Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie muszę przekręcać, ale jak widzę że ktoś mnie ocenia co robię to niech sobie da spokój. Jeżeli myślisz że siedzę sobie na leżaku i liczę hajs jaki zarabiamy w ciągu dnia to się mylisz. Nie mam zamiaru z Tobą wchodzić w dalszą dyskusję i tyle. Uwielbiam mówienie że tylko zrzuciłem boss'a czy metina, a na supporcie za mnie kolega odpisuje, na forum mama, a już pisałem wiele razy kontaktuj się ze mną przez support, bo tam mam wszystko rozpisane a nie w grze, gdzie mam 1000 wiadomości typu "Kiedy Zuo" lub "Kiedy OX". Gdybym się wymigiwał od obowiązków Administratora to bym poleciał już dawno jak kiedyś inni co robili podobnie przy serwerze Lourta. Jeżeli ktoś ma jakiś problem jest Support - tysiąc raz pisaliśmy to, bo po to on jest.

Jeszcze jedna ważna rzecz to przeczytanie regulaminu odnośnie pytań typu "Rzal okradli mnie, siedzę 10 dzień na TS, a tam cisza" albo "Czekam 20 dzień na GM'a aby mi się pomógł wymienić" - Regulamin i tyle.

Skąd Ty do cholery bierzesz te wszystkie konteksty jeżeli ja o nich nawet nie wspomniałem? To właśnie miałem na myśli mówiąc, że przekręcasz moje zdania. Z dupy wyciągasz jakieś odpowiedzi na coś na co nigdy nie pytałem. Nie wiem, może masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Albo po prostu wzrok Ci szwankuje?

Support mnie gówno obchodzi, ale jak czytałem wcześniej posty to tam też nie śpieszy wam się odpisywać.

Co do samej roli admina, sam się zgłosiłeś na tą posadę, albo nawet zaproponowałeś to lourtowi (nie wiem, nie interesuje mnie to), wiedziałeś jak to będzie z tymi wiadomościami (których podejrzewam, że nie ma więcej niż 50 na godzinę, a nie jak Twoje tytułowe 1000, jeszcze dzielone na parę innych osób w administracji) bo w końcu już miałeś gm'a na innych serwerach, a i tak w tej chwili to jest Twoja główna wymówka na pytanie "dlaczego szejka super admina nie ma w grze". Pomysłowe i oryginalne.

Zresztą, pamiętasz co pisałem w zapowiedzi? Jak to będzie z adminami jutuberami? Póki co się to sprawdza, mimo że sam pisałeś, że tak nie będzie i jacy wy to fajni i super jesteście. Szkoda tylko, że puszczasz swoje słowa na wiatr i nie dotrzymujesz tego co tam pisałeś, równie dobrze lourt mógłby być sam w teamie i wyszłoby na to samo, a może nawet lepiej bo wtedy ludzie nie mieliby się do kogo doczepić bo MOŻE zrozumieliby, że chłopak ma ciężko ogarnąć cały serwer w pojedynkę.

Normalnie dyskutować się z Tobą nie da, zawsze znajdziesz jakąś wymówkę na każdą sytuację, ale cóż, może w końcu do Ciebie dotrze, że się nie spisujesz w tej roli.

PS. Przeczytaj dwa razy to co napisałem, później to co Ty napisałeś i dopiero klikaj "Odpowiedz" bo serio, w tych dwóch postach skierowanych do mnie jest więcej rzeczy bez sensu niż z sensem (nie nawiązujących w ogóle do tego co napisałem).

PS2. Nie oceniam Ciebie jako osoby tylko oceniam rolę, którą ponoć sprawujesz, to są dwie różne rzeczy.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Expowiska mogą bardziej obciążać komputer bo są powiększone.  

Nie wina PC, bo w BF4 w HD na ultra  mam od 40 do 65 fps, a tu ścina.  

Podaj specyfikacje PC.

Na moim sprzęcie uzyskuje na ultra w FHD (1920x1080) około 50-55 kl/s. Na cradosie nic nie ścina.

Opublikowano

Skąd Ty do cholery bierzesz te wszystkie konteksty jeżeli ja o nich nawet nie wspomniałem? To właśnie miałem na myśli mówiąc, że przekręcasz moje zdania. Z dupy wyciągasz jakieś odpowiedzi na coś na co nigdy nie pytałem. Nie wiem, może masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Albo po prostu wzrok Ci szwankuje?

