Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny rekord Online - zdjęcie z obecnie trwającego Eventu : Bursztynowa Loteria

ePkgA56.jpg

Dziękujemy za taką frekwencję i zapraszamy na serwer !

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny rekord Online - zdjęcie z obecnie trwającego Eventu : Bursztynowa Loteria

ePkgA56.jpg

Dziękujemy za taką frekwencję i zapraszamy na serwer !

A ludzie piszą, że graczy ubywa jestem tylko ciekaw z której strony ubyła liczba graczy?

Serwer polecam i zapraszam każdego do gry ;)

Opublikowano

A ludzie piszą, że graczy ubywa jestem tylko ciekaw z której strony ubyła liczba graczy?

Serwer polecam i zapraszam każdego do gry ;)

Ludzi nie ubywa tylko ludzie zaczęli expić, stąd te pustki w m1 :v
Opublikowano

dokładnie spoty w v3 każde ch zajete server polecam od nowa nawet idze się wykłuć bardzo łatwo administracja pilnuje siedzi na ts idze się dogadać :D 

Opublikowano

Ludzi nie ubywa tylko ludzie zaczęli expić, stąd te pustki w m1 :v

Jak tak patrze na m1 i twoją wypowiedź o pustce w tym miejscu to nie bardzo xD Siedzą wszyscy na ch1 jeśli chodzi o m1

Ja to bym proponował dać

1. 100% na dropnięcie tego kryształu wiedzmy do misji od alchemika bo trzeba się z tą wiedzmą troche namęczyć i zebrac ogólnie ekipe na nią

2. Dać dużą szanse na drop Nieznaneglo ulepszacza #14 do misji od kowala jacka z Wojowników z toporami. Siedze już jakieś 40 minut i nie dropnął ani jeden. Więc słabo mi się to widzi :< Zwłaszcza że bardzo długo się te wielkoludy ubija a ja chce mieć wszystkie misje zrobione! Nie będę żadnej usuwał >.< A może wgl nie ustaliliście dropu tego ulepszacza? Bo jeśli chodzi o nieznany ulepszacz #13 z czerwonych drzew w redlesie to 2 metiny i mam 12 sztuk

Ponawiam prośbę aby admonistracja to sprawdziła i wypowiedziała się tutaj na ten temat :<>

Opublikowano

Da się zmrozić ekran gry, żeby podczas wystawiania shopka nie było później czarnego ekranu?

Ja uzywam programu dxtory, po odpaleniu 4 sklepów ustawiam max FPS na 5, po kilku godzinach czarnego ekranu nie ma, dopiero po kilkunastu.

Opublikowano

Ile jest teraz on-line na serwerze ? 1k + ?

Serwer dosyć fajny, jedynym minusem są te misje.

Powodzenia.

1k jest na 100%. Misji moze jest duzo, ale robi sie je szybko i sa fajne nagrody.
Opublikowano

Ile jest teraz on-line na serwerze ? 1k + ? 

Serwer dosyć fajny, jedynym minusem są te misje. 

Powodzenia. 

Właśnie misję są plusem. One mnie zachęciły do gry, autorskie, przyjemne, chociaż niektóre zbyt męczące i nie warte zrobienia.

Oczywiście nie musisz ich robić, ale wtedy ominą Cię na prawdę super nagrody. :)

Dodacie zamrażanie ekranu do clienta?

@Edit

Da się jakoś roski zrobić?

Opublikowano

W ile dam radę wbić 35 level od samego początku?

Trudno zarabiać?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

W ile dam radę wbić 35 level od samego początku?

Trudno zarabiać?

To zależy czy chcesz robić misje i być na bieżąco czy lecić z poziomem a potem nadrabiać. Jeżeli na bieżąco to trochę Ci zajedzie, bo misji jest sporo, ale raczej jest to na początku ciekawe zajęcie, więc sie nie zanudzisz.

Dla mnie zarabiać nie jest trudno, ale to już indywidualna kwestia, jak na każdym serwerze trzeba się dostosować do potrzeb rynku a potem z górki.

Opublikowano

z początku misje mnie odrzuciły, ale nagrody za nie sa świetne i przynajmniej sie nie nudzi.

Najgorszy jest zielarz, a tak wsystko jest ok.

Obecnie mam 90 i goraco serwer polecam.

