Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy se k***a chyba żarty stroicie najpierw oxa nie było, bo nie bylo gmów i znow nie bedzie, bo bedzie jakaś  loteria, a  ciągle na stronie pisalo, że będzie OX.

Pozdro 600

Opublikowano

Wy se k***a chyba żarty stroicie najpierw oxa nie było, bo nie bylo gmów i znow nie bedzie, bo bedzie jakaś  loteria, a  ciągle na stronie pisalo, że będzie OX.

Pozdro 600

Ox'a nie ma ponieważ chcemy, aby był troszkę bardziej odświeżony, czyli zmieniało postacie w dzikie psy / jakiegoś peta, aby mnie lagowało i jeszcze kilka poprawek. 

Taki niby z*****a loteria, a masz zarówno pewne nagrody dla każdego oraz możesz sobie wybrać co chcesz, więc z perspektywy gracza 100x bardziej opłacalne niż OX.

Jakoś przeżyjesz, a możesz zdobyć o wiele lepsze nagrody niż na OX. Chyba że tak bardzo lubisz latać z Pola X na O.

Opublikowano

Ox'a nie ma ponieważ chcemy, aby był troszkę bardziej odświeżony, czyli zmieniało postacie w dzikie psy / jakiegoś peta, aby mnie lagowało i jeszcze kilka poprawek. 

Taki niby z*****a loteria, a masz zarówno pewne nagrody dla każdego oraz możesz sobie wybrać co chcesz, więc z perspektywy gracza 100x bardziej opłacalne niż OX.

Jakoś przeżyjesz, a możesz zdobyć o wiele lepsze nagrody niż na OX. Chyba że tak bardzo lubisz latać z Pola X na O.

To po co pisało w kalendarzu, że będzie OX? no co takiego ciekawego moge wygrac na loterii? peta ktory nic nie daje? pelerynke? poza tym ona już była więc dla "odswieżenia" lepszy byłby inny event, a co do latania z x na o to bardzo lubie.

Opublikowano

Gralem u Was 2 dni, teraz nagle spatchowal mi sie wasz klient przy wlaczaniu i gdy go probuje wlaczyc wyskakuje mi 

http://scr.hu/1s78/2f2dh

i nic sie nie dzieje.. jakies sugestie?

widze, ze nie tylko ja, na forumowym shoutboxie ludziom tez masowo nie odpala..

Opublikowano

Mam pytanie, dziś zamiast OXa jest jakaś bursztynowa loteria, wyjaśni mi ktoś na czym ona polega?

Wygląda jak event górniczych. Ale zamiast normalnych żył zrzucane są tylko żyły bursztynu. Kopiesz je sobie i potem u pomocnika zdarzeń wymieniasz na przedmioty. Np ostatnio za 1000sztuk bursztynu miałaś/łeś peta a za 900 metal. Teraz pewnie te nagrody będą zmienione i nastawione bardziej pod rynek. Mam nadzieję ;) a więc event bardzo przyjemny :)

Opublikowano

Mam pytanie, dziś zamiast OXa jest jakaś bursztynowa loteria, wyjaśni mi ktoś na czym ona polega? 

Bursztynowa loteria polega na kopaniu żył bursztynu. Wydobyte rudy bursztynu wymienia się u pomocnika zdarzeń , który znajduje się na środku pustyni ;)

Opublikowano

wklejalem latki pobieralem clienta od nowa i dalej " Brak Odpowiedzi "

Na forum pisali ze trzeba usunac Uiscrip etc takze nie pomoglo.

