Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja zrobiła na mnie wrażanie, co jest dla mnie pewną nowością... bo od długiego czasu nie był tak dobrej prezentacji, dużo zmian, ciekawych pomysłów.

polecam serwer i powodzenia w rozwoju

zagrałbym, ale moja przygoda zakończyła się :P

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się jeszcze zaczynać tutaj grę ? Nie jestem pewien czy nie padnie za szybko.

smialo mozesz grac. Sam zacząłem 2 dni temu. gra sie super dużo misji przyjemny exp jest co robic :)

Opublikowano

Licznik dostępny jest tylko dla Administracji już pisaliśmy o tym.

W takim razie spytam graczy :) Ile osób jest orientacyjnie w godzinach szczytu ? I jeżeli istnieje taka możliwość, prosił bym o screena z m1. Odwdzięczę się typowo ( like ) ;3

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Polecam serwer, tylko admini mają troszeczkę na niego wywalone

Gram i nie stwierdziłem aby mieli wywalone.

Na suporcie pracują cały czas.

Uzasadnij kolego swoją opinię.

imetin_logo.png

Opublikowano

Gram i nie stwierdziłem aby mieli wywalone.

Na suporcie pracują cały czas.

Uzasadnij kolego swoją opinię.

Jak byś nie zauważył to @1361622928-U485574.pngLatros.pl to jakiś idiota który chce sobie nabić tylko posty pisząc bzdury w każdym temacie po to by założyć temat ze swoją prezentacją serwera.

Kiedy można spodziewać się innych eventów, zuo etc?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nawet im się blasków nie chciało wyłączyć..

Proponuje spadać na własne podwórko, ludzie mieli dłużej blaski, co za pech, po prostu straszne mogli więcej podropić, ta Administracja naprawdę jest żałosna.

Opublikowano

Pytanie bo coś już za długo misje robie :) Kiszka wilka do misji "Składnik" z czego dropi ?

Ze zwykłych wilków - też miałem ten problem :P

Opublikowano

Pytanie bo coś już za długo misje robie :) Kiszka wilka do misji "Składnik" z czego dropi ?

Z wilka xD , polecam serwer jak najbardziej duzo typa na oko 2k , niema botow jako na jedynym serwerze ze wszystkich nie dzialaja zadne hacki POZDRAWIAM

Opublikowano

Strasznie lipa jest.

Niby fajnie serwerek zrobiony, wszystko edytowane.

Ale.. Coraz mniej graczy gra.. na mniejszym levelu się zdziwiłem, ale teraz na ~50 chyba to zrozumiałem, że chyba sam kończę.

Na moim obecnym levelu wolno leci exp, expie w v2 spot za spotem.. 

Gdy już dobije level idę po misje.. i najgorsze jest to, że w każdej misji chodzi o to samo przez co jest to monotonne

Zmienia się tylko przedmioty które trzeba oddać, a przeważnie każda misja jest taka sama, tylko z innych moobów leci dany item.

Dostaje się yangi i jakieś marne itemki, które lecą ze szkatułek, a expa w ogóle to nie daje.

Nie dość, że klepie w v2 spot za spotem.. to dostaję misję w której muszę na dolinie dropić jakieś "gówno", które strasznie rzadko wypada z moobów.

To strasznie drażni, nie ma kiedy zatrzymać się w mieście, bo cały czas trzeba dropić i dropić, przy czym zaraz wbijemy kolejny level i idziemy znowu po misje w której trzeba dropić.. 

A hajsu z tej misji jest tyle, że w ogóle się tego nie opłacało robić. :v

//Reklama OFF.

Opublikowano

Strasznie lipa jest.

Ale.. Coraz mniej graczy gra.. na mniejszym levelu się zdziwiłem, ale teraz na ~50 chyba to zrozumiałem, że chyba sam kończę.

Gdy już dobije level idę po misje.. i najgorsze jest to, że w każdej misji chodzi o to samo przez co jest to monotonne

Zmienia się tylko przedmioty które trzeba oddać, a przeważnie każda misja jest taka sama, tylko z innych moobów leci dany item.

Dostaje się yangi i jakieś marne itemki, które lecą ze szkatułek, a expa w ogóle to nie daje.

Nie dość, że klepie w v2 spot za spotem.. to dostaję misję w której muszę na dolinie dropić jakieś "g****o", które strasznie rzadko wypada z moobów.

To strasznie drażni, nie ma kiedy zatrzymać się w mieście, bo cały czas trzeba dropić i dropić, przy czym zaraz wbijemy kolejny level i idziemy znowu po misje w której trzeba dropić.. 

jak robisz misje na 50 lvl to tak jest np za zbieranie kwiatów na sohan jest 7.5kk yang a za wyzsze misje ponad 10kk, do tego zwoje egzo itp, nikt cie nie zmusza do robienia misji :)

Opublikowano

Strasznie lipa jest.

Nie dość, że klepie w v2 spot za spotem.. to dostaję misję w której muszę na dolinie dropić jakieś "gówno", które strasznie rzadko wypada z moobów.

To nie rob misji i stoj w miescie ;)
Opublikowano

Strasznie lipa jest.

To od jutra misje z PL'a dajemy, czyli może co na obiad chce handlarz zbrojami, bo tego nikt nigdy nie zrobił?

Faktycznie coraz mniej osób, na ch1 teraz :

zohsuf.jpg

Prawie nikt nie gra :(

Po co robisz misje? Nie chcesz nie rób - masz opcję usuwania misji, nie rozumiem tej mentalności : Za dużo misji.

A jak na innych serwerach są misje z PL'a to jest super i wszyscy są szczęśliwi?