Support mnie gówno obchodzi, ale jak czytałem wcześniej posty to tam też nie śpieszy wam się odpisywać.

Co do samej roli admina, sam się zgłosiłeś na tą posadę, albo nawet zaproponowałeś to lourtowi (nie wiem, nie interesuje mnie to), wiedziałeś jak to będzie z tymi wiadomościami (których podejrzewam, że nie ma więcej niż 50 na godzinę, a nie jak Twoje tytułowe 1000, jeszcze dzielone na parę innych osób w administracji) bo w końcu już miałeś gm'a na innych serwerach, a i tak w tej chwili to jest Twoja główna wymówka na pytanie "dlaczego szejka super admina nie ma w grze". Pomysłowe i oryginalne.

Zresztą, pamiętasz co pisałem w zapowiedzi? Jak to będzie z adminami jutuberami? Póki co się to sprawdza, mimo że sam pisałeś, że tak nie będzie i jacy wy to fajni i super jesteście. Szkoda tylko, że puszczasz swoje słowa na wiatr i nie dotrzymujesz tego co tam pisałeś, równie dobrze lourt mógłby być sam w teamie i wyszłoby na to samo, a może nawet lepiej bo wtedy ludzie nie mieliby się do kogo doczepić bo MOŻE zrozumieliby, że chłopak ma ciężko ogarnąć cały serwer w pojedynkę.

Normalnie dyskutować się z Tobą nie da, zawsze znajdziesz jakąś wymówkę na każdą sytuację, ale cóż, może w końcu do Ciebie dotrze, że się nie spisujesz w tej roli.

PS. Przeczytaj dwa razy to co napisałem, później to co Ty napisałeś i dopiero klikaj "Odpowiedz" bo serio, w tych dwóch postach skierowanych do mnie jest więcej rzeczy bez sensu niż z sensem (nie nawiązujących w ogóle do tego co napisałem).

PS2. Nie oceniam Ciebie jako osoby tylko oceniam rolę, którą ponoć sprawujesz, to są dwie różne rzeczy.

Dobra w skrócie bo nie chce mi się czytać. Uważasz że z nami jest słaby kontakt tak?

Po 2gie do kilku słów powinienem podać " abyś wyczuł tzw. ironię.

Poszukam zaraz ile dokładnie zgłoszeń już rozwiązaliśmy i nigdzie nie jest napisane w ile mamy je rozpatrzeć. Jak itemki znikały z IS i oddawaliśmy je szybko to byliśmy super, a teraz support jest słaby tak?

Nie mam wymówki dla której nie siedzę w grze i odpisuję wszystkim, ze mną można się skontaktować przez support bo od tego on jest czyt. pomoc dla graczy.

Jeżeli rola moja czyt. Administratora ma się ograniczać do siedzenia w grze to czegoś nie rozumiem. Myślisz że zarówno układanie aktualizacji jak i poprawę błędów wszystko się robi samo? Owszem nie zaprzeczę jednemu że Przemek wszystko robi od strony technicznej ale zarówno pomysły jak i wszystko na serwerze wymyślamy wspólnie tak samo jak moje dojście w Maju do jego projektu.

Napisałem o kilku aspektach typu czytanie regulaminu i głupie problemy, ponieważ wystarczy nieraz pomyśleć i można ich uniknąć.

PS. Już widzę jak Lourt byłby sam w Team zapewne by było identycznie :)

Opublikowano

Ja stawiam postać na 2 godziny na ch1 M1 i po dwóch godzinach nie muszę od nowa włączać gry. Lagów brak

Nie wiem co Wy macie z kompa mi ale u mnie śmiga wszystko OK

Opublikowano

Dobra, odchodząc od tej dyskusji - te wierzchowce są na 30 dni kalendarzowych i tu pytanie - czy czas leci non stop czy tylko jak dosiadam dzika ?  :ninja:

@ U mnie już śmiga xD   Nie robiłem od dawna czyszczenia rejestru i ogólnie porządku na kompie :D 

io7e.jpg

Opublikowano

Dobra, odchodząc od tej dyskusji - te wierzchowce są na 30 dni kalendarzowych i tu pytanie - czy czas leci non stop czy tylko jak dosiadam dzika ?  :ninja:

@ U mnie już śmiga xD   Nie robiłem od dawna czyszczenia rejestru i ogólnie porządku na kompie :D

Czas leci non stop.

