierzchowiec dzik (25% moby) na 30dni

pieczec zwierzaka khan-a 

kupony SM 

i inne 

ale niektore sa masakryczne 

P.S Ciesze sie ze coraz wiecej osob 

i nie przejmujcie sie osobami co konta sprzedaja bo oni graja na innych postaciach ^^

pozdro

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Proponuje troszeczke zedytowac nagrody za poszczegolne misje bo zrobienie niektorych wymaga wielkich nakladow czasu a nagroda jaka sie dostaje jest naprawde masakryczna np dropienie czegos tam (juz nawet nie pamietam) zajelo mi w uj czasu ide po nagrode a tam kamien duchowy kd+4 i 1,5kk yangow 

jak juz nie chcecie dawac konkretnych nagrod dajcie np 7kk i tyle  bo wiekszosc to bardziej urzadzi niz kd+4 -,- 

podkresle w roli scislosci ze niektore nagrody sa mega 

dla niektorych :)

wierzchowiec dzik (25% moby) na 30dni

pieczec zwierzaka khan-a 

kupony SM 

i inne 

ale niektore sa masakryczne 

P.S Ciesze sie ze coraz wiecej osob 

i nie przejmujcie sie osobami co konta sprzedaja bo oni graja na innych postaciach ^^

pozdro

Dziękuję bardzo za opinię, lecz już mówię dlaczego nie zrobimy tego. Ponieważ serwer ma już prawie 3 tygodnie i na samym starcie każda misja była warta zrobienia bo nikt nie miał itemków / kasy / ulepszaczy. Teraz gdy serwer się rozwinął nie możemy zwiększyć nagród za misje, bo ludzie którzy już je zrobili będą w tyle. Taka jest już kolej rzeczy na serwerach Metina, że misje nie mają swojej wartości po pewnym czasie i robi się wybrane, dla przykładu na PL'u robisz Strony Pamiętnika, a innych nie, bo co do za nagroda 10k jak Aura stoi około 4kk.

Opublikowano

dokładnie, za późno już na tak wielkie zmiany jak nagrody za misje. W sumie to taka trochę loteria, trzeba robić wszystkie misje, bo nie wiadomo co się dostanie, raz 100k i małża, a raz x10 egzo ;)

Opublikowano

dokładnie, za późno już na tak wielkie zmiany jak nagrody za misje. W sumie to taka trochę loteria, trzeba robić wszystkie misje, bo nie wiadomo co się dostanie, raz 100k i małża, a raz x10 egzo ;)

I to jest chyba fajne, że nie wiesz jaka nagroda :)

Opublikowano

Racja szejk. Dla mnie samego na tym serwerze misje są urozmaiceniem rozgrywki. Bardzo lubię robić misje i nagrodą dla mnie jest jej ukończenie. Jeśli można tak powiedzieć ,, materialna,, nagroda z misji jest dla mnie tylko bonusem ;). Spędzę cały dzien robiąc misję to cieszę się że ją zrobiłem a nie że nagrodę dostałem. Ciekaw jestem jak z rzeczami do biologa. Jutro muszę sprawdzić czy lepiej lecą ; 3 biolog to podstawa

Opublikowano

Proponuje zmienić moby z których dropią Ostre kamienie do misji na biologa. Ponieważ są to tylko na 2 rodzaje mobów ( ogr rzeźnik i skalny ogr czy jakoś tam). Zróbcie najlepiej żeby dropiły one ze wszystkich mobów w krainie gigantów. Bo są te moby masakrycznie silne :D 

Opublikowano

Informuję, że dzisiaj pojawi się informacja o MEGAUPDATE #1 wieczorem lub w nocy. Swoje propozycje proszę zgłaszać jeszcze na forum. Przy okazji - jak podoba się Biolog po zmianach? ;)

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Informuję, że dzisiaj pojawi się informacja o MEGAUPDATE #1 wieczorem lub w nocy. Swoje propozycje proszę zgłaszać jeszcze na forum. Przy okazji - jak podoba się Biolog po zmianach? ;)

to ze biolog jest 100% ok, ale dzisiaj dropiłem 20 nieznanych lekarstw czy jak ich tam 4h wiec drop jest strassznie mały ;/

Opublikowano

Przypominamy, że administracja serwera nie ponosi odpowiedzalności za kradzieże kont ani przedmiotów w grze z tytułu kradzieży. W wypadkach kradzieży przedmioty nie są zwracane. Od strony administracji hasła w bazie są solone i dobrze zabezpieczone. Żaden z GMów ani członków administracji nie ma bezpośredniego dostępu do twojego hasła. O poziom hasła musicie zadbać samodzielnie i najlepiej nie używać wszędzie tych samych haseł. ;)

Uwaga! W ostateczności możliwe jest odzyskanie tylko i wyłącznie konta.

W takich wypadkach sprawy prosimy kierować na support!

Opublikowano

Szacun dla osoby, która robiła prezentacje. Każdy screen np. fryzur jest osobno dodawany. Taką prezentacje to dobre 5-6h się robi :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Szacun dla osoby, która robiła prezentacje. Każdy screen np. fryzur jest osobno dodawany. Taką prezentacje to dobre 5-6h się robi :P

Dużo więcej się ją robi, Vincent się napracował. Zajęło nam to jakieś 12h czystej roboty.

Opublikowano

Dużo więcej się ją robi, Vincent się napracował. Zajęło nam to jakieś 12h czystej roboty.

Ale za to są efekty ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...