Boże czy ty to widzisz, wiadome jest że misja na 50 lvl nie da Ci 50kk, bo rynek idzie do przodu, im więcej graczy tym większe ceny i nie będziesz dostawał adekwatnej nagrody za misję do rynku bo jest to niemożliwe.

Opublikowano

Więc tak gram od 5 dni i mogę powiedzieć tak..

- Youtuberzy dostają za dużo SM , zobaczcie sobie na ich filmiki 2 odcinek a ci 2x P , wierzchowce , kostiumy , fryzy , pety , wspomagacze.. Wszystko mają do tego niszczą gospodarkę serwera sprzedając po 15 x pieczęć dzika.

Jest to dla mnie chore strasznie duża różnica między jutuberem a zwykłym szarym "Jankiem"...

- Administracja.. Pierwszy filmik jaki zobaczyłem z Cradosa to jakiegoś GM-a z prywatnej postaci jak Nieb. Śmierć bił i gadał tam że wam tak zależy na serwerze i on po 8h biega po mapach i banuję cziterów.. I tutaj dziwna sprawa bo jak gram od 5 dni i mam przegrane (2831 minut) to jedyna osoba jaką online widziałem z Administracji to Shake i to parę razy przez dłuszy okres czasu.. nie wymagam od Przemka żeby siedział na grze i banował ludzi bo on zajmuję się grą czysto od strony technicznej tak jak powinien - ale gdzie reszta ?

Ilość online jest ok. 900  - 1400 na każdej mapie dużo osób dropi lub expi,z tego dużo to nowi gracze - spoty na bo / v2 są zajęte 24/7 (ale polecam expic na początku w świątyni bo leci dużo szybciej ).

Mimo wszystko serwer polecam jest solidnie wykonany tylko Administracja musi trochę przemyśleć niektóre decyzję.

Opublikowano

Więc tak gram od 5 dni i mogę powiedzieć tak..

- Youtuberzy dostają za dużo SM , zobaczcie sobie na ich filmiki 2 odcinek a ci 2x P , wierzchowce , kostiumy , fryzy , pety , wspomagacze.. Wszystko mają do tego niszczą gospodarkę serwera sprzedając po 15 x pieczęć dzika.

Jest to dla mnie chore strasznie duża różnica między jutuberem a zwykłym szarym "Jankiem"...

- Administracja.. Pierwszy filmik jaki zobaczyłem z Cradosa to jakiegoś GM-a z prywatnej postaci jak Nieb. Śmierć bił i gadał tam że wam tak zależy na serwerze i on po 8h biega po mapach i banuję cziterów.. I tutaj dziwna sprawa bo jak gram od 5 dni i mam przegrane (2831 minut) to jedyna osoba jaką online widziałem z Administracji to Shake i to parę razy przez dłuszy okres czasu.. nie wymagam od Przemka żeby siedział na grze i banował ludzi bo on zajmuję się grą czysto od strony technicznej tak jak powinien - ale gdzie reszta ?

Ilość online jest ok. 900  - 1400 na każdej mapie dużo osób dropi lub expi,z tego dużo to nowi gracze - spoty na bo / v2 są zajęte 24/7 (ale polecam expic na początku w świątyni bo leci dużo szybciej ).

Mimo wszystko serwer polecam jest solidnie wykonany tylko Administracja musi trochę przemyśleć niektóre decyzję.

Co do ilości SM to nie są to ogromne ilości od tego zacznijmy bo większość YT'berów ma płacone w zł, ale tutaj nie będę się kłócił.

Co do banowania i naszej obecności w grze obecnie tylko ja jestem oraz Matzar, bo inni wyjechali na wakacje i są na urlopie. Kontakt z nami jest lepszy na supporcie niż w grze wspominałem 1000 razy i dalej przy tym zostanę. Co do filmu który oglądałeś był to film Kirka, który był nagrany na samym początku serwera, a obecnie jak wspomniałem jest on na wakacjach.

Opublikowano

Strasznie lipa jest.

W megaupdacie ma być więcej misji na wyższe poziomy, więc może znajdzie się coś ciekawego ;)  Do expa zawsze możesz zrobić itemki z bonusem + PD. 

Btw. Kto mówił, że będzie tu się lajtowo expiło? przecież masz na początku prezki jakie są raty i wiedziałeś od razu na co się nastawić ;)  Trochę więcej wytrwałości ! 50 lvl to nie tak dużo, nawet na globalu ;) 

Opublikowano

Dużo misji - źle
mało misji - źle
Ludzie zdecydujcie się czego chcecie :x na serwerze jest dużo misji dzięki, którym można się jakoś dorobić (nie wszystkie są opłacalne ale wtedy można użyć opcji usuwania misji)

Co do expa to leci bardzo przyjemnie nie wiem jak możesz narzekać - możesz od graczy kupić kupony sm za które kupisz sobie PD z is'a oraz PD 1h i wtedy naprawdę szybko można wbić lvl

Serwer polecam administracja cały czas stara się, aby było jak najlepiej na serwerze

Opublikowano

Dużo misji - źle

mało misji - źle

Ludzie zdecydujcie się czego chcecie :x na serwerze jest dużo misji dzięki, którym można się jakoś dorobić (nie wszystkie są opłacalne ale wtedy można użyć opcji usuwania misji)

Co do expa to leci bardzo przyjemnie nie wiem jak możesz narzekać - możesz od graczy kupić kupony sm za które kupisz sobie PD z is'a oraz PD 1h i wtedy naprawdę szybko można wbić lvl

Serwer polecam administracja cały czas stara się, aby było jak najlepiej na serwerze

teraz sie stara, a co bedzie za pare miesiecy? zapewne zarobia kupe kasy i zostawia serwer.

Moja ocena dot. serwer NEUTRAL 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...