Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam zastrzeżeń do zuo ale mam do lagów jakie się pojawiły i to na 100% nie była wina ddosów. Proponuje wam wyłączyć ogłoszenie z zabiciem bossa... 

Przy następnym zuo je wyłączymy. :)

mam pytanie, opłaca sie tutaj grac? ile średnio gra ludzi, jaka postać jest kosą w pvp?

W godzinach szczytu około tysiąca.

Gra się fajnie, mnóstwo ciekawych misji, nie ma żadnej misji z PL-a. Tylko mam pytanie gdzie znajdę kalendarz eventów by być na bieżąco z eventami i nie przegapić ? :)

http://cradosmt2.pl/panel-gracza/kalendarz-eventow.html

Ilu ludzi online? Serwer warty zagrania?

W godzinach sczytu ok. tysiąca.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem chwilę, pierwsze wrażenie bardzo dobrze :) Przytłacza jedynie ilość misji na początkowe poziomy.

Właśnie to jest najlepsze . Na tych questach świetnie sie zarabia . Mnie ten serwer troche nudzi . Może ze względu na takie questy w stylu , spędz pół dnia na durnym quescie i dostan 250k yang . :> Przykładniem  jest quest z Wysokim Fanatykiem 100 sztuk , ileż można sie męczyć?. Zastanawia mnie jeszcze skąd większość graczy ma bojowego +9 :O, nawet nie +8 tylko +9 .. Może jest jakiś quest na wyższy lvl? Nie wiem .

Opublikowano

nie zauważyłeś ze questy można wyłączyc na stałe ... tzn usunąć? nikt nie zmusza cie do ich robienia 

Opublikowano

Właśnie to jest najlepsze . Na tych questach świetnie sie zarabia . Mnie ten serwer troche nudzi . Może ze względu na takie questy w stylu , spędz pół dnia na durnym quescie i dostan 250k yang . :> Przykładniem  jest quest z Wysokim Fanatykiem 100 sztuk , ileż można sie męczyć?. Zastanawia mnie jeszcze skąd większość graczy ma bojowego +9 :O, nawet nie +8 tylko +9 .. Może jest jakiś quest na wyższy lvl? Nie wiem .

nie zauważyłeś ze questy można wyłączyc na stałe ... tzn usunąć? nikt nie zmusza cie do ich robienia 

nie, nie. same questy sa fajne ;) zbyt duza ilosc jak na poczatek. tylko tyle. ale da sie przetrwac :)

Opublikowano

Cześć,

Niektórzy na nowych mapach oraz DT mają problemy z lagami spowodowanymi w głównej mierze słabym sprzętem czy łączem internetowym. W związku z tym na Waszą prośbę dostępniamy niżej łatkę, która zamienia potwory z map 90 i 100 oraz DT na Dzikie Psy.

Łatka znajduje się na naszym forum:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/1254-dodatek-psy-zamiast-niekt%C3%B3rych-potwor%C3%B3w/

Informujemy, że jakbyście chcieli uruchomić patcher, to ten dodatek się usunie. (Trzeba będzie ponownie go potem wgrać!)

Opublikowano

Kiedy ogarniecie w końcu to wywalanie ? ( 3 razy pod rząd wyje*baobao z dt na metkach na 3 piętrze , mnie i mojego znajomego, nawet podmieniłem te mooby w/w). 

Serwer polecam ale to wywalanie staje się wkur.wiające ,że tak to 'skromnie' ujmę.

* Coś Ty, 75+ 

#rein

Opublikowano

mam pytanie, opłaca sie tutaj grac? ile średnio gra ludzi, jaka postać jest kosą w pvp?

Sporo graczy jest, sam gram i polecam ;)

SS Z M1 

http://scr.hu/2rvo/wf1zb

http://scr.hu/2rvo/td6dp

Pograłem chwilę, pierwsze wrażenie bardzo dobrze :) Przytłacza jedynie ilość misji na początkowe poziomy.

No masakra questów jest strasznie dużo na serwerze, ale bynajmniej jest co robić i nie jest tak monotonnie. 

xD 

Opublikowano

Kiedy ogarniecie w końcu to wywalanie ? ( 3 razy pod rząd wyje*baobao z dt na metkach na 3 piętrze , mnie i mojego znajomego, nawet podmieniłem te mooby w/w). 

Serwer polecam ale to wywalanie staje się wkur.wiające ,że tak to 'skromnie' ujmę.

Nie wiem jak to możliwe ale mnie nie wywala od ostatniej aktualizacji

*Może za niski lvl 

Opublikowano

* Coś Ty, 75+ 

Już znaleźliśmy jedną przyczynę dziś tego wywalania, na 90% zostanie dziś wgrana do tego poprawka i powinno być już znacznie lepiej.

