Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3. Jeżeli reklamą nazywasz film 5-7 minut z Prezentacji to fajnie.

4. Nie chwaliłem się tylko stwierdzam fakty.

5. Postanowiłem dla Ciebie wrzucać częściej filmy z Cradosa.

pomyślcie o tym, żeby skrzynie mądrości i te drugie wpadały od razu do eq bo expiąc z rekawica nieraz jest taki wysyp itemów, że nie da się znaleźć

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomyślcie o tym, żeby skrzynie mądrości i te drugie wpadały od razu do eq bo expiąc z rekawica nieraz jest taki wysyp itemów, że nie da się znaleźć

Nie - zwiększenie ilości tzw. Botów niech zostanie jak jest.

Opublikowano

zgadzam sie zaraz bylby wysyp botow w m1 a tak jest calkiem spoko 

co do nagrywania wydaje mi sie ze jezeli nagrywa z serwera easy albo innego to robi to bo ma taki kanal 

ludzi ma sporo w subach a napewno polowa z nich lubi serwery easy i tez maja prawo sobie pograc

serwer jest dobrze prowadzony aktualizuja na biezaco sa eventy 

NIE WIEM PO CO LUDZIE GADAJA 

Z*******Y serwer zrobili ale wiadomka zawsze trzeba sie przyczepic  ~bo zupa za slona~

CO DO OSOB KTORYM SIE NIE ODPALA

POBIERZCIE PLIK Z FORUM ---- METIN2.CLIENT.EXE 

DALEJ POBIERZCIE AKTUALIZACJE Z PATCHERA 

DALEJ WKLEJCIE PLIK DO FOLDERU 

DALEJ POBIERZCIE NOWA LATKE Z FORUM 

WKLEJCIE DO FOLDERU PACK 

ODPALAJCIE Z PLIKU METIN2.CLIENT 

DOZO W GRZE :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

zgadzam sie zaraz bylby wysyp botow w m1 a tak jest calkiem spoko

co do nagrywania wydaje mi sie ze jezeli nagrywa z serwera easy albo innego to robi to bo ma taki kanal

ludzi ma sporo w subach a napewno polowa z nich lubi serwery easy i tez maja prawo sobie pograc

serwer jest dobrze prowadzony aktualizuja na biezaco sa eventy

NIE WIEM PO CO LUDZIE GADAJA

Z*******Y serwer zrobili ale wiadomka zawsze trzeba sie przyczepic ~bo zupa za slona~

CO DO OSOB KTORYM SIE NIE ODPALA

POBIERZCIE PLIK Z FORUM ---- METIN2.CLIENT.EXE

DALEJ POBIERZCIE AKTUALIZACJE Z PATCHERA

DALEJ WKLEJCIE PLIK DO FOLDERU

DALEJ POBIERZCIE NOWA LATKE Z FORUM

WKLEJCIE DO FOLDERU PACK

ODPALAJCIE Z PLIKU METIN2.CLIENT

DOZO W GRZE :)

Ludzie gadają bo w ten sposób się porozumiewają

Opublikowano

Nie - zwiększenie ilości tzw. Botów niech zostanie jak jest.

Tyle że nie wiem czy wiesz, ale teraz da się ustawić na bocie żeby tylko i wyłącznie podnosiło skrzynki, także co za różnica ? x d 

xD 

Opublikowano

Cześć!

Poniżej przedstawiamy Wam listę dotyczącą dzisiejszych wprowadzonych zmian.

• Oddano do użytku Bramy Piekieł (ver. testowa)
  • Całkowicie wyeliminowano możliwość padania channeli
  • Dodano większą ilość potworów, z których dropią Księgi Klątw do Biologa
  • Zwiększono doświadczenie w Lochu Pająków V3
  • Dodano do dropu z Czerwonego Smoka bronie na 70 poziom
  • Dodano przywołania Żył do Deokbae
  • Zwiększono ilość Wysokich Arahanów na Ezotach
  • Zmniejszono ceny ziemi gildyjnych o 10x
  • Zmieniono bon w Hełmie Wspaniałych
  • Dodano drop Przewodników do Górnictwa ze Skrzyni Mądrości
  • Naprawiono wojny gildii oraz ich obserwację
  • Dodano drop kilku ulepszaczy oraz zwiększono drop niektórych
  • Poprawiono drobne błędy w kilku misjach
  • Oraz jeszcze kilka mniejszych zmian...

