Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie działała, na żadnym serwerze, jeśli dany przedmiot dropi tylko podczas misji.

Dzięki za odpowiedź.

@ Ma ktoś może plik, który zamienia moby z v3 na dzikie psy ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwer zasługuje być w topce! gram już 3dni i jest stabilny , 0 bugów , 0 lagów. troszke mnie denerwują misje bo dziwne są :) ale to już nieważne:) Polecam jak najbardziej! skoro FuBu serwer zlodzieja znalazła sie Chujmora w topce to może dla tego serwera dać szanse? :) Pozdrawiam  :)

Opublikowano

Ja już dawno nie widziałem tylu misji na żadnym serwerze. Widać że Vincent cały czas pracuje i słucha graczy. Na suporcie odpowiedź jest błyskawiczna. Jest co robić na serwerze. Non stop misje nie ma nudnego expa. Aż żałuje że zmarnowałem miesiąc czasu na syfiasty Ascarial. Najważniejsza rzecz "ZERO BOTÓW" w przeciwieństwie do konkurencji.

Polecam ze szczerego serca wszystkim.

ps. właściwie dla mnie to bardziej jest Hard niż medium.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja już dawno nie widziałem tylu misji na żadnym serwerze. Widać że Vincent cały czas pracuje i słucha graczy. Na suporcie odpowiedź jest błyskawiczna. Jest co robić na serwerze. Non stop misje nie ma nudnego expa. Aż żałuje że zmarnowałem miesiąc czasu na syfiasty Ascarial. Najważniejsza rzecz "ZERO BOTÓW" w przeciwieństwie do konkurencji.

Polecam ze szczerego serca wszystkim.

ps. właściwie dla mnie to bardziej jest Hard niż medium.

E tam hard, medium, hard jedynie z lvlami 85+, takto to raczej medium, łatwo zdobyć ulepszacze, są już 2 maxy.

Co do poleceń wielkie dzięki, nie zawiedziecie się na nas!

Opublikowano

Wysłałem wam na suport propozycje dotyczącą możliwości zamrażania ekranu podczas wystawiania sklepu. Przydała by się taka opcja.

imetin_logo.png

Opublikowano

Wysłałem wam na suport propozycje dotyczącą możliwości zamrażania ekranu podczas wystawiania sklepu. Przydała by się taka opcja.

Dostaliśmy zgłoszenie. Rozpatrzymy.

Opublikowano

Czy mogl bymi ktos opisac server? Zalety, wady. 

zalety:

- prawie wszystko w IS do zdobycia jest dość łatwo w grze

- brak botów

- dopracowanie

- wiele, wiele innowacji, które  uprzyjemniają rozgrywkę (np. 4 sloty eq, nie wyobrazam sobie teraz mieć 2)

- ciekawe, całkiem nowe misje, koniec z robieniem po raz setny tych samych questów z PL'a.

- wiele dungeonów, które nie nudza się po kilku razach

- administracja dba o serwer i wprowadza poprawki oraz nowości co jakiś czas (megaupdate)

- naprawione ważne bugi takie jak niedziałające NNO, zbugowany zwój boga smoków, mniejsze DMG Żala

wady:

- misje potrafią być męczące, szczególnie na początku, ponieważ robi się je nieadekwatnie długo w porównaniu do nagród, jakie z nich dostajemy

- kilka pomniejszych bugów, ale w porównaniu z innymi serwerami 2014 to i tak wypada o niebo lepiej

Opublikowano

Dostaje się za jakąś misję certyfikat na bojowca?

Raczej nie 

Opublikowano

mam słaby komputer lecz jednak wszystko na wszystkich serva ogarniał Asca... itp co jest w m1 wiecej ludzi niecioł mi się a tu wejdę to mnie tak zetnie że nic nie zrobię znacie jakies rozwiazanie na to ? czy to kwestia maszyny na której stoi oraz mego komputera? 

Opublikowano

mam słaby komputer lecz jednak wszystko na wszystkich serva ogarniał Asca... itp co jest w m1 wiecej ludzi niecioł mi się a tu wejdę to mnie tak zetnie że nic nie zrobię znacie jakies rozwiazanie na to ? czy to kwestia maszyny na której stoi oraz mego komputera? 

A co ma maszyna do komputera, jak ktoś ma Drewno to ma problem xD

A tak serio jeżeli masz lagi w M1 to wina PC, moobki zawsze możesz zmienić na dzikie psy - masz łatkę u nas na forum / stronie.

