Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma ciekawe rozwiązania, ale team jest do kitu. Od trzech dni zero kontaktu ze strony suportu, Shake nie ma zamiaru również odpisać :)

Rozwiązania z 4x stronami ekwipunku powinny zostać przeniesione na kolejne serwery. Fajny bajer.

Opublikowano

NO mi też coś nie chcą pomóc z misją zbugowaną. Odpisują nie czytając nawet zgłoszenia.

Na razie tłumaczę to updatem który ma zaraz wejść więc być może nie mają czasu

imetin_logo.png

Opublikowano

Po co jest to eq wspanialych? Zrobienie go na +9 to kosmiczny wydatek, a bonusy sa bardzo bardzo slabe :(

zgdzodze się :) to jest bardzo duży wydatek a bonusy mało pomocne za tą cene :P 

Opublikowano

Odwołuję mojego hejta którego yebłem wcześniej :P polecam bo widzę że administracja się stara i pomaga :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

w co oni lecą sobie? Nie dropią wg blaski  expie 1,5 h w grocie i nic ani jedna nie poleciała .. pozdro miał być tez manwoo o 12  .. wtf?

dobra naprawili xD :P

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Wczoraj w nieznanych okolicznościach znikły mi najpotrzebniejsze itemki z eq, antywira mam, hasła nikomu nie podawałem :/ Dziwne

Opublikowano

Wczoraj w nieznanych okolicznościach znikły mi najpotrzebniejsze itemki z eq, antywira mam, hasła nikomu nie podawałem :/ Dziwne

Też tak miałem. Zmień hasło, ja zacząłem od nowa i mam 43 lvl, 80kk a minut rozegranych 800 xD

Opublikowano

Też tak miałem. Zmień hasło, ja zacząłem od nowa i mam 43 lvl, 80kk a minut rozegranych 800 xD

Nie po to się męczyłem tyle na to eq żeby je stracić w kilka minut więc napisałem do supportu i myślę że zostanie mi on zwrócony :), jak nie to zakończe grę na tym serwerze, a szkoda bo fajny jest :0

Opublikowano

KIEDY NOWY KLIENT Z CZCIONKOOO DUZOOOO

???

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to dzisiaj natomiast jeżeli nie to będzie trzeba jeszcze czekać :/

Opublikowano

Taka prośba do administracji: dodawajcie szczegółowe informacje na stronie głównej, nigdy nie wiadomo co i gdzie. Np. teraz trwa event manwoo, zadnej informacji od kiedy, do kiedy i na czym to dokladnie polega. Tak samo ze wszystkimi innymi newsami, powinny byc szczegolowo opisane, to chyba nie jest takie trudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...