No z*********e te katakumby zrobiliście -....- nie dojść że nie usunęliście tego piętra z teleportami ( co robi duża ilość serwerów) to jeszcze lider musi dojść na koniec. 

No i prawidłowo wszystko jest.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Skąd można wziąć przepustke na wyspy władców #3 i jest jakiś próg pvlowy? Chodzi mi o ten dungeon u wiecznego łowcy

Opublikowano

Daję tutaj kilka propozycji dot. Serwera

Dodajcie drop Przewodników do górnictwa do szkat mądrości :) 

Dodajcie resp żył do sklepu osiągnięć (np. chce zrespić sobie żyłę żyłe srebra do misji. I niech np kosztuje ona 200 PO)

Naprawcie bug z czarowanym ostrzem u sury WP. Bug z tym że jak za dużo się bije to odejmuje hp naszej postaci :) 

Zwiększcie drop Ksiąg klątw dla biologa lub zwiększcie szanse na przyjęcie ponieważ leci 1 na 10/20 min i w dodatku jest jakieś 30/40 % szansy na przyjęcie chyba bo cały czas mi pali -..- 

Opublikowano

Daję tutaj kilka propozycji dot. Serwera

Dodajcie drop Przewodników do górnictwa do szkat mądrości :)

Dodajcie resp żył do sklepu osiągnięć (np. chce zrespić sobie żyłę żyłe srebra do misji. I niech np kosztuje ona 200 PO)

Naprawcie bug z czarowanym ostrzem u sury WP. Bug z tym że jak za dużo się bije to odejmuje hp naszej postaci :)

Zwiększcie drop Ksiąg klątw dla biologa lub zwiększcie szanse na przyjęcie ponieważ leci 1 na 10/20 min i w dodatku jest jakieś 30/40 % szansy na przyjęcie chyba bo cały czas mi pali -..- 

Propozycje w dziale na forum a rozpatrzymy.

Opublikowano

Polecam naprawienie usuwania misji usunąłem jedną misje ze szponami wilka u biologa i nie mam kolejnych misji już a bodajże kolejna misja jest na 15 czy 17 lvlu a ja na 48 lvlu nie mam tych misji. A chciałem iść podropić dropkiem ale dropienie 3 szponów wilka do biologa trwało u mnie 30 min.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Polecam naprawienie usuwania misji usunąłem jedną misje ze szponami wilka u biologa i nie mam kolejnych misji już a bodajże kolejna misja jest na 15 czy 17 lvlu a ja na 48 lvlu nie mam tych misji. A chciałem iść podropić dropkiem ale dropienie 3 szponów wilka do biologa trwało u mnie 30 min.

Bo usuwanie misji nie działa tak jak myśli 3/4 osób. Fajnie też bym tak zrobił usunął sobie misje które dają lipne bonusy i robił następne.

Usuwanie misji działa w ten sposób : Zrobiłeś misję np. Uczeń Biologa #3 po czym byłeś w DT i po relogu znowu masz tą misję, wtedy usuwasz ją i normalnie wszystko działa. Nie wiem jak można to łatwiej wyjaśnić po prostu jeżeli usuniesz sobie misję, której nie zrobiłeś to następna będzie nie do wykonania.

Opublikowano

Może ktoś poradzić co najlepiej kupić za 1000SM? :>

Wierzchowiec / Kostium / Fryzurka / Pelerynka + no chyba, że chcesz zarobić i sprzedać za yangi, no to wtedy kupony SM.

Opublikowano

Wierzchowiec / Kostium / Fryzurka / Pelerynka + no chyba, że chcesz zarobić i sprzedać za yangi, no to wtedy kupony SM.

Kiedy arena wspanialych bedzie dzialac?

Opublikowano

Kupon SM to ja wlasnie kupilem od innego gracza  :ninja:

Nie chce mi sie pisac na forum, tutaj to chyba bedzie to samo - moglibyście zrobić itemshop w takim samym stylu jak sklep z punktami osiągnieć? Ten co jest teraz to mordęga. Milion kliknięć żeby cokolwiek zobaczyć.

Opublikowano

Kupon SM to ja wlasnie kupilem od innego gracza  :ninja:

Nie chce mi sie pisac na forum, tutaj to chyba bedzie to samo - moglibyście zrobić itemshop w takim samym stylu jak sklep z punktami osiągnieć? Ten co jest teraz to mordęga. Milion kliknięć żeby cokolwiek zobaczyć.

Dokładnie taki jaki był na Astiumie. <3

Powtarzam pytanie, kiedy będzie włączona arena wspanialych jak, i inne dungeony?

Opublikowano

Dokładnie tak :)

Również przyłączam się do pytania.

I ja też :) I jeszcze może powiedzą mi skąd mam wziąć przepustke na 3 poziom wysp władców

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...