Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć!

Przedstawiamy Wam zmiany z przerwy technicznej:

- Zmieniono piętro przed Niebieską Śmiercią. (z 600 potworów do 300 i zmniejszono ilość potworów przyzywanych)

- Dodano opcję, która zapobiega błędom przy oddawaniu misji u np. Czterech Wspaniałych, gdy posiada się dwie misje od tego samego NPC. (W kilku misjach może wystąpić błąd graficzny - usunięty papirus i tekst w lewym rogu. Taki problem proszę zgłosić na support).

- Dodano funkcję, która przesuwa Wyspy Wspaniałych, gdy się cofnie automatycznie poziom wyżej. W razie problemów można użyć nowej manualnej funkcji w przycisku misji.

- Zmieniono funkcję wyłączania misji przez przycisk (dostępne dwie opcje: wykonana już misja oraz jeszcze nie wykonana)

- Wyłączono większość komunikatów zabójstw bossów słabyszch i dodano bossy z map 90 i 100.

- Dodano możliwość handlu do Totemu Gigantów

- Poprawiono kilka misji

- Poprawka DC

Miłej gry, pozdrawiamy!

Opublikowano

kusicie coraz bardziej żeby zawitać :)

pewnie ponowie pytanie ale dużo ludzi z rana ?

Na ts3 ciężko o kanal vip ?

W tej chwilii jest ponad 580 osób na serwerze, kanał vip od 5osób na kanale, przy stałej aktywności

Opublikowano

Serwer super. Wczoraj zawitałem i jedynym minusem jest widoczność IS przy każdym naszym kroku ( ludzie w kostiumach z petami i na wierzchowcach są wszędzie ). 

Gdyby nie sms który przyszedł z reklamą serwa to nawet nie wiedziałbym o jego istnieniu ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Serwer super. Wczoraj zawitałem i jedynym minusem jest widoczność IS przy każdym naszym kroku ( ludzie w kostiumach z petami i na wierzchowcach są wszędzie ). 

Gdyby nie sms który przyszedł z reklamą serwa to nawet nie wiedziałbym o jego istnieniu ;)

Wierzchowca na 30 dni można zdobyć z misji, pierścienie są tanie na rynku, jak i można je składać w grze, wszystko jest do zdobycia w  grze, tylko bardzo ważną częścią są misje, robisz misje, napewno nie stracisz :)

Opublikowano

bo IS jest naprawdę tani, a nawet w grze ludzie sprzedają kupony SM w dość niskich cenach dla kogoś kto umie zarobić :)

//edit. tylko nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale rekawica z isu jest słabsza od tej za pkt osiągnięć...

1367591241-U459639.png

Opublikowano

bo IS jest naprawdę tani, a nawet w grze ludzie sprzedają kupony SM w dość niskich cenach dla kogoś kto umie zarobić :)

//edit. tylko nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale rekawica z isu jest słabsza od tej za pkt osiągnięć...

Rękawica z is nie jest słabsza, jest równa, może to szczęście... A co do is, to rzeczywiście tak jest, wszystko jest naprawdę do nabycia w grze ;)

Opublikowano

Jest już Was ponad 400 na samym CH1 - Dziękujemy bardzo !

Dzisiaj oczywiście zapraszamy na Event - Znajdź GM'a.41mgob.jpg

Opublikowano

wierzchowca mozna miec z misji oraz mozna bylo zdobyc z ostatniego eventu, reszte takze banalnie jest zdobyc samemu

akurat na tym serwerze IS nie gra dużej roli.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na lourta, nie jest to idiota i widać jak prowadzi serwer zawsze wszystko robi porządnie, nie jak niektórzy na odpierdol.

W team irytuje jedynie mnie kirek gdy rozmawiał na ts3 to nawet nie wiedział co mówi.

Arcros :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wierzchowiec to żaden problem , z metinów i bossów dropią pieczęcie które wymienia sie u stajennego , na 3 dni mam lwa co daje 50 ataku :) , moge ich zrobić kilka , więc wgl sie nie martwie o brak wierzchowca. 

Opublikowano

Jest gdzieś opcja żeby misja mi się pojawiła? Mam już 62 lvl a nie dostałem misji u Kowal Jack 4. Jeżeli nie to proszę administratora o pomoc.

projekt.jpg

Opublikowano

Jest gdzieś opcja żeby misja mi się pojawiła? Mam już 62 lvl a nie dostałem misji u Kowal Jack 4. Jeżeli nie to proszę administratora o pomoc.

Wyślij zgłoszenie na support, a Ci pomogę.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze się prezentuje z tego co widzę są częste aktualizacje i zbliżają się kolejne, może zagram.

Ile gra tak osób na serwerze? :)

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze się prezentuje z tego co widzę są częste aktualizacje i zbliżają się kolejne, może zagram.

Ile gra tak osób na serwerze? :)

Około +/- 1000 i chyba non stop przybywają gracze.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że rękawica złodzieja nie działa na drop przedmiotów do misji.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wydaje mi się, że rękawica złodzieja nie działa na drop przedmiotów do misji.

Nigdy nie działała, na żadnym serwerze, jeśli dany przedmiot dropi tylko podczas misji.

Q4iKmxa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...