Opublikowano

A tak serio jeżeli masz lagi w M1 to wina PC, moobki zawsze możesz zmienić na dzikie psy - masz łatkę u nas na forum / stronie.

Nie wina PC, bo w BF4 w HD na ultra  mam od 40 do 65 fps, a tu ścina.     Innych obiekcji poza wspomnianymi wcześniej od groma chujowymi misjami (długo się robi, a nagroda ssie - chodzi mi o początkowe misje, inne potem zobaczę bo zdecydowałem się tu pograć) nie mam zastrzeżeń. Fajnie się gra, widać że się starają i nie jest to kolejna kopia.   Jedyna propozycja (nie widziałem takiej opcji) to to, abyście w jakiś sposób może oznaczyli powiedzmy zielonymi ikonkami misje mniej opłacalne, czerwonym fabularne, a jeszcze innym jakieś inne...Coś jak na invorii bodajże.

io7e.jpg

Opublikowano

Na Asca.. jest więcej ludzi w m1 i nie ścina tak jak tutaj, nawet na innych CH w m1 potrafi ściąć klienta na parę sekund i widać to nawet u tych waszych letsplejerów także nie mów o drewnach na węgiel tylko lepiej zacznij coś robić prócz grania w lola.

Opublikowano

Na Asca.. jest więcej ludzi w m1 i nie ścina tak jak tutaj, nawet na innych CH w m1 potrafi ściąć klienta na parę sekund i widać to nawet u tych waszych letsplejerów także nie mów o drewnach na węgiel tylko lepiej zacznij coś robić prócz grania w lola.

Widzę wracamy do tematu robienia czegoś, akurat lubię się kłócić o to. Dobrze mi idzie w LOL'u jak chcesz zaproś mnie nick taki sam jak tutaj. Poza tym co Cię obchodzi co ja robię poza siedzeniem przy serwerze? Mogę robić co chcę, a jak masz z tym jakiś problem lub szukasz zaczepki to zapraszam na PW lub GG.

Ja nie mam problemów z lagami w m1 / ścinkami i pierwszy raz się spotykam właśnie z tym problemem. Masz opcję usunięcia nazw sklepów / nicków itp.

Nie wina PC, bo w BF4 w HD na ultra  mam od 40 do 65 fps, a tu ścina.     Innych obiekcji poza wspomnianymi wcześniej od groma chujowymi misjami (długo się robi, a nagroda ssie - chodzi mi o początkowe misje, inne potem zobaczę bo zdecydowałem się tu pograć) nie mam zastrzeżeń. Fajnie się gra, widać że się starają i nie jest to kolejna kopia.   Jedyna propozycja (nie widziałem takiej opcji) to to, abyście w jakiś sposób może oznaczyli powiedzmy zielonymi ikonkami misje mniej opłacalne, czerwonym fabularne, a jeszcze innym jakieś inne...Coś jak na invorii bodajże.

Jak napisałem ja nie mam problemu właśnie z lagami ani ścinkami, a mam sprzęt podobny do Ciebie. Te jak je nazywasz c*****e misje były dobre na początku serwera - wiadome jest że teraz jak się rynek ustatkował nie będą tyle dawały jak na początku - idealnym przykładem jest PL i misja typu 10k i 100 czerwonych potek.

Kolorowe zwoje questowe jak i inne bajery będą wraz z Mega Updatem i nowym clientem.

Opublikowano

Widzę wracamy do tematu robienia czegoś, akurat lubię się kłócić o to. Dobrze mi idzie w LOL'u jak chcesz zaproś mnie nick taki sam jak tutaj. Poza tym co Cię obchodzi co ja robię poza siedzeniem przy serwerze? Mogę robić co chcę, a jak masz z tym jakiś problem lub szukasz zaczepki to zapraszam na PW lub GG.

Ja nie mam problemów z lagami w m1 / ścinkami i pierwszy raz się spotykam właśnie z tym problemem. Masz opcję usunięcia nazw sklepów / nicków itp.

Opcja ta mistrzu daje mało na tym kliencie, dlaczego? Bo i tak laguje, c*****y klient i tyle, przy wystawieniu sklepu po ~30 minutach robi się czarny ekran, nawet na w/w serwerze nie ma takiego problemu, a jest więcej ludzi w mieście.

Jesteś administratorem, dlatego też każdego gracza powinno obchodzić jak "wyższa siła" sprawuje się na serwerze i co na nim robi i tak samo powinno być na odwrót, a niestety nie jest.

