Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest 50% na przyjęcie do Biologa, dlaczego chcecie na wszystko mieć 100% i 20 minut robienia?

Co do biologa proponuję zwiększyć drop lub zrobić aby było 100% na przyjecie. Co do innych misji, musicie je uprościć lub zwiększyć nagrody, np misje u Historyka Ronalda robi się po 2h a nagroda to 1kk + jakieś syfy. --> inne misje tak samo.  Tak szczerze grałem na wielu serwerach, ale tak powalonych questów jeszcze nie widziałem. 

xD 

Opublikowano

Tak... Historyk ronald 8 misja chyba 10kk bonus na potwory i coś tam jeszcze. Np kolekcjoner co robi się w max 10 minut daje nam wierzchowca 25% stworki a potem bojownika. Alchemik daje pieczęć knuda czy czegoś. Słabe nagrody? Jak jesteście na 1 misji i danego npc a macie 70 czy coś to dla was są to slabe nagrody

Ja mam 77 . Zrobiłem wszystkie misje. Został mi tylko biolog i jakoś na nagrody nie narzekam

Opublikowano

Skoro aż tak narzekacie to aż sam sprawdzę dzisiaj w grze biologa, jak to jest i dostosuję odpowiednio + ew. zwiększę szansę na przyjecie z 50 do 70%

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Do alchemika też słabo przedmioty lecą, zwłaszcza, że są z takich mobów których jest baaardzo mało.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

słabo lecą do alchemika mam wydropić z best fanatyków 5 szt kropli fantazji, nie dość że dropie już to ponad 2h, to nie wyleciałą jeszcze ani jedna, a bije na 3 platformie moby na tym duzym respie...

Opublikowano

zostawcie tego biologa, nie jest tak źle. Serwer jest naprawde przyjemny i latwy, przynajmniej biolog moze pozostać trudny :)

jedyne co, to do misji fabularnych drop moze zostac zwiekszony, bo tutaj faktycznie nagrody sa slabe a dropi sie dlugo

Opublikowano

zostawcie tego biologa, nie jest tak źle. Serwer jest naprawde przyjemny i latwy, przynajmniej biolog moze pozostać trudny :)

jedyne co, to do misji fabularnych drop moze zostac zwiekszony, bo tutaj faktycznie nagrody sa slabe a dropi sie dlugo

Ja dziś to sprawdzę, bo aż wierzyć mi się nie chce, że tak trudno się to dropi, a widzę normalnie jaka jest szansa. Ew. wypiszę z jakich potworów lecą przedmioty dla Biologa.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Stary Nieznane Lekarstwa dropi się masakrycznie ! ! ! 1h- 5 

https://www.youtube.com/watch?v=WKyMcaiIikk&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Opublikowano

Stary Nieznane Lekarstwa dropi się masakrycznie ! ! ! 1h- 5 

https://www.youtube.com/watch?v=WKyMcaiIikk&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

To tak jak na PL'u zęby orka ;) wiadomo, że to priv, ale jeżeli wszystko będzie robiło się w 5 minut to serwer zbyt szybko się znudzi.

myślę, że najlepszy będzie kompromis, tzn. zwiększyć minimalnie drop  i zwiększyć szansę na przyjęcie z 50 do 60%. 

Opublikowano

To tak jak na PL'u zęby orka ;) wiadomo, że to priv, ale jeżeli wszystko będzie robiło się w 5 minut to serwer zbyt szybko się znudzi.

myślę, że najlepszy będzie kompromis, tzn. zwiększyć minimalnie drop  i zwiększyć szansę na przyjęcie z 50 do 60%. 

Ale my już zwiększyliśmy drop, aczkolwiek zwiększenie do 60-65% myślę że damy radę to zrobić.

Opublikowano

Ale my już zwiększyliśmy drop, aczkolwiek zwiększenie do 60-65% myślę że damy radę to zrobić.

Jak dodajecie jakieś zmiany, to fajnie by było jakbyście pisali szczegóły. Bo tak to niby zwiększyliście, ale nikt nie wie tak naprawdę o ile.

Opublikowano

Jak dodajecie jakieś zmiany, to fajnie by było jakbyście pisali szczegóły. Bo tak to niby zwiększyliście, ale nikt nie wie tak naprawdę o ile.

Przez to zamierzam Wam dokładniej w opisie misji to rozpisać bardziej + poprawić kilka aspektów.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Przez to zamierzam Wam dokładniej w opisie misji to rozpisać bardziej + poprawić kilka aspektów.

Fajnie by było, jakby pod każdym questem była pokazana jaka jest nagroda ;) 

xD 

Opublikowano

Polecam zmienić ulepszacze na misje bodajże Kowal Jack #8 ( 8 ulepszaczy z ripera = ubiłem 3 ripery i nawet 1 nie wyleciał ) proponuje albo zwiększyć to do 100% na drop 1 ulepka(żeby iść tylko(a może aż) 8 razy na ripa lub zmienić ilość z 8 na 1/2 

Opublikowano

Posprawdzałem całego biologa bijąc potwory samodzielnie na danych expowiskach, a nie komendami i rzeczywiście mieliście dużo racji odnośnie biologa. Poniżej zamieszczam informację o przerwie technicznej:

Cześć.

W dniu 17.08 o godzinie 4:00 odbędzie się przerwa techniczna na ok. 20-30 minut w celu gruntownej edycji biologa (szansa na zdobycie przedmiotów została w wielu misjach zwiększona nawet o kilka razy + podświetlenie nazw potworów, z których można zdobyć je) oraz kilku misji u innych NPC questowych. Po zakończeniu przerwy nie będzie trzeba nic ściągać, ani aktualizować patchera.

Pozdrawiam, Przemek

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Ymmm, ta przerwa nadal trwa czy cos?

Probowalem sie przed chwila zalogowac ale pokazalo mi, ze zle passy wiec wbijam na strone, robie przypomnienie hasła, dostaje nowe na email i teraz nawet na stronie nie dziala ani moje poprzednie ani te nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...