Opublikowano

A, ja powróce do tematu ścinek i lagów, bo mam podobny problem. Ścinki w m1 ch1 akurat mnie nie dziwią, bo to juz standard przy dużej ilości ludzi ale mam inny problem.

Po ostatnij aktualizacji gdy staram się ubić duzy spot mobów (obojętna mapa i moby) kicka mnie do okna logowania i zaznaczam, ze wcześniej takich problemów nie miałem. bardzo utrudnia mi to grę, bo praktycznie nic nie moge dropic/expić. CO prawda kompa nie mam wy***ebanego w komsmos ale z metinem dobrze sobie radził tu czu gdzie indzziej. Sumując:

Ostatnia aktualizacja=kick co spot.

Zero dropu i expa, jeśli ubije metka bez kicka to jestem zadowolony ;p

Zapraszam do łapkowania i subowania. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=RSpI2St7l-Y  

aa6ed22748225.png

Opublikowano

Truta leci ze szkaty ripa czy ze śmierci, jeśli z oby dwóch to z czego większa szansa ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Witam! Jak grasz na cradosie to zapraszam do owego konkursu z PL'a, gdyż to eq można np. łatwo wymienić za nasz serwer!
xx

Zakaz konkursów!

Opublikowano

Truta leci ze szkaty ripa czy ze śmierci, jeśli z oby dwóch to z czego większa szansa ?

Leci ze szkaty ripa oraz bezpośrednio na ziemie ze śmierci, a większa szansa jest na to, że wyleci ze śmierci :)

Opublikowano

Dobra w skrócie bo nie chce mi się czytać. Uważasz że z nami jest słaby kontakt tak?

Po 2gie do kilku słów powinienem podać " abyś wyczuł tzw. ironię.

Poszukam zaraz ile dokładnie zgłoszeń już rozwiązaliśmy i nigdzie nie jest napisane w ile mamy je rozpatrzeć. Jak itemki znikały z IS i oddawaliśmy je szybko to byliśmy super, a teraz support jest słaby tak?

Nie mam wymówki dla której nie siedzę w grze i odpisuję wszystkim, ze mną można się skontaktować przez support bo od tego on jest czyt. pomoc dla graczy.

Jeżeli rola moja czyt. Administratora ma się ograniczać do siedzenia w grze to czegoś nie rozumiem. Myślisz że zarówno układanie aktualizacji jak i poprawę błędów wszystko się robi samo? Owszem nie zaprzeczę jednemu że Przemek wszystko robi od strony technicznej ale zarówno pomysły jak i wszystko na serwerze wymyślamy wspólnie tak samo jak moje dojście w Maju do jego projektu.

Napisałem o kilku aspektach typu czytanie regulaminu i głupie problemy, ponieważ wystarczy nieraz pomyśleć i można ich uniknąć.

PS. Już widzę jak Lourt byłby sam w Team zapewne by było identycznie :)

Widzisz, Tobie nie chce się czytać i później dostaję odpowiedź od Ciebie na coś na co nie pytałem, nie grzeszysz inteligencją ani niczym podobnym. Co do sprawy IS'u, to że wtedy każdy admin był aktywny to nie dziwne, gdybyście tego nie robili to zapewne serwera by już nie było ewentualnie stałby z setką osób online. Mówiąc "siedzenie w grze" miałem na myśli kontakt z graczami, pomoc w różnych sprawach, banowanie botów i wiele innych rzeczy, ale w sumie po tym co napisałeś to nie dziwie się, że tego nie zrozumiałeś.

I tak, byłoby identycznie przynajmniej gdyby Ciebie nie było, jedynie co potrafisz zrobić to odpowiedzieć "idź na support/idź na forum/przeczytaj regulamin".

Koniec tematu bo jak mówiłem wcześniej z Tobą nie da się normalnie dyskutować.

Opublikowano

Widzisz, Tobie nie chce się czytać i później dostaję odpowiedź od Ciebie na coś na co nie pytałem, nie grzeszysz inteligencją ani niczym podobnym. Co do sprawy IS'u, to że wtedy każdy admin był aktywny to nie dziwne, gdybyście tego nie robili to zapewne serwera by już nie było ewentualnie stałby z setką osób online. Mówiąc "siedzenie w grze" miałem na myśli kontakt z graczami, pomoc w różnych sprawach, banowanie botów i wiele innych rzeczy, ale w sumie po tym co napisałeś to nie dziwie się, że tego nie zrozumiałeś.

