Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przycisk do wyłączania misji masz w eq :) Wybierasz misję która ci się zbugowała i wciskasz jeszcze jej nie robiłem :)

https://www.youtube.com/watch?v=voWSnnoKraM&feature=gp-n-y&google_comment_id=z12of3yxzqmqtztjg04cinlabxfisnohgmw0k

Wyspy Władców Poziom 2 

Czytaj proszę ze zrozumieniem. Wiem że jest ta opcja tylko nie widzę tam tej misji.

Widzę Wyspę Wspaniałych. A tam każe wpisać która część powinna być. A nie powinna być żadna.

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem z misją od górnika harrego #1. mam mu oddać przetop srebra+400 rudy srebra,

mam przetop+równe 400 rudy idę do niego i on mi mówi, nie masz wystarczającej ilości do skonczenia misji, no to pokopałem dalej, zrobiłem drugi przetop i kolejne 400 rudy i to samo,

o co chodzi?

Opublikowano

Witam, mam problem z misją od górnika harrego #1. mam mu oddać przetop srebra+400 rudy srebra,

mam przetop+równe 400 rudy idę do niego i on mi mówi, nie masz wystarczającej ilości do skonczenia misji, no to pokopałem dalej, zrobiłem drugi przetop i kolejne 400 rudy i to samo,

o co chodzi?

Kiedy najedziesz na przetop pisze ładnie że Srebro do misji musisz wytworzyć u Seon-Pytonga.

Opublikowano

jak aktualnie wyglada tu gra? warto zaczac? czy "swiezak" ma szanse do czegos dojsc bez pakowania kasy w is?

dobrze, ma szanse, IS jest zbędny, wszystko z niego dostępne w grze za śmiesznie niskie kwoty

Opublikowano

dobrze, ma szanse, IS jest zbędny, wszystko z niego dostępne w grze za śmiesznie niskie kwoty

Np. zwój 100 sm stoi 16kk

Ja bez problemu kupiłem sobie pd na 7 dni także bez wladowywania pieniędzy można grac.

Opublikowano

Np. zwój 100 sm stoi 16kk

Ja bez problemu kupiłem sobie pd na 7 dni także bez wladowywania pieniędzy można grac.

Co do zwoju to można spokojnie znaleźć po 10kk  :rolleyes:  

@down

racja

niektóre misje naprawdę zniechecają do gry, wytlumaczenie, ze nie trzeba ich robic jest słabe, bo w takim razie po co w ogóle one istnieją? Robienie tych misji jest zbyt żmudne, przykładem właśnie mogą być te misje Jacka, dla którego jeden item można dropić po kilka lub kilkanaście godzin.

Opublikowano

Ja to bym proponował dać

1. 100% na dropnięcie tego kryształu wiedzmy do misji od alchemika bo trzeba się z tą wiedzmą troche namęczyć i zebrac ogólnie ekipe na nią

2. Dać dużą szanse na drop Nieznaneglo ulepszacza #14 do misji od kowala jacka z Wojowników z toporami. Siedze już jakieś 40 minut i nie dropnął ani jeden. Więc słabo mi się to widzi :< Zwłaszcza że bardzo długo się te wielkoludy ubija a ja chce mieć wszystkie misje zrobione! Nie będę żadnej usuwał >.< A może wgl nie ustaliliście dropu tego ulepszacza? Bo jeśli chodzi o nieznany ulepszacz #13 z czerwonych drzew w redlesie to 2 metiny i mam 12 sztuk

Opublikowano

Warto czytać medale z zwojami egzo, czy lepiej zostawić na Ku?

Lepiej zostawić na ku, bojowiec/militar nie jest aż tak ważny bo zawsze możesz wydropić jakąś pieczęć i latać na noobku

Opublikowano

Warto czytać medale z zwojami egzo, czy lepiej zostawić na Ku?

Lepiej na ku zostaw. Bo jeśli masz wydać na egzo 15-20kk lub więcej, żeby mieć bojowca to już lepiej dzika 25% potwory kupić :p Ja zrobiłem militara, a w sumie nigdy na nim nie jeździłem :lol:

tenor.gif

Opublikowano

Serwer wydaje się być na prawdę spoko :) Prezentacja zachęciła mnie do zagrania. Mam tylko nadzieję, że serwer szybko nie padnie...

