Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No może i tak, bo własnie wbiłem na ch1, przeleciałem się po sklepach i wywalilo, wiec pewnie przez to taka ilośc. Spieszcie się to naprawić bo na prawde, ja m.in. przez to odszedłem i setki graczy tak samo. 

Ile ludzi tu gra ? ;D Bo nie wiem czy zasysać ;D

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi tu gra ? ;D Bo nie wiem czy zasysać ;D

na moje oko z 600/700

Opublikowano

Mam problem :/ http://scr.hu/12wg/wx9pi

jakby był dbl post to wina mpc

Jezeli dzieje ci się to jak odpalasz patchera to wyłacz antywirusa i dopiero go odpal ,albo :

Zamien " Metin2client.bin " na " Metin2client.exe " i odpalaj przez to , a jak są aktualizacje to pobieraj łatki.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec jak zarobic na niskim lvl bo nie mam pojęcia, medale nie maja duzej wartości a innych pomysłów nie mam, z metków drop tez taki;/ 

Opublikowano

da rade zarobić

M1: Bicie metinów wymiana dropu kd na pelerynki 

M2:Ulepszacze + metki wymiana kd na pelerynki 

35lvl możesz isc na WO tam zarobisz dużo a nawet bardzo dużo 

Opublikowano

Ja zrzuciłem ponad 1200 metinów i z 500 bossów, więc nie mówcie że Zuo słabe.

Był was tak dużo, że to chyba jasne że nie każdy ubije po 100 metinów i 50 bossów.

Opublikowano

Nie mam zastrzeżeń do zuo ale mam do lagów jakie się pojawiły i to na 100% nie była wina ddosów. Proponuje wam wyłączyć ogłoszenie z zabiciem bossa... 

Opublikowano

Nie mam zastrzeżeń do zuo ale mam do lagów jakie się pojawiły i to na 100% nie była wina ddosów. Proponuje wam wyłączyć ogłoszenie z zabiciem bossa... 

Wystarczy wyłaczyć czat?!

Opublikowano

mam pytanie, opłaca sie tutaj grac? ile średnio gra ludzi, jaka postać jest kosą w pvp?

Tu masz screen z dzisiaj godzina w prawym górnym rogu:  http://prntscr.com/4c0sp5

Co do pvp to zależne od twoich upodobań wiadomo body, helerek, czy też bm. Ja polecam bma ku tanie i dropi/expi się nie źle.

Opublikowano

Gra się fajnie, mnóstwo ciekawych misji, nie ma żadnej misji z PL-a. Tylko mam pytanie gdzie znajdę kalendarz eventów by być na bieżąco z eventami i nie przegapić ? :)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

mam pytanie, opłaca sie tutaj grac? ile średnio gra ludzi, jaka postać jest kosą w pvp?

opłaca się i to bardzo. skille łatwo zrobić nawet, sporo ludzi, mam nadzieje,  że przybędzie. Jak dla mnie obecnie najlepszy serwer. Jedyne co jest głupie, to to, że czasami jakąś rzecz do misji trzeba długo dropić, albo część misji typu "zabij 1000 straszydeł". ale poza tym fajnie. tylko przydalo by się więcej misji na 50+, bo coś mi się wydaje, że jest ich dużo mniej niż do 50.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...