Póki co prócz nagrywania odcinków/zrobienia eventu polegającego na zrzuceniu metinów/bossów w ogóle nie widziałem Cię na serwerze, a to jak Ci idzie w lolu zachowaj dla siebie, nie gram w niego i nie mam zamiaru, ale wiem, że Ty to robisz i przez to często "wymigujesz się" z obowiązków admina.

I gówno mnie obchodzi co robisz poza siedzeniem przy serwerze, obchodzi mnie to ile przy nim siedzisz i co na nim robisz, a jak widać nie jestem pierwszą osobą, która ma do tego jakiś problem.

Następnym razem nie przekręcaj moich zdań na swoją stronę.

Opublikowano

Opcja ta mistrzu daje mało na tym kliencie, dlaczego? Bo i tak laguje, c*****y klient i tyle, przy wystawieniu sklepu po ~30 minutach robi się czarny ekran, nawet na w/w serwerze nie ma takiego problemu, a jest więcej ludzi w mieście.

Jesteś administratorem, dlatego też każdego gracza powinno obchodzić jak "wyższa siła" sprawuje się na serwerze i co na nim robi i tak samo powinno być na odwrót, a niestety nie jest.

Póki co prócz nagrywania odcinków/zrobienia eventu polegającego na zrzuceniu metinów/bossów w ogóle nie widziałem Cię na serwerze, a to jak Ci idzie w lolu zachowaj dla siebie, nie gram w niego i nie mam zamiaru, ale wiem, że Ty to robisz i przez to często "wymigujesz się" z obowiązków admina.

I gówno mnie obchodzi co robisz poza siedzeniem przy serwerze, obchodzi mnie to ile przy nim siedzisz i co na nim robisz, a jak widać nie jestem pierwszą osobą, która ma do tego jakiś problem.

Następnym razem nie przekręcaj moich zdań na swoją stronę.

Nie muszę przekręcać, ale jak widzę że ktoś mnie ocenia co robię to niech sobie da spokój. Jeżeli myślisz że siedzę sobie na leżaku i liczę hajs jaki zarabiamy w ciągu dnia to się mylisz. Nie mam zamiaru z Tobą wchodzić w dalszą dyskusję i tyle. Uwielbiam mówienie że tylko zrzuciłem boss'a czy metina, a na supporcie za mnie kolega odpisuje, na forum mama, a już pisałem wiele razy kontaktuj się ze mną przez support, bo tam mam wszystko rozpisane a nie w grze, gdzie mam 1000 wiadomości typu "Kiedy Zuo" lub "Kiedy OX". Gdybym się wymigiwał od obowiązków Administratora to bym poleciał już dawno jak kiedyś inni co robili podobnie przy serwerze Lourta. Jeżeli ktoś ma jakiś problem jest Support - tysiąc raz pisaliśmy to, bo po to on jest.

Jeszcze jedna ważna rzecz to przeczytanie regulaminu odnośnie pytań typu "Rzal okradli mnie, siedzę 10 dzień na TS, a tam cisza" albo "Czekam 20 dzień na GM'a aby mi się pomógł wymienić" - Regulamin i tyle.

Opublikowano

Z kad wy bierzecie takie teorie. Gralem na asshicie i lagi ch1 jinno sa takie same jak wszedzie po 30 minutach na shopie tez mialem tam czarny ekran. Czy tu czy czy gdzie indziej. Zamiast oczerniac serwer sprawdz kompa czy wszystko z nim wporzadku.

imetin_logo.png

Opublikowano

ja mam np, dojebanego kompa i zaden serwer nie mial scin dopoki nie zagralem na cradosie nic nie mam ale zawsze mam scine,

gdy łąduje mi się postać na mape, nie łąduje sie płynnie, to wszystko zapewne przez zwiekszone spoty i nowe tekstury ktore zapewne nie są dostatecznie zoptymalizowane i dlatego tak sie dzieje

Opublikowano

ja mam np, dojebanego kompa i zaden serwer nie mial scin dopoki nie zagralem na cradosie nic nie mam ale zawsze mam scine,

gdy łąduje mi się postać na mape, nie łąduje sie płynnie, to wszystko zapewne przez zwiekszone spoty i nowe tekstury ktore zapewne nie są dostatecznie zoptymalizowane i dlatego tak sie dzieje

Ja też mam dobrego kompa, ale nie widzę jakby spadku fpsów czy też zacinek - nie wiem czym to może być spowodowane, możliwe, że przy zmianie client po Mega Update #1 się to zmieni i wszyscy będą mieli płynną rozgrywkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...