I tak, byłoby identycznie przynajmniej gdyby Ciebie nie było, jedynie co potrafisz zrobić to odpowiedzieć "idź na support/idź na forum/przeczytaj regulamin".

Koniec tematu bo jak mówiłem wcześniej z Tobą nie da się normalnie dyskutować.

Ale czy ty jesteś ograniczony? Idź do supportu = tam Ci pomożemy to chyba jasne jest, w czym mam pomagać graczom z poziomu gry, jak na supporcie mam wszystko jasne i klarowne - wszystkie informacje + problem w 99% przypadkach dobrze opisany. Jeżeli ktoś również chce może napisać na forum do mnie,a 2/4 osób ma moje GG, bo nie jest tajne, więc nie wiem czy Ty jesteś aż tak głupi czy udajesz. Kto teraz nie czyta tego co napisałem?

Jesteś chyba głupszy niż myślałem jeżeli myślisz że zgłoszenia na supporcie się robią same, tak samo propozycje, generalnie wszystko co trafia na support - generalnie powodzenia.

Dlaczego tak odnoszę się do regulaminu, bo rejestrując się akceptujesz go, więc chociaż wypada go przeczytać, aby później uniknąć zbędnych pytań / problemów.

Nie potrafię już łatwiej wytłumaczyć tego.

Opublikowano

Witam! Jak grasz na cradosie to zapraszam do owego konkursu z PL'a, gdyż to eq można np. łatwo wymienić za nasz serwer!

ja p******e, serio?

@top

Kiedy planowane jest wejście MegaUpdate? Bo sierpień niedługo się kończy.

Opublikowano

ja p******e, serio?

@top

Kiedy planowane jest wejście MegaUpdate? Bo sierpień niedługo się kończy.

Jest ładnie napisane : 29-31 Sierpień, jeżeli data się już będzie zbliżać to wszystko podamy dokładnie.

Opublikowano

ile osob gra w godzinach szczytu? oplaca sie grac?

Samo CH1 - data podana w rogu. A stale gra ponad 1000 osób, przy eventach nawet po 1.2k, więc jest dobrze.

qa4ezg.jpg

Opublikowano

Niedługo Konkurencja będzie Cradosmt2 vs Ascarial:. co do Serwera rozwija się i mam nadzieje że Administracja tego nie spierdzieli , władowałem troche w IS i sie gra przyjemnie ale troche jak na Medium trudno.. jak narazie gram na Ascarialu to medium jest i w sam raz dla mnie :)  wybiło 4800 graczy 3 tygodnie temu ale teraz jest po 3,200k :) na ascarialu.no serwer Cradosmt2 może będzie miał ludu jak ascarial.

Opublikowano

Niedługo Konkurencja będzie Cradosmt2 vs Ascarial:. co do Serwera rozwija się i mam nadzieje że Administracja tego nie spierdzieli , władowałem troche w IS i sie gra przyjemnie ale troche jak na Medium trudno.. jak narazie gram na Ascarialu to medium jest i w sam raz dla mnie :)  wybiło 4800 graczy 3 tygodnie temu ale teraz jest po 3,200k :) na ascarialu.no serwer Cradosmt2 może będzie miał ludu jak ascarial.

To bardziej brzmi jak reklama Asc*riala niż opinia na temat Cradosa.

@Ile kosztują kd +5?

Opublikowano

To bardziej brzmi jak reklama Asc*riala niż opinia na temat Cradosa.

@Ile kosztują kd +5?

Nie reklama ascariala tylko mówię swoje zdanie.

Opublikowano

Nie reklama ascariala tylko mówię swoje zdanie.

To dlaczego prawie co w drugim słowie, piszesz jaki to Asc*rial nie jest z*******y?

Opublikowano

Kd +5, to koszt około 10kk ale to zależy również o jakie kd Ci dokładnie chodzi, przerobić nie jest trudno a +4 leci prawie z każdego metka 50+ po kilka sztuk :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To dlaczego prawie co w drugim słowie, piszesz jaki to Asc*rial nie jest z*******y?

Poczytajcie w prezce Asshitu.

To jest obrońca i dupoliz NGSa.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...