Usuń 2 pliki w folderze pack : locale_pl i locale_pl.epk , a następnie spatchuj clienta. Mi pomogło :)

Opublikowano

Nie wiem dokładnie kto jest właścicielem tego serwera, ale Pan Sh4ke jest w teamie i zamiast nagrywać z tego serwera i go reklamować to nagrywa z jakiegoś innego. japie*dole nie wierzę w dzisiejszy team, robić anty reklamę własnemu serwera Beka ^^ 

xD 

Opublikowano

Nie wiem dokładnie kto jest właścicielem tego serwera, ale Pan Sh4ke jest w teamie i zamiast nagrywać z tego serwera i go reklamować to nagrywa z jakiegoś innego. japie*dole nie wierzę w dzisiejszy team, robić anty reklamę własnemu serwera Beka ^^ 

No beka życia. Pisałem że kanał nie jest Cradosowy, a to że nagrywam z czegoś innego to moja prywatna sprawa. Nagrywam z serwera Easy - typowego Easy, czyli 250 max. Więc zejdź na ziemię. Zamiast nagrywać z serwera, czyli co 5 odcinków dziennie mam wrzucać z Cradosa, żebyś był zadowolony?

Opublikowano

No beka życia. Pisałem że kanał nie jest Cradosowy, a to że nagrywam z czegoś innego to moja prywatna sprawa. Nagrywam z serwera Easy - typowego Easy, czyli 250 max. Więc zejdź na ziemię. Zamiast nagrywać z serwera, czyli co 5 odcinków dziennie mam wrzucać z Cradosa, żebyś był zadowolony?

Racja twoja sprawa, ale właśnie pokazałeś jak zależy tobie na serwerze, ja z gildią zwijam się. Cya. 

Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Racja twoja sprawa, ale właśnie pokazałeś jak zależy tobie na serwerze, ja z gildią zwijam się. Cya. 

Powodzenia. 

3maj się płakać nie będę. Wstawiam filmy z Cradosa regularnie, a nie będę z powodu Twojego nie wrzucał filmów z innego serwera, bo ktoś twierdzi że mi nie zależy. Jakby mi nie zależało to byśmy serwer wyłączyli 2h po starcie, bo już zarobił na siebie wtedy.

Poza tym mój kanał bazuje na Metin2 - wyobraź sobie że przez cały czas gdy Crados będzie istniał byłyby tylko filmy z niego no nieźle.

Opublikowano

3maj się płakać nie będę. Wstawiam filmy z Cradosa regularnie, a nie będę z powodu Twojego nie wrzucał filmów z innego serwera, bo ktoś twierdzi że mi nie zależy. Jakby mi nie zależało to byśmy serwer wyłączyli 2h po starcie, bo już zarobił na siebie wtedy.

Poza tym mój kanał bazuje na Metin2 - wyobraź sobie że przez cały czas gdy Crados będzie istniał byłyby tylko filmy z niego no nieźle.

Trzeba przyznać że wyglądałaby to całkiem nieźle... A już napewno lepiej jak teraz

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że na starcie serwera zarobiłeś w chuy, ale proszę nie chwal się. Chodzi mi teraz o serwer, nie powiem graczy jest dosyć sporo no ale wiadomo przydało by się jeszcze więcej, a np Ja kojarzę Ciebie najbardziej z teamu Cradosa i jak widzę, że reklamujesz inne serwery to mam pewność że tobie na tym projekcie w ogóle nie zależy i grać mi się odechciewa, robisz sam sobie anty reklamę. No ale twoja sprawa rób co chcesz. 

xD 

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że na starcie serwera zarobiłeś w chuy, ale proszę nie chwal się. Chodzi mi teraz o serwer, nie powiem graczy jest dosyć sporo no ale wiadomo przydało by się jeszcze więcej, a np Ja kojarzę Ciebie najbardziej z teamu Cradosa i jak widzę, że reklamujesz inne serwery to mam pewność że tobie na tym projekcie w ogóle nie zależy i grać mi się odechciewa, robisz sam sobie anty reklamę. No ale twoja sprawa rób co chcesz. 

1. Nie notujemy spadku graczy
  2. Mamy w planach dalszą reklamę
Opublikowano

3. Jeżeli reklamą nazywasz film 5-7 minut z Prezentacji to fajnie.

4. Nie chwaliłem się tylko stwierdzam fakty.

5. Postanowiłem dla Ciebie wrzucać częściej filmy z Cradosa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...