Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

logo_u1.png

Cześć! Poradziliśmy sobie już z najtrudniejszymi problemami i serwer jest już w pełni stabilny. Pora na jakieś większe zmiany na serwerze oraz większą reklamę! Zacznijmy od tego pierwszego. Pewna część osób wie, jak doczytała nasze wypowiedzi i prezentację wie, że raz w miesiącu będzie wprowadzany MEGAUpdate. Wszelkie nowe propozycje możecie pisać w tym temacie lub w dziale propozycje.

1.png

1.png

Każdą z tych Skrzyni będzie można zdobyć z różnych typów. Od zabijanie potworów aż do przechodzenia najtrudniejszych wyzwań i wypraw. Przedmioty, jakie będzie można z nich zdobyć będą szczegółowo opisane.

2.png

2.1.png

2.1.png

Cztery nowe Księgi Misji z podziałem poziomowym: 30-50, 51-70, 71-90, 91-110. Na każdy przedział zostanie dodanych kilkanaście lub kilkadziesiąt typów polowań bez limitu czasowego. Misje będzie można wykonywać co 8 godzin.

2.2.png

2.2.png

Kilkanaście nowych misji na poziomy 60 - 110, aby było jeszcze więcej rozrywki!

3.png

3.png

Zupełnie nowy przedmiot do ekwipunku! Każdy z nich jest na inny poziom oraz każdy posiada różne bonusy. Szczegółowe informacje będą ujawnione po wdrożeniu systemu w życie.

4.png

4.png

Już niedługo nowa Arena PvP z rankingiem ligowym i podziałem na poziomy i rangi na forum.

5.png

5.png

System Cor Draconis będzie umożliwiał otrzymanie czasowych bonusów w zależności od danego rodzaju owego przedmiotu. Dzieli on się na poziomy:

- Cor Draconis (surowe)

- Cor Draconis (szlifowane)

- Cor Draconis (rzadkie)

- Cor Draconis (antyczne)

- Cor Draconis (legendarne)

6.png

6.png

Nowe Rajdy Wspaniałych na poziom 70, 80, 90, 100 i 110!

7.png

7.png

Zupełnie nowy panel logowania, wybór postaci, wybór królestwa, tworzenie postaci!

8.png

8.png

Zostanie udostępniony zupełnie nowy client! Nowe zabezpieczenia przed nielegalnym oprogramowaniem oraz większa optymalizacja! Na ściągnięcie go każdy będzie miał ok. 7 dni.

* Jedyna rzecz, która może nie wejść podczas aktualizacji.

end.png

Powyższe zmiany zostaną wprowadzone między 29 a 31 Sierpnia. Dokładna data zostanie udostępniona dzień przed jej wprowadzeniem.

Pozdrawiamy, Administracja.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Tak , gra sie przyjemnie , dużo razy sie wypowiadałem na ten temat , ale ostatnio widze super poprawę . Podoba mi sie także to że nie widze tutaj botów , fishbotów . O 3 nad ranem , mam z kim łowić . Jest co robić, a serwer sie rozwija , ludzi jest ogrom . Pozdrawiam i zapraszam .!

Opublikowano

Zmianki bardzo fajne. :)  Jedyne co mi sie nie podoba, to kwestia jednej osoby z administracji, a mianowicie "Adaś", dużo słysze o akcjach typu, kto go zna lub grał z nim w lola, ma darmowe sm-y i zuo kiedy chce... Nie wiem, czy w to wierzyć, czy nie no le jednak takie historyjki z niczego się nie biorą, a takie zachowanie źle wpływa na server. I to jest ten jeden minusik. :)

Zapraszam do łapkowania i subowania. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=RSpI2St7l-Y  

aa6ed22748225.png

Opublikowano

Zmianki bardzo fajne. :)  Jedyne co mi sie nie podoba, to kwestia jednej osoby z administracji, a mianowicie "Adaś", dużo słysze o akcjach typu, kto go zna lub grał z nim w lola, ma darmowe sm-y i zuo kiedy chce... Nie wiem, czy w to wierzyć, czy nie no le jednak takie historyjki z niczego się nie biorą, a takie zachowanie źle wpływa na server. I to jest ten jeden minusik. :)

Gdyby były prawdą, to by już go nie było.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

No i elegancki update. Nie jestem pewien czy te skrzynki nie za bardzo wpłyną na gospodarke serwera ale oby tak się nie stało

Opublikowano

Gdyby były prawdą, to by już go nie było.

Takie sa pogloski na jego temat, poniewaz zawsze gdzie mogl rozdawal SM, pomagal kumplom i rozdawal navi tez kumplom.

Opublikowano

Takie sa pogloski na jego temat, poniewaz zawsze gdzie mogl rozdawal SM, pomagal kumplom i rozdawal navi tez kumplom.

Adaś nie ma możlwiości przelewenia SM. 

Do bazy ma tylko i wyłącznie dostęp technik serwerowy (Vitron999i osoba która czuwa nad tym wszystkim czyli ja (Fennar).

http://zapodaj.net/779ae0a248dca.png.html

ładna anty reklama xD :DD

Na pewno nikt z administracji tego nie zrobił.

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Sam to zrobiłeś wstawiasz teraz ssy ... nikt nie jest idiotą, żeby Ci uwierzyć. Przecież administracja tutaj jest tak leniwa, że nawet im się na cradosa nie chce wbic :)

Lepiej pracować niż siedzieć bezczynnie na postaci.

ile ludzi w godzinach szczytu? można prosić ssa z m1

'

1100 - 1200 online

dw0jMZo.jpg

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

dzięki jak będę miał nowego kompa to zawitam chyba na serwerze.

Za nagrywanie co się dostaje i po ilu odcinkach? :)

Opublikowano

dzięki jak będę miał nowego kompa to zawitam chyba na serwerze.

Za nagrywanie co się dostaje i po ilu odcinkach? :)

Wszystko zależy od Twoich wyświetleń oraz aktywności i częstotliwości wrzucania filmów.

Co do tego ss'a na którym ktoś spamuje na Ascarialu chyba, po co byśmy mieli to robić, skoro z tym serwerem trzymamy się bardzo dobrze i pomagamy sobie.

mybygl.jpg

To chyba wyjaśnia wszystko, nie mamy nic wspólnego z żałosnym spamowaniem na innych serwerach, ludzie myślą że to reklama, ale to jest jedynie antyreklama dla serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...