Opublikowano

Nie wiem kto to ten "Adaś" ale bardziej wam szkodzi, niż pomaga. W grze ani na supporcie go nie widziałem odkąd gram ani razu (nie wnikam czemu, ale ta osoba ma chyba rangę tylko dla beki), do dzisiaj...

8u3dgc.jpg

jlaws7.jpg

Pomijam błędy ortograficzne i poziom wysławiania się, ale pozdrowienia dla kolegów? Od kiedy to GM spoufala się z graczami w taki sposób? Na forum bylo tez mnostwo skarg i zdjec, jak ponoc faworyzuje graczy.
Tutaj kolejne zdjecie (nie moje)

q799r6.jpg

Opublikowano

Nie wiem kto to ten "Adaś" ale bardziej wam szkodzi, niż pomaga. W grze ani na supporcie go nie widziałem odkąd gram ani razu (nie wnikam czemu, ale ta osoba ma chyba rangę tylko dla beki), do dzisiaj...

8u3dgc.jpg

jlaws7.jpg

Pomijam błędy ortograficzne i poziom wysławiania się, ale pozdrowienia dla kolegów? Od kiedy to GM spoufala się z graczami w taki sposób? Na forum bylo tez mnostwo skarg i zdjec, jak ponoc faworyzuje graczy.

Tutaj kolejne zdjecie (nie moje)

q799r6.jpg

Adaś to youtuber. I zgadzam się że nic nie robi. Nie może inaczej. Coś robi. Ale niekoniecznie dobre dla serwera bojak ssię patrzy na cos takiego o oczy krwawią. To samo kirek. Ja nie wiem. On nic nie robi ja nic nie robie on ma adma ja nie jak to się staneło :O

Opublikowano

Miałem pograć ale jak widzę że jakiś pseudo jujutuberek ma prawa to podziękuje

banner5.gif

Opublikowano

Miałem pograć ale jak widzę że jakiś pseudo jujutuberek ma prawa to podziękuje

Jakie ma prawa? jeżeli będzie robić coś co nie jest zgodne z regulamin to wyleci, a widocznie tego nie robi ;)

Opublikowano

Jeśli macie jakieś zastrzeżenia co do pracy poszczególnych osób w naszym teamie poparte dowodami to możecie skontaktować się w każdej chwili z @Vitron999 i rozwiać wszelkie wątpliwości. Jeśli ktoś robi coś nie zgodnie z regulaminem lub zasadami albo po prostu nic nie robi to długo tu nie posiedzi. Prosta sprawa.

Opublikowano

454571404523841218521.png

Koniec Wakacji już niebawem (niestety), ale to nie znaczy że to koniec Eventów i Aktualizacji na serwerze.

Przygotowaliśmy dla Was dość fajne niespodzianki na Weekend.

Piątek :

~ Raty Serwerowe (24h)

- 50% Doświadczenie

- 50% Drop

- 50% Yangi

Sobota :

~ Szukanie GM'a (5 rund)

~ Szkatułki Blasku Księżyca (12h)

Niedziela :

~ Serwerowe Zuo (3 fale)

~ Mega Update #1

~ Nowy Dungeon

Liczmy, że Eventy Wam się spodobają i wykorzystacie dobrze ostatnie dni Wakacji (przed Metinem).

Miłego Roku Szkolnego!

Administracja CradosMT2

Opublikowano

454571404523841218521.png

Koniec Wakacji już niebawem (niestety), ale to nie znaczy że to koniec Eventów i Aktualizacji na serwerze.

Przygotowaliśmy dla Was dość fajne niespodzianki na Weekend.

Piątek :

~ Raty Serwerowe (24h)

- 50% Doświadczenie

- 50% Drop

- 50% Yangi

Sobota :

~ Szukanie GM'a (5 rund)

~ Szkatułki Blasku Księżyca (12h)

Niedziela :

~ Serwerowe Zuo (3 fale)

~ Mega Update #1

~ Nowy Dungeon

Liczmy, że Eventy Wam się spodobają i wykorzystacie dobrze ostatnie dni Wakacji (przed Metinem).

Miłego Roku Szkolnego!

Administracja CradosMT2

Git git, ale o ktorej będą te raty?

I kiedy wprowadzicie update? dziś/jutro czy w niedziele?

Opublikowano

Git git, ale o ktorej będą te raty?

I kiedy wprowadzicie update? dziś/jutro czy w niedziele?

Niedziela :

~ Serwerowe Zuo (3 fale)

~ Mega Update #1

~ Nowy Dungeon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...