Aby wszystko w pełni widzieć należy zaktualizować clienta przez patcher lub ściągnąć łatkę, która znajduje się tutaj:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/1405-16082014-wyniki-przerwy-technicznej/

Dodatkowo chcielibyśmy poinformować, że podczas tego weekendu pojawi się post odnośnie wprowadzenia MEGAUpdate #1.

Opublikowano

Ile ludzi gra średnio na serwerze?

Zarobek na niskim lvl?

Po długiej przerwie wbijam, mam nadzieję że się nie zawiodę.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ile ludzi gra średnio na serwerze?

Zarobek na niskim lvl?

Po długiej przerwie wbijam, mam nadzieję że się nie zawiodę.

Około 1000 cały czas się utrzymuje.

Góra Wspaniałych / Metiny / Bossy na wszystkim da się zarobić.

Gdyby ktoś miał wątpliwości co do ilości Online po wpisaniu /w, zlicza ludzi z danej kanału, w tym przypadku CH1, godzina podana w prawym rogu.2ihplx.jpg

Opublikowano

Fajnie że zwiększyliście resp tych Arahanów, ten quest mnie do tego stopnia zniechęcił że odszedłem z serwera. Wrócę , poexpie , coś porobie . Pozdrawiam i licze wciąż na większa reklame , bo dla niektórych to serwer marzeń , ale o tym nie wiedzą . Podoba mi sie w dodatku system handlu i yang. Nie zwiększony drop yang , wgl nie psuje gospodarki serwera. Chociaż kto wie ? :) 

Opublikowano

Fajnie że zwiększyliście resp tych Arahanów, ten quest mnie do tego stopnia zniechęcił że odszedłem z serwera. Wrócę , poexpie , coś porobie . Pozdrawiam i licze wciąż na większa reklame , bo dla niektórych to serwer marzeń , ale o tym nie wiedzą . Podoba mi sie w dodatku system handlu i yang. Nie zwiększony drop yang , wgl nie psuje gospodarki serwera. Chociaż kto wie ? :)

Serio przez 1 misje odszedles z serwera? Nagrody za te misje i tak sa stosunkowo slabe, niektorych po prostu nie warto robic

Opublikowano

Czy mozna prosic o Clienta Dzialajacego ? Od 2 dni pisze ze mi nie dziala patcher pobieralem ALL latki od 0 clienta pobralem 4x odpalam patchera "k3gpw3.jpg"  Skanowalem Komputer wirusow nie ma.

Uruchom jako administrator

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Niby poprawiliście drop ksiąg klątw do biologa, ale nadal lipnie lecą w 30 min 1 szt poleciała, gdzie trzeba 20x oddać i pali jak sku*wysyn. Powinno lecieć z spota przynajmniej 1x lub żeby można było oddawać każdą księgę klątw a nie tylko tą do biologa. Inne misje podobnie. 

xD 

Opublikowano

Niby poprawiliście drop ksiąg klątw do biologa, ale nadal lipnie lecą w 30 min 1 szt poleciała, gdzie trzeba 20x oddać i pali jak sku*wysyn. Powinno lecieć z spota przynajmniej 1x lub żeby można było oddawać każdą księgę klątw a nie tylko tą do biologa. Inne misje podobnie. 

Przecież skończyłeś grać u nas z gildią ;(

Zależy od szczęścia - został % na drop zwiększony.

Opublikowano

ile ludzi gra? tak +/-

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Przecież skończyłeś grać u nas z gildią ;(

Zależy od szczęścia - został % na drop zwiększony.

Okej, wbij ten poziom na twojej postaci i dojdź do tego biologa a zobaczysz będziesz miał podobne zdanie do mnie jak i do innych. Bo nie tylko ja narzekam na drop przedmiotów do misji. 

ile ludzi gra? tak +/-

1k -/+

xD 

Opublikowano

Okej, wbij ten poziom na twojej postaci i dojdź do tego biologa a zobaczysz będziesz miał podobne zdanie do mnie jak i do innych. Bo nie tylko ja narzekam na drop przedmiotów do misji. 

To o czym teraz mówisz Biolog (którego % na drop został zwiększony dzisiaj w nocy) czy drop przedmiotów do misji?

Opublikowano

To o czym teraz mówisz Biolog (którego % na drop został zwiększony dzisiaj w nocy) czy drop przedmiotów do misji?

o Biologu oraz innych misjach ;) wszystko ch*owo leci, i każdy Ci to powie. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...