Już dość długo stoi i nie ma na nim żadnych znaczących lagów zatem śmiało wbijaj !

Opublikowano

Potrzebuje OBIEKTYWNEJ opinii o serwerze, wraz z odpowiedzią na kilka pytań:

- ile osób online około

- czy warto jeszcze w ogóle wbijać, miesiąc po starcie czy wszystko już ułożone?

- bez IS-u widoczna różnica?

Opublikowano

1. Nie ma licznika. Moim zdaniem około 1k na pewno. Przewiduje coś koło 1,5k.

2. Co to za pytanie? To nie iMetin np. że trzeba drugą walutę już wprowadzać. Spokojnie można zaczynać.

3. Nie ma w Isie żadnej przewagi. By najmniej nie ma żadnych super zbroi jak na AS.....LU.

imetin_logo.png

Opublikowano

Co do serwera to tak ;)

Cenny na allegro tanieją także można kupić yangi i za 50zł kupić piękne eq :) gdyż bo ponieważ wciągu 2dni truta straciła na wartości teraz można ją kupic za 100kk :) bojowy 9tka za 60kk stalki po 120kk :)

Bo jeżeli na poczatku chcesz zarobić to raczej ci się już to nie uda, na niskim lvlu jest teraz masakryczny zarobek bo niby na czym jak aury i ostrza po 2kk :)

Opublikowano

Co do serwera to tak ;)

Cenny na allegro tanieją także można kupić yangi i za 50zł kupić piękne eq :) gdyż bo ponieważ wciągu 2dni truta straciła na wartości teraz można ją kupic za 100kk :) bojowy 9tka za 60kk stalki po 120kk :)

Bo jeżeli na poczatku chcesz zarobić to raczej ci się już to nie uda, na niskim lvlu jest teraz masakryczny zarobek bo niby na czym jak aury i ostrza po 2kk :)

da sie zaroibc na lajcie, sprzedajesz aury, ostrze, za misje juz od 50 lvl niektore placa po 5-10kk :)

serwer jest latwy tylko trzeba troche posiedziec aby cos osiagnac

pozdrawiam

Opublikowano

Wprowadzamy zmianę w MEGAUpdate #1. Cor Draconisy zostaną zastąpione Prywatną Wieżą Demonów!

9.png

9.png

Zostanie wprowadzona dodatkowa - prywatna wieża demonów. Będzie się można do niej dostać dzięki 2 przepustkom (każda z nich będzie na inne piętro, by kontynuować wyprawę). Szczegółowe informacje podczas wprowadzenia MEGAUpdate #1.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Wprowadzamy zmianę w MEGAUpdate #1. Cor Draconisy zostaną zastąpione Prywatną Wieżą Demonów!

9.png

9.png

Zostanie wprowadzona dodatkowa - prywatna wieża demonów. Będzie się można do niej dostać dzięki 2 przepustkom (każda z nich będzie na inne piętro, by kontynuować wyprawę). Szczegółowe informacje podczas wprowadzenia MEGAUpdate #1.

szkoda, ze to wproawdzacie, nie bedzie juz jak dobrze zarobic bo bronie na 75 staną się masakrycznie tanie ;/

Opublikowano

szkoda, ze to wproawdzacie, nie bedzie juz jak dobrze zarobic bo bronie na 75 staną się masakrycznie tanie ;/

Niekoniecznie ;) Zresztą zobaczycie, jak to będzie wyglądać po wprowadzeniu. Nie będzie tak łatwo, jak sądzicie.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

A czy bronie 75 to jedyny zarobek?:) Z ripa i śmierci leca perły/egzo/magiczne kamienie. A jesli chodzi o bronie 75, wystarczy troszke zmniejszyć ich drop :)

Mi się tam prywatne dt podoba, bo obecnie to mordęga wejśc samemu na ripa/śmierć ;d

Zapraszam do łapkowania i subowania. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=RSpI2St7l-Y  

aa6ed22748225.png

Opublikowano

Podzielam zdanie kolegi, pomysł sam w sobie dobry był już stosowany na innych serwerach i pozytywnie wpływał na opinie innych, ale czy tutaj też tak będzie ? poczekamy zobaczymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...