Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz sie stara, a co bedzie za pare miesiecy? zapewne zarobia kupe kasy i zostawia serwer.

Moja ocena dot. serwer NEUTRAL 

Wyczuwam Wróżbitę Alfiego, mam nadzieję że to nie ten alf od Isamu?

Skąd wiesz co będzie za parę miesięcy, my sami nie wiemy jak będzie, co się stanie i bez sensu jest patrzeć w przyszłość o kilka miesięcy, lepiej patrzeć teraźniejszości.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyczuwam Wróżbitę Alfiego, mam nadzieję że to nie ten alf od Isamu?

Skąd wiesz co będzie za parę miesięcy, my sami nie wiemy jak będzie, co się stanie i bez sensu jest patrzeć w przyszłość o kilka miesięcy, lepiej patrzeć teraźniejszości.

bylo juz tyle serwerow gdzie administracja na poczatku sie starała, a potem olewala go tak jest teraz z asc**ialem :)

Opublikowano

teraz sie stara, a co bedzie za pare miesiecy? zapewne zarobia kupe kasy i zostawia serwer.

Moja ocena dot. serwer NEUTRAL 

Równie dobrze teraz mogliby tak zrobić nie sądzisz? i tak na pewno już wystarczająco dużo zrobili

spójrz na inne serwery gdzie administracja ma w d***e co się dzieje na serwie ważne, że ludzie pakują kase w IS'a nic więcej im nie potrzeba

a tutaj? cały czas jak jest jakiś błąd to administracja go poprawia, wprowadza update etc.

Opublikowano

Równie dobrze teraz mogliby tak zrobić nie sądzisz? i tak na pewno już wystarczająco dużo zrobili

spójrz na inne serwery gdzie administracja ma w d***e co się dzieje na serwie ważne, że ludzie pakują kase w IS'a nic więcej im nie potrzeba

a tutaj? cały czas jak jest jakiś błąd to administracja go poprawia, wprowadza update etc.

czytanie ze zrozumieniem sie kłania.

mowi ci cos "Kuj zelazo poki gorace"? 

oczywiscie ze mogliby, ale po co wylaczac serwer po miesiącu?

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem sie kłania.

mowi ci cos "Kuj zelazo poki gorace"? 

oczywiscie ze mogliby, ale po co wylaczac serwer po miesiącu?

Równie dobrze można zadać sobie pytanie po co wyłączać serwer gdzie jest 1k graczy serwer pewnie wyłączy administracja jak będzie mało ludzi ~50 bo wtedy po co trzymać serwer? z własnej kieszeni raczej nikt nie ma zamiaru opłacać serwa.

Dobra koniec tej dyskusji, nie mam zamiaru się sprzeczać, pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Opublikowano

Równie dobrze można zadać sobie pytanie po co wyłączać serwer gdzie jest 1k graczy serwer pewnie wyłączy administracja jak będzie mało ludzi ~50 bo wtedy po co trzymać serwer? z własnej kieszeni raczej nikt nie ma zamiaru opłacać serwa.

Dobra koniec tej dyskusji, nie mam zamiaru się sprzeczać, pozdrawiam i życzę powodzenia :)

skad ci sie wzielo wylaczenie serwera>? napisałem, ze oleja go po paru miesiącach (moge sie mylic)a ty mi ciagle piszesz o wyłączeniu go. wtf

Opublikowano

Moim zdaniem to nie jest serwer dla większości graczy metina.

Jest mnóstwo misji, prywatne serwery większość ludzi oduczyły robienia misji.

Nauczyliście się wyjechać na 1 spot po zalogowaniu, dwa machnięcia i 30lvl.

Do handlarza bronią kupujemy fmsa +9 i robimy zaraz eq pvp.

Nie panowie, to nie ten serwer. Misji jest dużo, niektóre rzeczy baardzo ciężko dropią do misji.

wbiłem mało narazie bo 44 lvl ale misje wszystkie wykonałem. 

Nudnego expienia 0. Czasami tylko kulkę dobijałem do następnego lvla reszta z misji.

Lubię ten serwer właśnie przez niespotykaną ilość questów, to mi nie pozwala się oderwać od gry. Są ciekawe i dopasowane do LVLa.

Jeżeli denerwuje was robienie misji to nawet nie logujcie się na serwer, bo nawet jak olejecie misje to i tak serwer wam się szybko znudzi.

Moim zdaniem to najważniejsza domena tego serwera MISJE MISJE i jeszcze raz MISJE.

Polecam po raz 10. (Nawet pakuje jakieś drobne w IS, normalnie tego nigdy na privach nie robiłem)

Panowie wielki plus dla was. Naprawdę ilość misji musiała was kosztować kupę czasu.

imetin_logo.png

Opublikowano

chce zaczać gre jak szybko zarobie na poczatek jakas mala kase zeby na Ku styłko (archer) i jakiegos fms :P

Ja expilem na metinach i robilem wszystkie misje, egzo z nich sprzedawalem itp. Do 35 zdazylem uzbierac na boja i szmaragda 40 sr i jeszcze duzo mi zostalo ale reszte przejebalem na kd +5.. a wchodza beznadziejnie.

Opublikowano

witam wszystkich tu zgromadzonych dzielnych wojownikuw walecznych suruw magicznych szamanuw i szybkich ninjuw, polecanko serwera w opur

A tak na poważnie, prosiłbym o dodanie opcji ze zmianą czcionki do wyboru ta co jest i duża, dałoby zrobić? PZDR NA REJONIE

Opublikowano

witam wszystkich tu zgromadzonych dzielnych wojownikuw walecznych suruw magicznych szamanuw i szybkich ninjuw, polecanko serwera w opur

A tak na poważnie, prosiłbym o dodanie opcji ze zmianą czcionki do wyboru ta co jest i duża, dałoby zrobić? PZDR NA REJONIE

Witam drogi wojowniku opcja ta będzie dostępna wraz z nowym clientem czyli 29-31 Sierpień.

Opublikowano

83 tutaj. Mega update więcej misji ^^ dawać go już bo nie mam co robić :< misje się skończyły. Mam tylko problem z jedną. U kowala jacka. Nie leci mi nieznany ulepszacz 14 z wojowników z toporem ( kappa ) Nie wiem czy coś jest nie tak czy co. Sh4ke by się wypowiedział odnośnie tego? Bo inne ulepszacze np ulepszacz 13 leci bardzo szybko ( a nawet za szybko)

Opublikowano

Grafika zajebana z WoW'a (klasy postaci itd), zbroje tak samo skopiowane z tierow ;) Gdyby nie te wyjebane zbroje to bym zagral bo wyglad broni EXP prezentuje sie niezle..

518831445005751729602.png

Opublikowano

Witam drogi wojowniku opcja ta będzie dostępna wraz z nowym clientem czyli 29-31 Sierpień.

Mała poprawka - nowym panelu logowania a nie cliencie =p

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

jak aktualnie wyglada tu gra? warto zaczac? czy "swiezak" ma szanse do czegos dojsc bez pakowania kasy w is?

Opłaca się grać - bez pakowania w is'a można osiągnąć wiele samemu dropiąc możesz zrobić pierścionki na 7 dni które dają przydatne bonusy do expa oraz z symboli możesz zrobić wierzchowca z bonusem 10potwory bądź jakimś innym bonusem :)

Opublikowano

Zaznaczam również że IS jest tu tańszy niż na innych privach. Oby się to nie zmieniło.

Ceny nie będą zmieniane, bo po co? Jedynie będą się zdarzały sytuacje jak teraz że za doładowanie jakiekolwiek dostajecie 20% SM więcej.

Opublikowano

W ogóle to zróbcie coś z DT.

Wczoraj byłem 43 lvlem z jakimś bodym 80. Relogłem po kowalu to mnie klient próbował wrzucić na metki śmierci. Wyłączyłem i włączyłem klienta to wrzuciły mi się misje chyba tego bodziaka 80lvl.

Jednej nie wyłączyłem bo nie wiem gdzie ją przypisać. Zgłoszenie wysłałem na suport.

imetin_logo.png

Opublikowano

W ogóle to zróbcie coś z DT.

Wczoraj byłem 43 lvlem z jakimś bodym 80. Relogłem po kowalu to mnie klient próbował wrzucić na metki śmierci. Wyłączyłem i włączyłem klienta to wrzuciły mi się misje chyba tego bodziaka 80lvl.

Jednej nie wyłączyłem bo nie wiem gdzie ją przypisać. Zgłoszenie wysłałem na suport.

Przycisk do wyłączania misji masz w eq :) Wybierasz misję która ci się zbugowała i wciskasz jeszcze jej nie robiłem :)

https://www.youtube.com/watch?v=voWSnnoKraM&feature=gp-n-y&google_comment_id=z12of3yxzqmqtztjg04cinlabxfisnohgmw0k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...